Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محسن حاجی میرزایی در گفتگو با شبکه خبر با اشاره به تصمیم ملی ستاد ملی کرونا درباره بازگشایی مدارس از ۲۷ اردیبهشت برای رفع اشکال دانش آموزان و با بیان اینکه در این زمینه سوالاتی مطرح است، گفت: تا هفته اول اسفند ۷۰ درصد محتوای آموزشی، آموزش داده شده بود و برای اینکه سال تحصیلی را به خوبی به پایان برسانیم از روش های متنوعی برای پوشش این سی درصد استفاده شد و تمام دروسی که به صورت حضوری آموزش نداده شده بود تا پایان اردیبهشت ماه قطعاً آموزش داده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای اینکه تکالیف کنترل شود و این آموزش یکدست تر باشد نیز شبکه شاد را راه اندازی کردیم. بیش از ۱۲ میلیون نفر از دانش آموزان ما در این شبکه عضو شدند.

وی ادامه داد: در مناطقی که دسترسی به اینترنت نبود و امکان دسترسی به ابزارهای مناسب نبود از روش تولید بسته آموزشی و روش مکتوب استفاده شد. ما نیازمند بودیم برای شروع امتحانات سال تحصیلی اطمینان حاصل کنیم دانش آموزانی که از این ابزار استفاده نکرده اند، فرصتی در اختیارشان باشد که رفع اشکال کنند. برای همین همه مدارس بازگشایی شود و مدیر و معاون در معلم در ساعت های مورد نیاز در مدرسه حضور می یابند و دانش آموزانی که نیاز به کمک دارند را راهنمایی می کنند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه پروتکل وزارت بهداشت دریافت شده است، گفت: رعایت این پروتکل ها در زمان حضور دانش آموزان الزامی است و خوشبختانه بر اساس گزارشی که وزارت بهداشت ارائه داده است، میزان آشنایی و رعایت پروتکل ها توسط مردم بیش از ۸۲ درصد است و تقریباً و همه روش های مراقبت از خود را فرا گرفتند و ما هم باید محیط مدارس را ایمن کنیم.

وی ادامه داد: ما به شورای آموزشی مدارس متشکل از مدیر مدرسه، نماینده معلمان، نماینده اولیا دانش آموزان این اختیار را داده ایم که متناسب با حضور دانش آموزان تصمیم گیری کنند و اگر پس از هفته اول مراجعه دانش آموزان کم بود و لازم نباشد در همه روزها معلمان در مدرسه حاضر باشند، آن را به برخی از روزهای هفته موکول کنند و اگر پاسخ به پرسش ها به انجام رسید می توانند امتحانات را هم در این زمان برگزار کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، بنا به اعلام وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان ملزم به حضور در مدرسه‌ها نیستند، ولی حضور معلمان در مدارس الزامی است. دانش آموزان پیش دبستانی و استثنایی به دلیل آسیب پذیر بودن در برابر ویروس کرونا اجازه حضور در مدارس را ندارند و روش های دیگری برای ادامه آموزش آنها در نظر گرفته می شود. همچنین طبق آخرین تصمیمات امتحانات پایه نهم و دوازدهم به صورت حضوری برگزار می‌شود، و درباره باقی پایه ها هنوز تصمیم قطعی درباره امتحانات حضوری گرفته نشده است.

در حالیکه رئیس جمهور و ستاد ملی کرونا پیش از این اعلام کرده بودند مدارس صرفاً در مناطق سفید برای رفع اشکال بازگشایی می شود اما وزیر آموزش و پرورش از بازگشایی تمام مدارس کشور برای رفع اشکال خبر داده است.

کد خبر 4923491 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: محسن حاجی میرزایی وزارت آموزش و پرورش ویروس کرونا ویروس کرونا شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش زلزله شورای شهر تهران قوه قضاییه روز معلم کمیته امداد امام خمینی نیروی انتظامی شهر تهران زلزله تهران بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی هوای سالم سیدابراهیم رئیسی دانش آموزان رفع اشکال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۳۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • طرح نوآورانه و متفاوت در یک مرکز آموزشی قم
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت