Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اصفهان گفت: مسائل و مشکلات اجتماعی باید با راهکار اجتماعی حل و فصل شود و سازمان‌های مردم نهاد ظرفیتی بزرگ در رفع چنین مشکلاتی هستند.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان، حیدر قاسمی روز دوشنبه در جلسه کارگروه اجتماعی، بانوان، سلامت و خانواده استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، گفت: اگر نتوانیم آسیب‌های اجتماعی را به صورت اجتماعی و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی برطرف کنیم به سمت مسائل امنیتی سوق پیدا می کند و در نهایت افزایش مشکلات و هزینه‌های دولت و ملت را همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش مشارکت‌های مردمی در توسعه و حکمرانی موفق، ادامه داد: هر حکومت و دولتی زمانی می‌تواند موفقیت داشته ‌باشد که بدنه اجتماعی را در عرصه‌های مختلف با خود همراه سازد.

معاون استاندار اصفهان تاکید کرد: اگر سرمایه‌های اجتماعی در مسیر صحیح هدایت شود به عنوان یکی از مولفه‌های موفقیت حکمرانی خوب و توفقیات دولت است و می‌تواند برای برطرف شدن بسیاری از خلاهایی که دولت‌ها نتوانسته‌اند در این زمینه نقش آفرینی خود را به خوبی انجام دهند راه‌حل‌های خوبی اتخاذ و این مشکلات برطرف شود.

وی راه اندازی دفاتر تسهیل گری وخدمات محلی در حاشیه شهرها را از جمله اقدامات موثر در این زمینه دانست و افزود: این فعالیت در اصفهان آغاز شده و این هماهنگی و نظارت می‌تواند به حوزه مردمی واگذار و با تقویت نظارت دولتی در تقویت و شکل مطالبه گری مردمی در راستای پیوند مردم و دولت گامهای موثری برداشته شود.

قاسمی به ضرورت ارتقای نظارت‌های حاکمیتی اشاره و تاکید کرد: وقتی با رعایت و لحاظ شاخص‌های اصلی سمن‌ها در چهارچوب قانون قرار گیرد و نظام‌مند شوند این تشکل‌ها بهتر می‌توانند مطالبه‌گری منطقی داشته باشند.

وی با اشاره به ضرورت سهیم شدن سلائق و افکار در تکمیل فعالیت‌ها و اقدامات اظهار کرد: قطعا مشارکت مطلوب زمانی شکل می گیرد که همه افکار بتوانند در ارائه محتوا و ایجاد زمینه ها سهیم باشند و در این صورت است که اجرای کاملتری از یک رویداد و پدیده شکل می‌گیرد.

قاسمی ضمن قدردانی از زحمات جامعه پزشکی و کادر درمانی و تشکل‌های اجتماعی و مردمی در مواجهه و مقابله با بیماری کرونا، گفت: طی دو ماه گذشته کمیته اجتماعی امنیتی ذیل ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا بخشی از مباحث اجتماعی و عمدتا حول محور مباحث بهداشتی و درمانی داشت را در دستور کار قرار داد و خوشبختانه نتایج خوبی نیز با کمک ستاد استانی و دستگاه‌های عضو به همراه داشت.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت استان علیرغم اینکه در چهارراه ارتباطی کشور و مرکز ثقل ارتباطات قرار دارد بویژه از نظر اقتصادی، صنعتی و حمل و نقل وبازرگانی و.... قرار دارد، در حوزه مدیریت بیماری کرونا با اقدامات و تدابیر خوب و بموقع و همکاری مردم، وضعیت کنترل شد و در زمان حاضر در شرایط نسبتا مطلوبی قرار گرفته‌ایم و امیدواریم بتوانیم از این شرایط نیز به خوبی عبور کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اصفهان افزود: بی شک در صورت مدیریت صحیح امور، حضور و انسجام مردم در مدیریت بیماری کرونا، منجر به افزایش سرمایه اجتماعی خواهد بود و اگر این روند به خوبی مدیریت نشود، پیامدهای این بیماری نوپدید ممکن است گسست اجتماعی را نیز دامن زند.

معاون استاندار اصفهان گفت: خوشبختانه فرهنگ ایرانی و اسلامی ما از دیرباز شاهد این مشارکت‌ها در حوزه‌های فرهنگی و مذهبی در قالب هیات‌های مذهبی و خیریه‌های مختلف بوده است.

وی اضافه کرد: پیش از آغاز بیماری کرونا در شورای توسعه حمایت از تشکل‌های مردم نهاد، ضرورت ساماندهی و سازماندهی تشکلهای مردم نهاد به منطور جلوگیری از ارایه اقدامات موازی و ایجاد یک سامانه جامع مورد تاکید و در دستور کار قرار گرفت و امیدواریم طرح قانون تشکلها با کمک وزارت کشور دنبال شود و قانونمندی و چهارچوب بهتری برای رابطه سمن ها و دولت تعریف شود تا از این طریق بخشی از جامعه مدنی ساختارمند شود.

در این مراسم، سامانه جامع تشکلهای مردم نهاد استان اصفهان که با پیگیری دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان و کمک مرکز بین المللی تحقیقات راهبردی و آینده پژوهشی طراحی شده بود، با حضور حیدر قاسمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اصفهان و زهرا عابدینی معاون مشارکت های اجتماعی سازمان امور اجتماعی وزارت کشور رونمایی شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان سمن سازمان مردم نهاد سمن اصفهان استاندار اصفهان مردم نهاد بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۳۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات رایگان ۳۳۰۰ روانشناس در مراکز جامع سلامت

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد مصلحی، در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به ابتکار وزارت بهداشت برای نامگذاری چهارمین روز از هفته سلامت با عنوان سلامت خانواده و سلامت روانی و اجتماعی برای اولین بار، گفت: وزارت بهداشت به عنوان متولی سلامت، دسترسی مردم به خدمات سلامت روان را افزایش داده است.

وی از راه اندازی مراکز سراج به عنوان یکی از اقدامات ارزشمند و تحولی در دو سال گذشته یاد کرد و افزود: سراج مخفف سلامت روانی اجتماعی است و در طول ۶ ماه گذشته، تعداد این مراکز سه برابر افزایش یافته و برنامه ما این است که تعداد این مراکز به ۱۰۰ مرکز در سراسر کشور برسد.

مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت ادامه داد: در این مراکز، امکان پذیرش مستقیم بیماران وجود ندارد اما بیمارانی که به تشخیص روانشناسان شبکه بهداشت و درمان و یا مراکز روانپزشکی نیاز به خدمات بیشتری دارند به این مراکز ارجاع می‌شوند و خدمات مورد نیاز را به صورت رایگان دریافت می‌کنند.

مصلحی از وجود خانه مشارکت مردم در سلامت در مراکز سراج خبر داد و گفت: مردم محله یا منطقه، عوامل اجتماعی یا آسیب زا مانند محل تجمع معتادان متجاهر را شناسایی و با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی مانند شهرداری‌ها نسبت به تبدیل محل‌های تجمع به پارک‌های سلامت اقدام می‌کنند.

وی با بیان اینکه مراکز سراج در ۴۰ دانشگاه علوم پزشکی و ۲۵ استان کشور راه اندازی شده است، افزود: اخیراً چندین مرکز سراج در استان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی سطح کشور ایجاد شده و توسعه این مراکز در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد.

کد خبر 6086956 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • فرمانداریهای استان تهران برای همکاری با دبیرخانه ۱۰روز فرصت دارند
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی
  •  استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است
  • لزوم ارتقاء مرکز جامع سلامت اشترینان به بیمارستان
  • کاهش پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در شهر تهران
  • خدمات رایگان ۳۳۰۰ روانشناس در مراکز جامع سلامت
  • رونمایی از سامانه جامع انتظامی سازمان نظام پزشکی
  • فلسفه ظرفیتی در اختیار قرار می‌دهد که از نگاه انحصارگرا خارج شویم