Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-30@14:44:41 GMT

لزوم آموزش مهارت‌های ارتباطی به مردم در زمان خانه‌نشینی

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۲۳۶۴۰

لزوم آموزش مهارت‌های ارتباطی به مردم در زمان خانه‌نشینی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه گفت: «مردم در زمان خانه‌نشینی باید مهارت‌های ارتباطی را یاد بگیرند، ارتباط اثربخشی که بتوانند به‌شکل مناسب پیام خود را به گیرنده ارسال و بدون سوءتفاهم پیام را از طرف مقابل دریافت کنند.»

نرگس درویشی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با اشاره به شیوع بیماری کرونا و لزوم بررسی راهکارهایی برای کاهش استرس و نگرانی آن اظهار کرد: «در بررسی علل و عوامل ایجاد نگرانی، اضطراب، استرس و بروز مشکلات باید علل روانی، اجتماعی و هم‌زیستی را بررسی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ناسازگای‌هایی که بین زوجین در مواقع قرنطینه و خانه نشینی پیش می‌آید، باید به گذشته افراد توجه شود.»

وی افزود: «اگر افراد خانواده از قبل دچار مشکل باشند و یا فاصله‌گیری عاطفی داشته باشند، ممکن است برای ارتباط و هم‌زیستی مدت‌دار در زمان خانه‌نشینی اجباری آماده نباشند.»

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه ادامه داد: «یکی از دلایل بروز مشکلات، علل زمینه‌ساز هستند که بستر را برای شروع مشکل آماده می‌کنند.»

درویشی بیان کرد: «علل آشکارساز هم وجود دارند و جزء عواملی هستند که در لحظه اتفاق می‌افتند و می‌توان به‌طور مثال به درخواست مالی سنگین طرفین از هم یا دعوای بین زن و شوهر اشاره کرد.»

این روانشناس عنوان کرد: «علل تداوم‌بخش هم وجود دارند مانند مشکلات و مسائلی که در آنها به‌طور مثال خانواده دلیل همه مشکلات را سرپرست خانواده می‌دانند و علل تعدیل‌بخش نیز عواملی است که به‌طور مثال یکی از اعضای خانواده موجب کاهش تنش شود.»

وی یادآور شد: «برخی توصیه‌ها برای کاهش مشکلات رفتاری در زمان قرنطینه، سرپایی هستند؛ اما بسیاری از مشکلاتی که در خانواده‌ها به‌وجود می‌آید از عللی هستند که کاری از دست ما برنمی‌آید.»

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه خاطرنشان کرد: «در علل تداوم‌بخش باید خزانه رفتار و مهارت‌هات رفتاری را یاد بگیریم، باید بیاموزیم که چه‌قدر می‌توانیم از حمایت عاطفی و ... از اطرافیان دریافت کنیم. مردم باید در این حوزه مهارت‌ها را آموزش ببینند.»

نقش مهم رسانه در آموزش مردم

درویشی درباره نقش مسئولان و نهادهای مختلف در آموزش مهارت‌های ارتباطی و رفتاری تصریح کرد: «بخشی از مسئولیت به‌طور رسمی بر عهده روانشناسان است و صداوسیما، مجلات، خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها می‌توانند با دعوت از کارشناسان و روانشناسان به مردم آموزش بدهند.»

وی تأکید کرد: «خدمات روانشناسی برای اکثر مردم گرانقیمت است و طیف عمده‌ای از مردم هم از طبقه ضعیف اجتماعی هستند؛ بنابراین بهتر است نهادهای تأثیرگذار و مربوط در این زمینه در بوستان‌ها، فرهنگسراها و مکان‌های عمومی این مهارت‌ها را آموزش دهند.»

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه با اشاره به اصول روانشناسی برای جلوگیری از ایجاد نگرانی و اضطراب در زمان قرنطینه اظهار کرد: «مردم باید مهارت‌های ارتباطی را یاد بگیرند، ارتباط اثربخشی که بتوانند به‌شکل مناسب پیام خود را به گیرنده ارسال و بدون سوءتفاهم پیام را از طرف مقابل دریافت کنند.»

درویشی به آنا گفت: «ارتباط ناموفق ارتباطی است که چهار مؤلفه صداقت، صراحت، احترام متقابل و آزادی عکس‌العمل را ندارد.»

وی بیان کرد: «80 درصد مشکلات در حوزه ارتباط است، ممکن است لحن تحقیرآمیز، تهدیدآمیز، استفاده از القاب و عنوان‌های نامناسب و ... مشکلات کوچک را بسیار بزرگ کند.»

انتهای پیام/4103/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: روانشناسی کرونا مهارت های ارتباطی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه مهارت های ارتباطی خانه نشینی مهارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۳۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، گفت: بر اساس قرارداد منعقده با آموزش و پرورش ۲۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش می‌دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مهرداد عظیمی عصر امروز در نشست با مدیران سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در استان کردستان، کردستان را سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی برشمرد اظهار داشت: امیدواریم ظرفیت‌های نهفته این استان بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی به تبیین اهمیت شعار سال و رسالت این حوزه نسبت به این حوزه گفت: رویکرد مهارت آموزی از نکات مهم تحقق این شعار سال است و در این راستا تعهد و مقرر شده که بر اساس قرارداد منعقده با آموزش و پرورش، 200 هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش دهیم.

معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور جهش تولید با مشارکت مردم را یک انتخاب راهبردی دانست و تصریح کرد: اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره بر این حوزه تمرکز کرده تا با اهداف شوم خود برسد، اما دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

وی بیان کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور 657 مرکز دولتی و 4 هزار و 800 کارگاه و واحد آموزشی، 22 هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد که می‌تواند به آموزش نیروی کار در کشور کمک کند.

عظیمی توسعه مراکز جوار کارگاهی را با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی و برنامه‌های اولویت‌دار سال جاری در کشور ذکر کرد و افزود: ارتقای این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت‌های این سازمان فنی و حرفه‌ای است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور از وجود 40 هزار مربی و 8 هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و عنوان کرد: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است، می‌توان با تقویت مهارت‌افزایی، جهش تولید راه انداخت.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • بهره برداری از اولین خانه خلاق و نوآور مهارت کشور در کردستان
  • اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد
  • رابطه زناشویی برنده و بازنده ندارد
  • لزوم توجه به موضوع پیشگیری از جرم در سطح استان
  • شوراها پل ارتباطی مدیریت اجرایی و مردم هستند
  • شوراها بی‌واسطه‌ترین حلقه ارتباطی مردم و حاکمیت هستند
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند