Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز رئیس پلیس فتا البرز گفت: بعد از اجرای رمز دوم پویا پرونده‌های ورودی دررابطه با برداشت غیر مجاز و فیشینگ به این پلیس به طور چشمگیری کاهش پیدا کرده است.

 سرهنگ محمد اقبالی گفت: فضای مجازی فرصتی است برای انجام فعالیت‌های اقتصادی، فرهنگی، علمی و .. برای تمام کاربرانی است که برای مقاصد گوناگون به این فضا مراجعه می‎کنند، اما باید به این نکته نیز واقف بود که در کنار این فرصت، تهدیدها و آسیب‌هایی نیز وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: اگر از دانش کافی در این راستا برخوردار نباشیم و فعالیت‌ها مبتنی بر برنامه ریزی نباشد این فرصت‌ها  به تهدید تبدیل می‌شود و با روی کار آمدن بستر اینترنت و تجهیزات هوشمند، این قابلیت برای تمامی کاربران پیش می‌آید که در هر کجایی که هستند بتوانند از قابلیت این فضا  بهره‌مند شوند.

سرهنگ اقبالی بیان کرد: یکی از مواردی که فضای مجازی بسیار می‌تواند کمک کننده و اثر گذار باشد در حوزه آگاهی بخشی و اطلاع‌رسانی است و شاهد این هستیم که در ایام شیوع ویروس کرونا، اقدامات خوبی در این راستا در فضای مجازی صورت گرفت.

این مقام انتظامی اظهار کرد: عمده تهدیداتی که اکنون برای مردم ایجاد شده، بحث برداشت‌های غیرمجاز از حساب،  هک حساب‌های بانکی و صفحات شخصی در فضای مجازی است که بر این اساس هکر وارد شبکه اجتماعی افراد می‌شود  و از دنبال کنندگان آن صفحه تحت عنوان کمک، دریافت قبض و یا کمک به بیماران درخواست مالی می‌کند که مشابه این پرونده‌ها در پلیس فتا بسیار وجود دارد.

رئیس پلیس فتا استان البرز خاطرنشان کرد: توصیه می‌شود اگر چنین اتفاقی افتاد، برای تست این موضوع حتما با طرف مقابل تماس تلفنی برقرار کرده و اگر از صحت موضوع اطمینان حاصل کردید وجه مورد نظر را واریز کنید.

وی ادامه داد: یکی دیگر از موارد otp و یا فرآیندی که بانک مرکزی برای انجام تراکنش‌های اینترنتی در اختیار تمامی کاربران قرار داده است که در بستر اینترنت تراکنش انجام می‌دهند تبدیل نرم افزارهای ایستا به پویا است.

سرهنگ اقبالی با اشاره به اینکه با تعریف رمزهای دوم پویا با وجود این که شاهد کاهش پرونده‌ها در زمینه برداشت های غیر مجاز در استان البرز هستیم اما کماکان این جرایم در قالب ایجاد درگاه‌های جعلی وجود دارد چرا که برخی از  شهروندان به این نکات هشداری توجه نکرده و گرفتار صفحات جعلی می‌شوند.

رئیس پلیس فتا استان البرز در پایان اظهار کرد: کلاهبرداری تلفنی یکی دیگر از مواردی است که درصد بالایی از جرایم را به خود اختصاص داده است که از شهروندان درخواست می شود به هیچ عنوان به این تماس‌های تلفنی ناشناس توجه نکنند، زیرا برای واریز وجه به حساب افراد، هیچ نیازی به دریافت اطلاعات کارت به جز شماره کارت نیست و وقتی با شما تماس می‌گیرند و می‌گویند به پای دستگاه عابربانک بروید تا بتوانیم برای شما مبلغ جایزه را واریز کنیم اطمینان داشته باشید که پای کلاهبرداری در میان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پلیس فتا رمز پویا فضای مجازی پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۳۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود

صالح اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اثرگذاری فضای مجازی در شرایط امروز کشور اظهار کرد: امروز در کشور دو کلان مسئله ناظر به فضای مجازی داریم که باید بر روی آن کار کنیم.

وی افزود: کلان مسئله اول همبستگی اجتماعی و کیان ایران است بعضاً در فضای مجازی شاهد اخبار و مطالب نادرست هستیم که بحث همبستگی اجتماعی و سرمایه اجتماعی را تحت تأثیر قرار داده و می‌تواند باعث مشکلاتی در کشور شود.

وی با بیان اینکه کلان مسئله دوم خانواده ایرانی است، تصریح کرد: خانواده ایرانی به مثابه یک کل منسجم است که یکی از محورهای اصلی آن تربیت است اما به نظر می‌رسد این نهاد اجتماعی در نسبت با فضای مجازی دچار اعوجاج شده است.

اصغری اضافه کرد: فضای مجازی یکی از فرصت‌های خانواده‌ها محسوب می‌شود که متأسفانه شاهد آن هستیم بعضاً مخاطرات آن در خانواده پررنگ شده است.

وی با بیان اینکه باید فعالیت‌های ترویجی را در قالب کمپین‌های مردمی جلو ببریم، اضافه کرد: ما در سازمان مرکز سواد مجازی سازمان سراج تلاش می‌کنیم گروه‌ها و مجموعه‌های مردمی را که دغدغه بهبود شرایط اجتماعی-خانوادگی را در مدل خرد را دارند همراهی کنیم و نیازهای آنان را برطرف کنیم.

مسؤول مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: جنس فعالیت‌های اجتماعی ارگانیک و مردم برای مردم را باید تقویت کنیم.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: حاکمیت و دولت عزم خوبی برای حل مسائل حوزه رسانه و فضای مجازی دارند اما الگوی مردم برای مردم یک الگوی مکمل محسوب می‌شود.

وی گفت: نباید و نمی‌توانیم به عنوان یک جامعه پویا منتظر باشیم تا همه اقدامات از سوی ساختارهای دولتی انجام شود بلکه باید توان خود در سطح خرد تقویت کرده و با احساس مسؤولیت اجتماعی نسبت به مسائلی همچون خبر جعلی دغدغه داشته باشیم.

اصغری تاکید کرد: در جامعه باید الگوهای موفق کوچک را توسعه و رسانه‌ای نمائیم.

وی در پایان با بیان اینکه فضای مجازی ما باید انسجام اجتماعی را افزایش دهد نه اینکه این فضا باعث دو قطبی شدن جامعه و اختلاف در جامعه شود، ادامه داد: ایجاد کمپین ملی مواجهه با خبر جعلی یکی از فعالیت‌هایی است که امسال به آن می‌پردازیم.

کد خبر 6088323

دیگر خبرها

  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • رصد صفحات فضای مجازی قم در قالب طرح نور /به ۱۵۰ نفر تذکر داده شد
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • نسل Z از نگاه اکونومیست/ چرا نباید نگران این جوانان بود؟
  • دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری | بیش از ۱ میلیون دنبال‌کننده در صفحات مجازی متقلبان | خطر آسیب جدی در کمین داوطلبانی که فریب می‌خورند
  • پاکسازی و مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجار شکن
  • ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در این استان پاکسازی و مسدود شد
  • مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در بوشهر
  • پاکسازی و مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در استان بوشهر