Web Analytics Made Easy - Statcounter

"وارن بافت"، با ثروتی 62 میلیارد دلاری، یکی از پولدارترین مردان جهان است. او رازهای پولدار شدن بسیاری دارد که در مجلات و کتاب‌های مختلف به آن‌ها اشاره کرده است. 

به گزارش سایت "نواندیش"، تا چند سال پیش که "جف بزوس" و یا "بیل گیتس" پولدارترین اشخاص جهان نبودند، وارن بافت با ثروت 62 میلیارد دلاری خود پولدارترین مرد جهان بود؛ زمانی که او در سال 1962 سهام شرکت Berkshire Hathaway را به قیمت 7.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 دلار در هر سهم خرید. امروز که وارن بافت 78 سال دارد، شرکت Berkshire Hathaway از شرکت های کلاس A بازار بوده و هر سهم ممتاز آن حدود 119 هزار دلار قیمت دارد. او موفقیت های خود را با استراتژی‌های مناسب و مخصوص به خود بدست آورده است.

«وارن بافت» سرمایه‌گذار ۸۹ ساله آمریکایی، در حال حاضر با دارایی خالص ۶۷.۵ میلیارد دلار، چهارمین ثروتمند جهان است. او مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری «برکشایر هاتاوی» است و سال‌هاست که رفتار او در بازارهای مالی تحت نظر فعالان بورس در سراسر جهان و به ویژه در آمریکاست.

همزمان با رکود اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا مجمع سالانه شرکت او که امسال از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد، با استقبال ده‌ها هزار نفر از جمله سهامداران آن مواجه بود. او در جریان برگزاری این مجمع مجازی، پیش‌بینی‌های تازه‌ای از آینده بازار سهام ارائه کرد و توصیه‌هایش صریح خود را خطاب به سرمایه گذاران در ۵ محور ارائه کرد، البته شرایط بازار ایران با کشوری مثل آمریکا متفاوت است، اما نکاتی برای سرمایه گذاران تازه وارد وجود دارد که می تواند در هر جایی مفید باشد، در ادامه چند توصیه از این سرمایه دار را به ننقل از یورو نیوز بخوانید:

۱- رویکرد بلند مدت داشته باشید


او که به ایده‌پرداز استراتژی خرید سهام در دوران رکود و افزایش صف‌های فروش شهرت دارد، این بار به سرمایه‌گذاران توصیه کرد که برای کسب سود رویکرد بلندمدتی نسبت به بازار سهام داشته باشند. آقای بافت تاکید کرد که همچنان به سرمایه‌گذاری در بازار سهام اعتقاد دارد  لذا او نتیجه گیری کرد که هر سرمایه‌گذاری که با چشم انداز بلندمدت سهام بخرد، بدون تردید سود بالایی کسب خواهد کرد.

۲- سرمایه‌گذاری در صندوق‌ها را فراموش نکنید


آقای بافت همچنین گفت که اگر به هر دلیلی از جمله نگرانی از ریسک بالا ترجیح می‌دهید به طور مستقیم سهام شرکت‌ها را خریداری نکنید، سرمایه‌گذاری در صندوق‌ها را مد نظر قرار دهید. او به فعالان بازار سهام آمریکا توصیه کرد که در صندوق شاخص اِس‌اَند‌پی‌۵۰۰(S&P‌500) سرمایه‌گذاری کنند و پیش‌بینی کرد که با بهبود مستمر اوضاع بورس سود خوبی نصیب سرمایه‌گذاران شود. آقای بافت یادآور شد که شرکت‌های چند ملیتی بزرگی در این شاخص تاثیر گذارند و به طور حتم آنها در سراسر جهان در تلاش هستند که راه خروج از بحران فعلی را پیدا کنند و قطعا هم این راه را خواهند یافت.

۳- پول به مشاوران سرمایه‌گذاری ندهید


استراتژیست بزرگ بازار سرمایه همچنین گفت که بسیاری از سهامداران رقم‌های قابل توجهی را صرف دریافت مشاوره‌های سرمایه‌گذاری می‌‌کنند ولی وقتی که جو فروش سهام بر بازار حاکم می‌شود، به ندرت کسی به نتایج بررسی‌های مشاوران مالی توجه می‌کند و تنها «یک مشت مزخرفات ذهنی» است که به سهامداران فرمان می‌دهد. البته او یادآور شد که نتایج بررسی‌های بسیاری از کسانی هم که خود را مشاور مالی می‌دانند، چندان قابل اتکا نیست.

۴- خرید اوراق قرضه را فراموش کنید


آقای بافت در ادامه سخنان خود یادآور شد که یکی از دلایل توصیه او به ادامه سرمایه‌گذاری در بازار سهام این است که در حاضر جایگزین مناسبی برای آن وجود ندارد. او به اوراق قرضه اشاره کرد و گفت که در حال حاضر خرید اوراق خزانه‌داری آمریکا با سررسید ۳۰ ساله تنها ۱.۲۵ بازده دارد. مدیر عامل برکشایر هاتاوی همچنین خاطر نشان می‌کند که با وجود مشکلات اقتصادی فعلی نباید فراموش کرد که نرخ تورم به احتمال زیاد افزایش خواهد یافت.

لینک کوتاه: asriran.com/0033QB

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بورس وارن بافت سرمایه گذاری سرمایه گذاران بازار سهام آقای بافت وارن بافت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۴۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است