Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، رضا زارع زاده مسئول قرارگاه مردمی مقابله با کرونا دامغان گفت: براساس توافق و قرارداد قبلی بین قرارگاه مردمی مقابله با کرونا دامغان و دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، با تامین بودجه از محل کمک‌های مردمی، مبلغ ۵۲۰ میلیون ریال به حساب دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه استان سمنان به منظور خرید یک دستگاه دیالیز واریز شد که طبق توافق، دانشگاه علوم پزشکی استان نیز خرید دستگاه دوم دیالیز را متعهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: هم‌اکنون ۲ دستگاه دیالیز به منظور ارایه خدمات درمانی به بیماران خاص به بیمارستان دامغان اهدا شده است.

زارع زاده اضافه کرد: با توجه به نظر کارشناسان مربوطه، ارزش واقعی این ۲ دستگاه در بازار آزاد چهار میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال است، اما خرید طبق تعرفه دولتی و با صرف یک میلیارد و ۴۰ میلیون ریال انجام شد.

مسئول قرارگاه مردمی مقابله با کرونا دامغان گفت: از محل کمک‌های نقدی مردم تاکنون تجهیزات پزشکی همچون تب‌سنج، ماسک، دستکش، اکسیژن سنج، ادوات کپسول هوا و متعلقات آن به ارزش یک میلیارد ریال به بیمارستان اهدا شده است.

او اظهار داشت: با توجه به وضعیت فعلی و کاهش تعداد بیماران کرونایی در دامغان، قرارگاه مردمی مبارزه با کرونا تصمیم گرفت تا طی روز‌های آینده به کار خود پایان دهد و ادامه فعالیت در این زمینه به کمیسیون بهداشت و درمان شورای اسلامی شهر سپرده می‌شود.

زارع زاده  تصریح کرد: باقیمانده وجه نقد موجود در حساب مشترک قرارگاه نیز صرف خرید اقلام مورد نیاز و ضروری بیمارستان ولایت می‌شود.

مسئول قرارگاه مردمی مقابله با کرونا دامغان تصریح کرد: پیش از این نیز یک دستگاه ونتیلاتور به ارزش ۲ میلیارد و ۵۳۰ میلیون ریال توسط یکی از خیران قرارگاه مردمی خریداری و در اختیار بیمارستان ولایت دامغان قرار گرفت.

طبق گفته ظهر دیروز مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۱۰۹۲۸۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدند و با فوت ۴۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، جان باختگان کرونا در کشور به ۶۶۸۵ نفر رسید.

شهرستان دامغان در فاصله ۱۱۵ کیلومتری شرق مرکز استان سمنان، حدود ۱۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

انتهای پیام / م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی وزارت بهداشت خیران بیماران خاص دستگاه دیالیز میلیون ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۵۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران

فیبروز صفاقی مهمترین علت از دست دادن ظرفیت دیالیز است که معمولاً به دلیل التهاب و فیبروتیک شدن صفاق روی می‌دهد. یافته‌های پژوهشگران برای نخستین بار نشان داد می‌توان از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی برای درمان ضایعات صفاق استفاده کرد. مطالعات بالینی آینده می‌تواند امکان استفاده درمانی از این سلول‌ها را در مبتلایان به فیبروز صفاقی مورد بررسی قرار دهد.

به گزارش ایسنا، کارآزمایی بالینی از سوی امین احمدی، سودابه اعلاتاب، رضا مقدسعلی، ایرج نجفی، سروش شکرچیان از پژوهشگاه رویان، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه ماستریخ هلند به بررسی تأثیر سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی خود فرد، بر عملکردی صفاق و التهاب آن در افراد تحت دیالیز پرداختند.

در همین ارتباط باید گفت؛ بیماری مزمن کلیه (Chronic kidney disease) یک نارسایی آرام، پیش رونده و غیرقابل برگشت در کلیه است که حدود هفتصد میلیون نفر در جهان به آن مبتلا هستند.

پیشرفت این بیماری می‌تواند تا تخریب کامل کلیه و نیازمند شدن فرد مبتلا به پیوند کلیه یا دیالیز روزانه ادامه پیدا کند. اگر دیالیز دیگر قادر به تصفیه مایعات و محلول‌ها به میزان مورد نیاز برای بیمار نباشد، شرایطی با عنوان ناکارآمدی اولترا فیلتراسیون اتفاق می‌افتد که منجر به بی‌فایده شدن دیالیز برای بیماران می‌گردد.

 فیبروز صفاقی مهمترین علت از دست دادن ظرفیت دیالیز است که معمولاً به دلیل التهاب و فیبروتیک شدن صفاق روی می‌دهد. این شرایط برای حدود ۲۰ درصد از بیماران با سابقه دیالیز طولانی اتفاق می‌افتد. با پیشرفت پزشکی بازساختی (پزشکی ترمیمی) در چند دهه اخیر تلاش‌هایی برای سلول درمانی فیبروز صفاقی صورت گرفته است.

نتیجه این پژوهش که در نشریه بین المللی Archives of Iranian Medicine منتشر شده است، نشان داد، استفاده از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی باعث بهبود جزئی در اولترافیلتراسیون و کاهش اندک التهاب در بیماران می‌گردد.

یافته‌های این پژوهش برای نخستین بار نشان داد می‌توان از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی برای درمان ضایعات صفاق استفاده کرد. مطالعات بالینی آینده می‌تواند امکان استفاده درمانی از این سلول‌ها را در مبتلایان به فیبروز صفاقی مورد بررسی قرار دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خریداری سونوگرافی پیشرفته بیمارستان شهدای هندیجان 
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • تشکیل اولین قرارگاه جوانی جمعیت در شهرستان اردکان
  • خرید بیش از ۹۵میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی
  • تامین ۵ هزار میلیارد ریال برای تکمیل ۶۱ طرح آبرسانی کهگیلویه و بویراحمد
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • ولایت‌محوری گام نهادن در مسیر اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است
  • ارسال کمکهای مردمی از شاهین شهر و میمه به سیل زدگان جنوب شرق