Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدرضا جوادیان روز سه‌شنبه در اولین نشست کانون تفکر سلامت دانشگاه یزد در سال جاری که به صورت ویدئو کنفرانس برگزارشد، افزود: به همین منظور نشست مشترکی بین کانون تفکر سلامت اجتماعی و کمیته سلامت روان استان که زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان است، برگزار و در ارتباط با موضوعات مرتبط با شیوع ویروس کرونا و پیامدهای آن در زمینه سلامت اجتماعی بحث و تبادل نظر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مطالعات کمیته سلامت روان استان روی تماس‌های مردمی با سامانه تعیین شده از سوی این کمیته در دوران قرنطینه، منجر به دسته‌بندی مشکلات مطرح شده از سوی شهروندان در قالب مشکلات فردی، خانوادگی، اجتماعی و شغلی بوده است.

جوادیان محدودیت‌های برگزاری آیین سوگواری برای درگذشتگان، ضعف مدیریت بحران، فقدان تفکر نقاد نسبت به اخبار، تغییرات الگوی خواب، مشکلات زناشویی و افکار تحریک کننده به خودکشی را از  رایج‌ترین مشکلات فردی بر اساس مطالعات انجام شده برشمرد و ادامه داد: تعارض زوج‌ها، ناتوانایی گذران مناسب زمان در کنار خانواده، مشکلات تحصیلی فرزندان، رعایت نکردن نکات بهداشتی، خشونت خانگی و مشکلات خانوادگی زوج‌های شاغل در زمینه نگهداری کودکان در زمان شیوع کرونا به دلیل تعطیلی مهدهای کودک از مهمترین مشکلات خانوادگی مطرح شده از سوی شهروندان بوده است. 

وی همچنین خشم نسبت به اطرافیانی که اصول بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، خشم نسبت به دستگاه‌های متولی و بی‌اعتمادی را از مشکلات اجتماعی و بیکاری، مشکلات مالی و ابهام در خصوص آینده شغلی را از عمده‌ترین مشکلات مطرح شده از سوی شهروندان در زمینه مسائل شغلی برشمرد.

دبیرکانون تفکر سلامت اجتماعی دانشگاه یزد، توجه به سلامت فردی و اجتماعی را رویکرد اصلی این کانون در رصد ابعاد مثبت کرونا عنوان کرد و افزود: مباحث در کمیته سلامت روان استان کلان دیده می‌شود و موضوعات آن با کانون مشترک است.

جوادیان همچنین از انجام مقدمات شکل گیری هیات‌های اندیشه‌ورز استانی خبرداد و تصریح کرد: این هیات‌ها زیرنظر استانداری ایجاد می‌شود که اعضای این هیات‌ها عمدتا از اعضای کانون‌های تفکر هستند، بنابر این در سال 99 کانون تفکر قدری شناخته شده‌تر خواهد شد.

رئیس دبیرخانه کانون‌های تفکر دانشگاه یزد نیز در این نشست گفت: تعامل دستگاه‌های مختلف با کانون‌های تفکر افزایش یافته و تلاش می‌شود تا مباحث در نشست‌ها بر اساس نیاز سازمان‌ها دنبال شود، که در این راستا پیامدهای روانی و اجتماعی کرونا در آینده بیشتر برجسته می‌شود و دستگاه‌های مختلف می‌توانند از ظرفیت کانون در این حوزه استفاده کنند.

سعید عطار ادامه داد: در راستای تعامل با دستگاه‌های مختلف استان در سال گذشته همکاری‌های خوبی با بخش اجتماعی و فرهنگی استانداری و به خصوص امور اتباع در خصوص مهاجرت اتباع بیگانه به استان شکل گرفت.

حسین افراسیابی عضو هیات علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه یزد نیز در این نشست گفت: در زمینه بحث‌های اجتماعی و روانی کرونا برخی دستگاها مانند بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی ورود کرده‌اند، بدون شک جنبه‌های اجتماعی و روانی گذران دوران خانه‌نشینی و مهارت‌های مورد نیاز برای کاهش چالش‌های ناشی از این تغییر به همراه چالش‌ها، ابعاد و دستاوردهای مثبت این موضوع نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

زهرا نادری عضو دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه یزد نیز اظهار داشت: در ارتباط با بحران شیوع کرونا بیشتر به بهداشت روان فردی توجه شده و سازگاری همسران کمتر مورد توجه قرار گرفت، بررسی مبین آن است که در دوران قرنطینه خشونت‌های خانوادگی افزایش پیدا کرده بنابراین آموزش خانواده بحفظ بهداشت روان فردی در این شرایط ضروری است.

در این نشست همچنین بیانیه کانون تفکر سلامت در خصوص موضوعات مرتبط با مهاجرت اتباع بیگانه به استان یزد برای اظهار نظر اعضا به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

برچسب‌ها یزد دانشگاه یزد بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد دانشگاه یزد بهداشت و سلامت یزد دانشگاه یزد بهداشت و سلامت دانشگاه یزد شده از سوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۶۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناروی آنا، ناصر چاووشی، مدیرکل بهزیستی استان اصفهان در همایش بزرگداشت روز روانشناس و مشاوره که در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: برای استفاده از رایانه اگر سخت‌افزار قوی مونتاژ کرده و بهترین مشخصات را برای آن فراهم کنید، باز هم بدون سیستم عامل، دستگاهی بی‌خاصیت است، روان هم برای انسان همین حکم و شرایط را دارد و در صورت بروز کوچک‌ترین مشکل با همه توانمندی‌ها و خصوصیات بارز، باز هم انسان دچار مشکل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در تقویم روزی به نام روان و روان‌پزشک نداریم و این اهمیت روانشناسی را نشان می‌دهد، عنوان کرد: اهمیت این نقش، ارتباط به ویژگی‌های روانشناسان مانند دلسوزی و امین بودن دارد و اینهاست که به روانشناسی به‌عنوان شغل، ارزش و اهمیت می‌دهد. در کنار درس و مباحث تئوری، روی صفات روانشناس هم کار کنید؛ زیرا افرادی می‌توانند مؤثر باشند که از این ویژگی‌ها برخوردار هستند.

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان بیان کرد: اقدامات پیشگیرانه اهمیت بالایی داشته و ضرورت دارد به سوی طیف در آستانه آسیب برویم و منتظر آمدن آنها نباشیم. روانشناسی برای ما مؤثر است که بر اساس هنجار‌های جامعه عمل کند و اگر بر اساس این هنجار‌ها نباشد اثربخشی ندارد و نیازمند روانشناسی بومی هستیم. بسیاری از آسیب‌های اجتماعی از فردگرایی نشأت گرفته و این خودمحوری‌ها، مشکلات بسیاری را ایجاد کرده که ازجمله مهم‌ترین آنها، آسیب دیدن کانون خانواده‌ها شده است.

واحد اصفهان، قطب‌ تحقیقات و پژوهش در حوزه روانشناسی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان نیز گفت: افتخار بزرگی است که دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) از دیرباز جزء نخستین دانشگاه‌های مجری رشته روانشناسی و مشاوره در میان دانشگاه‌های آزاد اسلامی کشور بوده؛ امروز بسیاری از روانشناسان، فارغ‌التحصیل این دانشگاه و از روانشناسان برجسته این شهر و استان هستند؛ زیرا گروه روانشناسی این دانشگاه دارای استادان پیشکسوت و نامدار و گروه آن از گروه‌های برجسته و ارزشمند است.

پیام نجفی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، یکی از قطب‌های بزرگ تحقیقات و پژوهش در حوزه روانشناسی و همچنین آموزش روانشناسان است و این افتخار را داریم که امروز میزبان متخصصان روانشناسی از واحد‌های مختلف دانشگاهی در استان اصفهان هستیم. تربیت‌یافتگان این رشته در این دانشگاه و دانشگاه‌های دیگر استان ، امروز در تربیت و ارتقای توانمندی‌های افراد در حوزه شکوفایی استعداد‌ها و توانایی‌های اجتماعی بسیار تأثیرگذار هستند.

وی مطرح کرد: اعضای هیئت علمی، محققان و دانشجویان گروه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) از چهره‌های برتر و خوش‌فکر و تأثیرگذار هستند و امیدوارم بتوانند این نقش‌آفرینی در راستای رشد اجتماعی کشور ادامه داشته باشد.

به گزارش آنا، در پایان این مراسم با اهدای لوح یادبود از استادان پیشکسوت و برگزیدگان دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه اعم از دانشجو و استاد قدردانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌هاست
  • ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری
  • شعبه پیگیری دریافت رشوه در شهرداری تهران ایجاد شد | پرونده ها در این زمینه با سرعت بیشتر پیگیری می شود
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟