Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون خدمات شهری شهرداری قم پیرامون بازگشایی روزبازارها با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور گفت: در مجموع تصمیمی برای بازگشایی روز بازارها در قم گرفته نشده است. ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۶ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سید امیر سامع پیش از ظهر امروز در جلسه ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم در سالن کرامت استانداری پیرامون بازگشایی روز بازارها و تشکیل آن با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور اظهار داشت: در جلسه‌ای که با معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری داشتیم پیشنهاداتی ارائه شد اما در کل تصمیمی برای بازگشایی روز بازارها در قم گرفته نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون خدمات شهری شهرداری قم به بیان شرایط این بازگشایی اشاره کرد و گفت: با در نظر گرفتن شرایطی همچون پراکندگی جغرافیایی، محدود کردن، تفکیک مشاغل پرخطر و کم ریسک، تعداد روزها و تعداد شرکت‌کنندگان می‌توانند این روز بازارها اقدام به فعالیت کنند.

وی تصریح کرد: پیشنهاد شد روز بازاری که با 800 نفر تشکیل می‌شده و اقدام به فعالیت می‌کرده با 200 نفر تشکیل شود و یا برای مشاغل با ریسک پایین و کم‌خطر کارت صادر کنیم و به مشاغل پرخطرتر این کارت را ندهیم.

سامع با بیان اینکه در این طرح به مشاغل پرخطری مثل کهنه‌فروشان، فروشندگان غذای فله‌ای و یا پرنده فروشان کارت نمی‌دهیم، خاطرنشان کرد: به‌طور کلی فعالیت مشاغلی که جزو مشاغل پرخطر به‌حساب می‌آیند با مسائل بهداشتی منطبق نبوده و از فعالیت آن‌ها جلوگیری به عمل می‌آید.

معاون خدمات شهری شهرداری قم تأکید کرد: با توزیع این کارت، روز بازارها در نقاطی که دید شهری ندارد و وسیع هستند مثل جمعه‌بازار ظهور که در خیابان ظهور واقع‌ شده تشکیل خواهند شد که در این صورت فاصله‌گذاری اجتماعی به‌صورت اتوماتیک رعایت خواهد شد.

وضعیت عرضه محصولات در روز بازارهای شهر قم به‌هیچ‌وجه قابل‌قبول نیستضعف استان قم در فروش محصولات صنایع‌دستی و مشاغل خانگی در روز بازارهاقزوین| کاسبان روز بازارهای قزوین کارت شناسایی دریافت می‌کنند

وی با بیان انواع روز بازارها گفت: برخی از روز بازارها، روز بازارهای روز هستند که در سطح شهر بیش از 20 فروشگاه از سوی سازمان میادین به‌صورت روز بازار در حال فعالیت‌اند، همچنین فروشگاه‌های بخش خصوصی مثل جانبازان  یک مدل دیگر از روز بازارهای فعال در سطح شهر هستند.

سامع ادامه داد: روز بازار موقت ریحان یکی دیگر از انواع روز بازارها بوده که این مراکز بدون ساخت‌ و ساز و دریافت مجوز از شهرداری اقدام به فروش محصولات خود می‌کنند.

معاون خدمات شهری شهرداری قم از ساماندهی روز بازارهای ریحان در سطح شهر خبر داد و گفت: این روز بازارها از شانزده مورد به یازده مورد رسیده‌اند.

سامع با تأکید بر برخورد با تخلفات روز بازارهای موقت ریحان ابراز کرد: جلساتی با نیروی انتظامی و اداره بهداشت داشتیم مبنی بر اینکه در صورت تخلف از سوی این روز بازارها، با آن‌ها برخورد جدی شود، همچنین برای این بازارها ورودی گذاشته‌ایم اما نفس این بازارها این بوده که صبح تشکیل و عصر برچیده شود.

وی محدودسازی، استانداردسازی و ارتقای کیفیت این روز بازارها را مورد تأکید قرار داد و عنوان کرد: این زمین‌ها متعلق به شهرداری نبوده و استانداردسازی این اماکن به‌صورت دائم انجام می‌شود و سعی در افزایش کیفیت روز بازارها داریم.

معاون خدمات شهری شهرداری قم در پایان پیرامون راه‌اندازی ناوگان اتوبوس‌‌رانی گفت: شهرداری این آمادگی را دارد که با رعایت مسائل بهداشتی اقدام به راه‌اندازی ناوگان اتوبوسرانی کند.

انتهای پیام/451/ح

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون خدمات شهری شهرداری قم روز بازارها روز بازارهای بازگشایی روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۷۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران از ورود ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس نو تا پایان سال خبر داد.

مهدی علیزاده با تأکید بر اینکه بیش از ده سال است که ناوگان اتوبوسرانی نوسازی نشده است و این وقفه زیاد سبب شده که تولیدکنندگان داخلی اتوبوس تقریباً خط تولید را نیمه‌تعطیل یا تعطیل کنند، افزود: «در سال‌جاری بیش از۵۰ درصد بودجه شهرداری تهران به حوزه حمل ونقل اختصاص داده شد و براساس برنامه چهارم توسعه تا پایان سال ۱۴۰۴ باید ۷۵۰۰ اتوبوس فعال داشته باشیم، اما اتفاقی که در سال گذشته رخ داد این بود که قرارداد خرید ۲۵۰۰ اتوبوس با تولید کنندگان داخلی منعقد شد که از این تعداد ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس دیزلی و ۵۰۰ دستگاه برقی خواهد بود که بنا است تا پایان سال تحویل شهرداری تهران شود.»

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه سال گذشته شهرداری تهران قرار دادی با یکی از شرکت‌های چینی برای خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۲ متری برقی منعقد شد، گفت: «مجموعاً اتوبوس‌های نو تولید داخل و وارداتی به ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس می‌رسد و در حال مذاکره هستیم که خدمات پس از فروش اتوبوس‌های چینی را به شرکت‌های تولید داخلی داشته باشیم و به محض توافق و بعد از اولین پرداخت، بنا است که ظرف مدت ۵ الی ۶ ماه، ۲۵۰۰ اتوبوس را تحویل دهند و براساس برنامه ریزی‌ها تا پایان سال این اتوبوس‌ها وارد می‌شود که ۵ هزار اتوبوس فعال و نوسازی شده وارد چرخه شود.»

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد ورود اتوبوس‌های نو به ناوگان حمل ونقل عمومی با بیان اینکه در سال گذشته ۴۰۰ اتوبوس نوسازی شد، گفت: از ابتدای این دوره مدیریت شهری تاکنون ۹۰۰ دستگاه اتوبوس نو از طریق خرید‌های شهرداری تهران و تعهدات وزارت کشور وارد چرخه حمل ونقل عمومی تهران شد و این روند ادامه خواهد داشت بگونه‌ای که در آینده‌ای نزدیک آنقدر اتوبوس خواهیم داشت که دچار کمبود راننده خواهیم شد.

وی در مورد وضعیت اورهال اتوبوس‌های شرکت واحد با بیان اینکه براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته در سالجاری ۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری بازسازی خواهد شد افزود: در کنار نوسازی و اورهال اتوبوسها، ورود مینی بوس به چرخه فعالیت را نیز خواهیم داشت چراکه نسبت به مهندسی خطوط اتوبوس اقدام کردیم به این علت که برخی از خطوط اتوبوسرانی مسافر کمی دارند و فعالیت اتوبوسهای۱۲ متری در این خطوط به صرفه نیست به همین علت در این خطوط کم مسافر از مینی بوس استفاده می‌کنیم و اتوبوس‌ها به خطوط پرمسافر تزریق می‌شوند.

علیزاده در مورد کمبود حقوق رانندگان اتوبوس بخش خصوصی با تاکید بر اینکه ۱۷ شرکت بخش خصوصی با شرکت واحد قرارداد دارند، گفت: بخشی از اتوبوس‌های شهر تهران ملکی شهرداری تهران هستند و بخش دیگر نتعلق به بخش خصوصی است که شرکت واحد دخل وتصرفی در حقوق رانندگان بخش خصوصی ندارد و تنها به صورت ماهانه براساس خدمات و پیمایش یارانه پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد چرایی تغییر جایگاه زنان و مردان در اتوبوس‌های بی. آر. تی با بیان اینکه از سال گذشته برنامه ریزی برای خطوط تندور آغاز شد و ما شکایت‌های زیادی وهم تصافات جرحی در مورد این خصوص داشتیم گفت: در خطوط تندور با وجود کمک و همکاری پلیس راهور نتوانستیم نسبت به ساماندهی موتورسیکلت‌ها اقدام کنیم و این ترمز‌های ناگهانی اتوبوس‌ها و تعداد بالای مسافران زن در اتوبوس‌های تندرو موجب بروز تصادفات می‌شود.

علیزاده با بیان اینکه آسیب پذیری بانوان بیشتر است و در تصادفات دچار جرح می‌شوند گفت: دقت داشته باشید که تعداد مسافران زن در خطوط تندرو در ساعات پیک بیشتر از آقایان است و نیاز به فضای بیشتری داشتند و قسمت انتهایی اتوبوس نیز فضای بیشتری به نسبت فضای جلو دارند و این تغییر مکان موجب رضایت نسبی مسافران شده است.

دیگر خبرها

  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد دغدغه شورای شهر ششم است
  • راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم
  • شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران
  • آماده‌باش کامل شهرداری کرمان در شرایط جوی ناپایدار
  • توزیع رایگان کیسه‌های پارچه‌ای در بازارهای کوثر ویژه هفته نکوداشت اصفهان
  • بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی
  • ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال