Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمودرضا رحیمی، دبیر جشنواره مجازی «تئاتر + خانه» گفت: اگرچه مقاومت‌هایی در برابر ظرفیت برخط صورت می‌گیرد اما آرام‌آرام واردشده و اثر خود را بر گفتمان‌های بزرگ از جمله تئاتر می‌گذارد.

«محمودرضا رحیمی» دبیر جشنواره «تئاتر + خانه» سه‌شنبه 23 اردیبهشت در برنامه صبحگاهی شبکه دو سیما  «در انتهای الوند» با اشاره به برگزاری جشنواره در فضای مجازی گفت: این جشنواره یک رفتار جانشین در این روزهای تعطیلی است که تب‌وتاب تئاتر باقی بماند و نامش تکرار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: همان‌طور که می‌دانید هنر تئاتر در گذر زمان روزهای سختی را پشت سر گذاشته تا به امروز برسد و قطعاً از این فضا نیز عبور خواهد کرد. گفته می‌شود که یک‌چیز قرنطینه پذیر نیست و آن‌هم تئاتر است چراکه خود تئاتر و فضای آن قرنطینه است. فکر می‌کنم که این جشنواره‌های مجازی رفتار جانشین و مسکن‌های خوبی است که از این برهه گذر کنیم. 

رحیمی اظهار داشت: به نظرم برگزاری این جشنواره یک ریسک بود چرا که در تقویم ادواری نیست و دوره‌های مشابهی را در سال‌های گذشته نداشته است. باید بگویم که مقداری از این طرح متعلق به آقایان نیلی، شفیعی و معصومی بود و بخش دیگر طرح خود من بود که البته این طرح را به چند جا ارائه دادم و نشد چراکه آن مراکز درگیر توانمندسازی مالی برای هنرمندان تئاتر در این روزها بودند. ما روز 17 فروردین گردهم آمدیم، بلافاصله فراخوان دادیم و از روز 20 فروردین شروع به گرفتن آثار کردیم. تا تاریخ 12 اردیبهشت، نزدیک به 173 اثر گرفتیم که از 18 استان مختلف بود. باید بگویم که از این تعداد 70 درصد مربوط به استان‌های غیر از تهران بود. 

وی در مورد کیفیت آثار رسیده نیز گفت: ما بدعتی نکردیم و گفتیم همان‌طور که برای دیگر جشنواره‌ها آثار را به‌صورت ضبط ویدئویی می‌فرستند برای ما نیز همین‌گونه بفرستند، بنابراین 17-18 ظرفیت تماتیکی را اعلام کردیم که یکی از بخش‌ها مربوط به خانواده‌ها بود. از خانواده‌ها حتی کسانی که تئاتر را نمی‌شناسند خواستیم که ظرفیت نمایشی در خانه ایجاد کنند و اصطلاحاً یک تئاتر بازی کنند. نزدیک به 40 اثر در این بخش به دستمان رسید که بسیار قابل‌توجه بود.

کرونا به ما یادآوری کرد که می‌توانیم از ظرفیت‌های برخط استفاده کنیم. تئاتر ما این ظرفیت را فراموش کرده بود. به نظرم امروز مقاومت‌هایی در برابر ظرفیت برخط صورت می‌گیرد اما آرام‌آرام وارد شده و اثر خود را بر گفتمان‌های بزرگ از جمله تئاتر می‌گذارد.

«در انتهای الوند» به تهیه‌کنندگی امیرحسین آذر  و کارگردانی مسعود مرعشی کاری از گروه اجتماعی شبکه دوسیماست که شنبه تا چهارشنبه هر هفته از حدود ساعت 7:30 تا 9:30 پخش می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رحیمی تئاتر خانه ظرفیت فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۸۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان در این مراسم گفت: یک نوجوان و جوان ایرانی منفعل نیست و به آنچه در پیرامون خود می‌گذرد اشراف و آگاهی و نگاه عمیق دارد.

ابراهیمی‌هژیر گفت: نمایش‌های شما امروز نشان داد که کودک و نوجوان ایرانی انزجاز عمومی مردم جهان از صهیونیست را از طریق رسانه‌های خود درک می‌کند و می‌بیند و می‌شنود.

او گفت: حقانیت جمهوری اسلامی در دفاع از مظلومان، کودکان، پیران و زنان را درک می‌کند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس نیز گفت: هنر یعنی انسان خود را در اقیانوس بیکران الهی ببیند و دیگران را نیز همراه خود کند و هنرمند واقعی باید این ویژگی را داشته باشد.

حمیدرضا حاجی بابایی گفت: از میان هنرها، تئاتر هنری است که انسان حرارات، هیجان و پیام بازیگر و متن داستان را به خوبی حس و با آن ارتباط برقرار می‌کند.
در این مراسم بیانیه هیئت داوران از سوی احمد بیگلریان، پیشکسوت تئاتر و داور این دوره از جشنواره قرائت شد و با رای و نظر داوران نمایش‌های برگزیده در بخش تئاتر کانون، قیچی که دنبال کار می‌گشت به مربیگری محمدجواد بختیاری از مرکز ۳ همدان، آه سرزمین من به مربیگری نوشین بیگلریان از مرکز ۳ همدان و نمایش برگزیده بخش آزاد، نمایش قصه پر غصه از کبودرآهنگ معرفی شدند که به مرحله کشوری هنر‌های نمایشی کانون راه پیدا کردند.

۱۰ گروه نمایشی در این جشنواره شرکت کرده بودند که ۶ گروه کانونی و ۴ گروه در بخش آزاد بودند.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • محلات میزبان جشنواره منطقه‌ای تئاتر خیابانی
  • کج‌سلیقگی‌ مدیران فرهنگی نوجوانان را از مسجد فراری کرد
  • اهدای جایزه «فرج الله سلحشور» در جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • برگزاری جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در بافق
  • برگزاری جشنواره جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در بافق
  • راهیابی نمایش خسوف از کاشان به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر
  • مهربان: جعفرپور هدف بزرگی دارد
  • پوچتینو: اولین بار است که در این فصل خوشحالم!