Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@17:12:58 GMT

ورود چاپگرهای سه‌بعدی به صنعت هسته‌ای

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۲۸۲۰۷

ورود چاپگرهای سه‌بعدی به صنعت هسته‌ای

مدتی است استفاده از چاپگرهای سه بعدی در صنایع مختلف رونق گرفته و حالا خبر ورود این چاپگرها به صنعت هسته‌ای منتشر شده است. ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۶ اجتماعی علم و تکنولوژی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ استفاده از چاپگرهای سه‌بعدی در صنایع مختلف رونق زیادی گرفته و حتی از این چاپگرها در صنایع حساس مانند پزشکی هم استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این چاپگرها قادر به ساخت بافتهای انسانی هم هستند و در راستای پیوند این بافتها و ساخت نمونه‌های آزمایشی از بافتهای انسانی توسط این چاپگرها گامهای بلندی برداشته شده است.

به تازگی هم خبر ورود این چاپگرها به صنعت هسته‌ای به گوش می‌رسد. آن‌هم در بخش حساس از این صنعت یعنی ساخت قلب راکتور هسته‌ای. در آمریکا از چاپگرهای سه‌بعدی برای ساخت قلب راکتور هسته ای استفاده شده است و محققان ابراز امیدواری کردند که این محصول تا پایان سال 2023 به اتمام برسد.

با توجه به قدیمی بودن راکتورهای هسته ای آمریکا لازم است این نیروگاه‌ها با راکتورهای جدید به روز آوری شوند. آمریکا 98 راکتور هسته ای دارد که تنها یکی از آنها طی 20 سال اخیر ساخته شده است.

استفاده از چاپگرهای سه بعدی برای ساخت این راکتورهای در راستای کاهش هزینه های جایگزینی است چرا که این موضوع فرآیندی پرهزینه دارد.

بتن‌ریزی دومین راکتور هسته‌ای ایران ‌آغاز شد + فیلمعملیات بتن‌ریزی دومین راکتور هسته‌ای در بوشهر آغاز می‌شودپیشنهاد روسیه به کره شمالی برای تاسیس یک راکتور هسته‌ای

 

انتهای پیام/

R1356/P/S2,1313/CT1 واژه های کاربردی مرتبط علم و تکنولوژی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: علم و تکنولوژی علم و تکنولوژی چاپگرهای سه بعدی راکتور هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۸۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد

تین نیوز

تحریم هوایی ایران یکی از بزرگترین مشکلات صنعت هوانوردی ایران است. مشکلی که قدمتی بیش از چهار دهه دارد و با طولانی بودنش این صنعت را به شدت تضعیف کرده است.

به گزارش تین نیوز، این تحریم ها خرید هواپیمای مسافربری نو را به آرزویی دست نیافتنی برای شرکت های هواپیمایی ایران تبدیل کرده و نیجه آن نیز کمبود ناوگان هوایی و  بازار کساد  و گران حمل و نقل هوایی و صنعت هوانوردی ایران بوده است.

در کنار کمبود هواپیما به دلیل ناتوانی در امکان خرید هواپیمای نو ، تعداد زیادی از هواپیمای موجود نیز  به دلیل مشکلات تامین قطعه و ... غیر فعال شده و همین امر موازنه عرضه و تقاضا را برهم زده و موجب شده همان اندک امکانات موجود در بخش حمل و نقل هوایی نیز بازار سیاه پیدا کرده و از دسترس بخشی زیادی از اقشار جامعه خارج شود.

در این بین اصرار غیرمنطقی برای ساخت فرودگاه طی سال های گذشته و حتی اکنون، با وجود کمبود ناوگان و ناتوانی بخش زیادی از مردم از پرداخت هزینه های پرواز، فرودگاه های زیاندهی روی دست کشور به جا گذشته که جز هزینه نگهداری و باری بر دوش بیت المال،  ثمر دیگری ندارد تا جایی که برخی کارشناسان صنعت فرودگاهی این فرودگاه ها را به مکانی برای لانه سازی پرندگان به جای پرواز هواپیما تشبیه کرده و می گویند میلیاردها دلار برای ساخت و توسعه زیرساخت های فرودگاهی هزینه شده که به لانه پرندگان تبدیل شده اند.

این کارشناسان با تاکید بر این که سیاست گذاری ها باید بر مقاومت بر عطش شدید سیاستمداران به خصوص نمایندگان مجلس و استانداران بر ساخت فرودگاه های بدون بازده در استان ها مبتنی باشد، می گویند : عقل و منطق حکم می کند در جایی سرمایه گذاری شود که محل فرار از تحریم ها باشد و نه محلی که به برگه تحریم ها قوت می دهد.

به گفته آنان، لازم است میلیاردها دلاری که با اصرار نمایندگان و دیگر مقامات سیاسی  برای ساخت مکانی امن و زیبا برای لانه سازی پرندگان هزینه شود را می توان در طرح های پربازده و اقتصادی هزینه کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • ساخت یک شعله سه بعدی از سیاهچاله با استفاده هوش مصنوعی
  • ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • واکنش تهیه‌کننده «نون‌خ۵» به شکایت یک خواننده/ فعلا تصمیمی بر ساخت فصل بعدی نداریم
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد