Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان دکتر فرشاد ورامینیان تعداد دروس دانشگاه سمنان در نیمسال جاری را یک هزار و ۷۲۵ درس تئوری، ۴۰۵ درس عملی و ۳۴۷ درس تئوری عملی اعلام کرد و گفت : کلیه دروس تئوری و بخش تئوری دروس تئوری عملی همکاران هیأت علمی و مدرسان حق التدریس دانشگاه هم اکنون به صورت مجازی و برخط در حال آموزش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر فناوری اطلاعات و خدمات رایانه‌ای دانشگاه سمنان نیز از برگزاری بیش از ۲۵۰۰۰ کلاس درس مجازی و برخط در این دانشگاه از سوی بیش از ۷۴۰ مدرس دانشگاه در دوره فاصله‌گذاری اجتماعی خبر داد .
دکتر رحمان معرفت با اعلام این خبر گفت : در آغازین روزهای شیوع ویروس کرونا با پیشنهاد اتاق فکر مدیریت فناوری اطلاعات و خدمات رایانه‌ای دانشگاه ، برگزاری کلاس‌های دانشجویان به صورت مجازی با یک سرور آغاز شد .
دکتر معرفت  افزود : با توجه به اینکه کلاس‌های مجازی مورد استقبال اساتید و دانشجویان دانشگاه قرار گرفت ، تعداد سرورهای ارائه دهنده خدمت به هفت سرور افزایش یافت .
مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه سمنان با بیان اینکه این دانشگاه در ارائه خدمات به کاربران از زیرساخت‌های مناسبی برخوردار است تصریح کرد : در اوج استفاده از اینترنت، نهایتا ۵۰۰ مگابایت بر ثانیه از اینترنت دانشگاه استفاده شده است و این در حالی است که دانشگاه سمنان از پهنای باند ۷۵۰ مگابایت بر ثانیه‌ای از چند اپراتور مختلف بهره می‌برد.
دکتر معرفت اظهار داشت:  تاکنون برای بیش از  ۷۴۰  مدرس دانشگاه سمنان کلاس مجازی ایجاد شده است و بیشترین پیک  تعداد دانشجویان در کلاس‌های درسی در یک ثانیه، بیش از شش هزار نفر به صورت آنلاین بوده است.
وی تأکید کرد : علاوه بر کلاس‌های مجازی ، جلسه‌های دفاع از پایان‌نامه و نیز سمینارهای دانشجویی نیز با استفاده از امکانات و زیرساخت‌های فناوری اطلاعات دانشگاه سمنان در حال برگزاری است.
مدیر فناوری اطلاعات و خدمات رایانه‌ای دانشگاه سمنان گفت : همچنین در این ایام ارائه مشاوره برای راه اندازی کلاس‌های مجازی به کاربران بیرون از دانشگاه نیز توسط حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه فراهم شد و برخی سازمان‌ها از جمله استانداری سمنان، دانشگاه‌های فرزانگان، فرهنگیان، پیام نور استان و  اداره کل فنی و حرفه ای و سایر سازمان‌ها از خدمات مشاوره‌ای وبینار و کلاس‌های مجازی دانشگاه سمنان استفاده کردند.
دکتر معرفت افزود: به دلیل شرایط ویژه ایجاد شده تحت تأثیر ویروس کرونا، جلسات مختلف دانشگاه نیز تعطیل نشد و با تمهیدات اندیشیده شده ، جلسات مختلف دانشگاه از جمله ، شورای پژوهش و فناوری، شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، شوراهای دانشکده‌ها (شامل شورای پژوهش و فناوری دانشکده‌ها و جلسات گروه‌ها) با ایجاد حساب‌های کاربری اختصاصی به صورت مجازی در حال برگزاری هستند .
 مهندس محمدنژاد، مسئول شبکه دانشگاه سمنان نیز با اشاره به اینکه برای برگزاری کلاس‌های مجازی  از آخرین نسخه نرم افزار نیرومندی استفاده شده است گفت :  سازگاری کامل با کلیه مرورگرها،  قابلیت کار در محیط وب بدون نیاز به نصب نرم افزار خاص، قابلیت نصب در سرورهای اختصاصی، قابلیت کار در شبکه‌های داخلی بدون نیاز به اینترنت، قابلیت تغییر در محتوا، چیدمان منوها و ابزارها، فارسی سازی و غیره،  زمینه ساز استفاده از نرم افزار ادوبی کانکت در دانشگاه سمنان شد.

48

کد خبر 1387487

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان سمنان فناوری اطلاعات کلاس های مجازی دانشگاه سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۸۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مظهری، رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، گفت: نسخه پیچی و فروش دارو همچنان تحت کنترل مسئول فنی داروخانه هاست و فقط حمل دارو با ابلاغ این آیین نامه با استفاده از سکوهای اینترنتی انجام میشود.
وی افزود: این آیین نامه با رعایت اصول حفظ سلامت بیماران، موجب سهولت دسترسی بیماران به داروهای مورد نیاز میشود.
مظهری ادامه داد: توزیع دارو بر بستر اینترنت بزودی به صورت آزمایشی در چند شهر با دستور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز می شود و بعد از ۶ ماه در سراسر کشور پوشش داده می شود.
رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در پایان گفت: بیماران با استفاده از سکوهای اینترنتی برای انتخاب نزدیکترین داروخانه به محل سکونت میتوانند داروی خود را سریع تر دریافت کنند .

دیگر خبرها

  • ۷ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران برگزار می‌شود
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • آینده ارزهای دیجیتال: چگونه بلاکچین صنایع مختلف را متحول می‌کند؟
  • ۲ دادگاه علنی برخط در مهدیشهر و دامغان برگزار می‌شود
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان
  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی
  • برگزاری کلاس‌های دینی و مذهبی برای دختران در روستای منصوری + تصاویر
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی