Web Analytics Made Easy - Statcounter

سورنا ستاری، سه‌شنبه در حاشیه آیین گشایش پردیس نوآوری و کارآفرینی یا دره فناوری دانشگاه شیراز در جمع خبرنگاران بیان کرد: خوشبختانه در شیراز سرمایه‌گذارانی هستند که جوانان را پشتیبانی می‌کنند، کمک‌های دولت نیز از ریسک سرمایه‌گذاری می‌کاهد، همچنین دولت در حوزه اعطای وام‌ها، معافیت‌ها، گمرکی و... از نوآوران حمایت می‌کند اما واقعیت این است که تا زمانی که چارچوبی خاص شکل نگیرد، یک اختراع به تولید انبوه نمی‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دانشگاه امروز از خیران و سرمایه‌گذاران جوان کارآفرین حمایت می‌کند و دولت نیز زیرساخت‌های این مجموعه را تقویت‌ می‌کند.

ستاری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بخشی از بودجه ساخت پردیس نوآوری و کارآفرینی یا دره فناوری دانشگاه شیراز را خیران و بخشی دیگر از آن را دولت تامین کرده است، گفت: این دانشگاه، بسیاری از پروژه‌هایی را که در زمره طرح‌های پارک علم و فناوری نبوده‌اند، اما شایسته توجه و حمایت بوده‌اند در دره نوآوری حمایت می‌کند که این کار قابل تقدیر است.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری اظهار داشت: در جریان سفر به شیراز از شرکت‌های دانش‌بنیان متعددی مستقر در شهرک صنعتی، پارک علم و فناوری و دانشگاه شیراز بازدید کرده‌ایم و با آنکه در گذشته نیز از آنها دیدن کرده بودیم، اما باز هم تازگی دارند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری همچنین در مورد رونمایی از کیت تشخیص ٣٠ ثانیه‌ای کرونا در شیراز گفت: این کیت هنوز تاییدیه نهایی را نگرفته اما ایده بسیار نوآورانه‌ای است که باید روی آن کار شود.

ستاری تاکید کرد: اینکه شرکت‌های دانش بنیان در شیراز عملکرد خوبی در حوزه کرونا داشته اند، شایسته تقدیر است و تولیدکیت‌های تشخیصی و دیگر ایده‌ها در باره تشخیص این بیماری و همچنین فعالیت‌های مربوط به تولید ماسک و مواد ضدعفونی به خوبی پیش می‌رود اما بی‌شک شیراز تا رسیدن به نقطه طلایی هنوز فاصله دارد و امیدواریم به همت نوآوران و با حمایت دانشگاه این مهم میسر شود. 

به گزارش ایرنا، پردیس نوآوری و کارآفرینی یا دره فناوری دانشگاه شیراز با تلفیق ایده‌های مراکز رشد و پارک علم و فناوری ایجاد شده است. این پردیس از ظرفیت استقرار ۷۰ شرکت برخوردار است اما هم اکنون ۳۰ شرکت در آن فعال هستند. برای راه اندازی پردیس نوآوری و فناوری دانشگاه شیراز بیش از ۳۰ میلیارد ریال اعتبار با کمک خیران از محل بودجه دانشگاه و پارک علم و فناوری فارس هزینه شده است.

جغرافیای متمرکز به عنوان یک عامل قدرتمند زیست بوم صنعت و جامعه دانش بنیان، پایه‌ریزی چرخ تولید دانش از مبدا دانشگاه تا تولد و رشد اولیه یک صنعت اشتغالزا و متناسب با نیاز اجتماعی روز و توجه به دانشجو به عنوان سرمایه اساسی در رشد و توسعه دانش بنیان از مزایای این طرح است. دره فناوری دانشگاه شیراز میزبان گروه‌های صاحب طرح تجاری شده، یعنی کارآفرینانی خواهد بود که در بدو استقرار از نظر مالی کاملا خودکفا یا از نظر مالی نیازمند حمایت هستند. 

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری افزون بر افتتاح دره فناوری دانشگاه شیراز، در سفر یک روزه خود به شیراز از شرکت های دانش بنیان مستقر در شهرک صنعتی، پروژه رادار هواشناسی صاشیراز، مرکز نوآوری شهید فهمیده، شرکت‌های دانش‌بنیان استان در پارک علم و فناوری و کارخانه نوآوری بازدید کرد. 

برچسب‌ها سورنا ستاری دانشگاه شیراز کارآفرینی پارک علم و فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سورنا ستاری دانشگاه شیراز کارآفرینی پارک علم و فناوری سورنا ستاری دانشگاه شیراز کارآفرینی پارک علم و فناوری شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری پردیس نوآوری رییس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۸۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین

با انتشار فراخوان مشترک از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور دعوت شد تا جهت رفع چالش‌های حوزه‌های توانبخشی با هدف کاهش چالش‌های معلولان تحت پوشش سازمان بهزیستی ایده‌های خود را ارائه دهند.

به گزارش ایسنا، دبیرخانه برنامه ملی آبادیران از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور، اساتید و نخبگان برای ارائه راه‌حل‌های فناورانه و نوآورانه در راستای رفع نیازهای فناورانه سازمان بهزیستی کشور دعوت به عمل آورد.

در این فراخوان از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور خواسته شده است تا در حوزه‌های ۴۲ گانه طرح‌ها و ایده‌های خود را ارائه دهند.

برخی از این حوزه‌ها به این شرح است:

۱-نوآوری و فناوری‌های روزآمد و کاربردی تجهیزات توانبخشی و کمک توانبخشی مانند پانسمان‌های مرطوب، ویلچر، بالابر، تخت، عصا، سمعک، دستگاه‌های برجسته‌نگار، پروتزهای دست و پا و پنجه کربنی، تشک‌های طبی، پوشاک بهداشتی برای استفاده معلولان جسمی حرکتی، نابینا، ناشنوا و سالمندان.؛

۲-نوآوری و فناوری‌های نوین روزآمد و کاربردی برای بهبود کیفیت انواع معلولیت‌ها با استفاده از اینترنت اشیاء؛

۳-تجهیزات هوشمند مدرن برای مسکن معلولین مانند بالابرها، دستگیره‌ها، وسایل آشپزخانه و حمام متناسب با معلولان جسمی حرکتی؛

۳-تجهیزات ویژه و خاص وسایل نقلیه چون مناسب‌سازی تجهیزات اتومبیل شخصی، اتوبوس، مترو، قطار و کشتی معلولین جسمی، حرکتی، ناشنوا و نابینایان؛

۴-نرم و سخت افزارهایی با قابلیت هوشمندسازی استفاده از موبایل، رایانه برای معلولین ناشنوا، نابینا؛

۵-وسایل و تجهیزات نرمشی و ورزشی و تفریحی؛

۶-وسایل، تجهیزات و تکنولوژی‌های آموزشی برای ارائه خدمات آموزشی و مهارت آموزی؛

۷-نوآوری و فناوری‌های نوین، روزآمد و کاربردی، وسایل، تجهیزات، تکنولوژی و نرم‌افزارهای بازی‌های فیزیکی و مجازی؛

۸-نوآوری و فناوری‌های مراقبتی و حفاظتی چون سنسور، دوربین‌های هوشمند؛

۹-خلق نوآوری‌های اجتماعی که به اشتغال و کارآفرینی جامعه هدف بینجامد؛

۱۰-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور در زمینه شناسایی و توسعه ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه اشتغال خانگی جامعه؛

۱۱-تجمیع، شبکه‌سازی محصولات تولیدی بانوان سرپرست خانواده و تجاری‌سازی ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه اشتغال کوچک و متوسط؛

۱۲-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در کمک به ترسیم و استعدادیابی مسیر برنامه رشد دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۳-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه تولید محصولات محلی جامعه تحت ‌پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۴-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های مکانی؛

۱۵-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در ترسیم و استعدادیابی مسیر برنامه دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۶-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه تولید محصولات محلی جامعه تحت پوشش بهزیستی؛

۱۷-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت ایجاد و تقویت نمایشگاه‌های فصلی و دائمی؛

۱۸-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در تجمیع و ساماندهی محصولات کسب و کارهای کوچک و متوسط جامعه تحت پوشش بهزیستی؛

۱۹-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت خلق و ایجاد شتابندهنده نوآورانه در حوزه اشتغال و کارآفرینی؛

۲۰-ایجاد نوآوری، فناوری‌های نوین و خلاقانه شتابدهنده دانش‌بنیان؛

۲۱-بهبود کیفیت و نحوه ساخت مسکن و ساختمان و اماکن؛

۲۲-الگو و مدل جدید و جایگزین نوآورانه و فناورانه تهیه و تعمیر و ساخت سازه‌های مدرن مسکن و اماکن؛

۲۳-نوآوری و فناوری‌های نوین اطلاعاتی و ارتباطی موبایلی، تبلت و لپ‌تاپ؛

۲۴-نوآوری و فناوری‌های دانش‌بنیان مورد استفاده حضوری و غیرحضوری در کتابخانه‌های عمومی و موزه‌ها؛

۲۵-نوآوری و فناوری‌های دانش‌بنیان مورد نیاز مناسب‌سازی شده ایاب و ذهاب اماکن و معابر خصوصی؛

۲۶-نوآوری در ایجاد طرح‌های اشتغال پایدار خرد و خانگی جامعه؛

۲۷-نوآوری و فناوری‌ شتابدهنده پذیرش و اقدامات حقوقی و قضایی.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای