Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@16:47:01 GMT

استفاده از نانو سرامیک ایرانی در نیروگاه‌های برق

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۲۸۵۴۸

استفاده از نانو سرامیک ایرانی در نیروگاه‌های برق

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، محمد حسین‌زاده یزدی، مدیرعامل شرکت گفت: این محصول برای نیروگاه‌هایی که از توربین‌های طرح زیمنس استفاده می‌کنند، طراحی و ساخته شده است. شرکت مپنا این نوع توربین‌ها را تحت لیسانس شرکت زیمنس تولید می‌کند و سرامیک‌های مورد استفاده در آن توسط شرکت‌های خارجی تولید و وارد می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما با استفاده از مهندسی معکوس اقدام به طراحی و ساخت این سرامیک‌ها کردیم که در آن ترکیبی از فناوری‌نانو و فناوری فوق‌سرمایش استفاده شده است.

حسین‌زاده گفت: فناوری ساخت این محفظه‌های سرامیکی در اختیار دو شرکت زیمنس و جنرال الکتریک بوده که با توسعه این فناوری در داخل کشور، دیگر نیاز به واردات این محصول نیست. به تازگی وزارت صنعت، معدن و تجارت به دلیل بومی‌سازی این فناوری، مانع از واردت آن به داخل کشور شده است.

به گفته حسین‌زاده، این سرامیک‌ها باید قابلیت تحمل شوک حرارتی بالا را داشته باشند، از آنجایی که این سرامیک‌ها در نزدیکی توربین قرار دارند هرگونه آسیب و جدا شدن تکه‌ای از آن می‌تواند موجب آسیب جدی به توربین شود و خسارات بسیار سنگینی به دنبال داشته باشد. از این رو نانوذرات برای ارتقأ کیفی سرامیک‌ها در فرایند تولید به مواد سرامیکی اضافه می‌شوند که با انجام عملیات حرارتی، میزان تحمل شوک حرارتی سرامیک‌ها به شدت افزایش می‌یابد.

مدیرعامل شرکت خاطر نشان کرد:«آزمایش‌های مختلفی توسط آزمایشگاه‌های بین‌المللی روی این محصول انجام شده و تاییدیه‌های لازم نیز دریافت شده است. این محصول در وندور لیست وزارت نیرو نیز قرار گرفته است.

به گفته حسین‌زاده بعد از نصب و راه‌اندازی و مدت‌ها کار روی این سرامیک‌ها در نیروگاه برق یزد، مدیریت تولید برق بندرعباس نیز اقدام به استفاده از این محصول کرده است.

حسین‌زاده دستیابی به دانش فنی این محصول را گامی بزرگ برای کشور در مسیر خودکفایی می‌داند، محصولی که پتانسیل‌های صادراتی بالایی نیز دارد.

کد خبر 4924018 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: فناوری نانو تولید شرکت دانش بنیان ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان کووید 19 تحقیقات علمی امنیت اطلاعات تولید فناوری فضایی فناوری نانو نوآوری اینترنت موبایل زلزله ماهواره سرامیک ها حسین زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۸۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی پدیده «پولشویی» در «مدار بسته» تلویزیون

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد رضا یزدی‌زاده (اقتصاددان) در جدیدترین قسمت برنامه «مدار بسته» حضور دارد و حسین رفیعی در استودیوی برنامه درخصوص موضوع «پولشویی» گفت‌وگویی جذاب خواهد داشت.

همچنین دوربین مخفی سطح شهر در این قسمت از برنامه با حضور محمد شعبان پور و حسین رفیعی است که در میان مردم حاضر می‌شوند تا بر اساس موضوع برنامه به طرح سؤال از مردم بپردازند و بازخورد آنها را برای مخاطبان به نمایش بگذارند.

برنامه «مدار بسته» کاری از گروه اجتماعی اقتصادی شبکه دو به تهیه‌کنندگی محسن فراهانی و مهدی مستوفی اردکانی، کارگردانی علی فراهانی صدر و اجرای حسین رفیعی است که جدیدترین قسمت آن با حضور محمد رضا یزدی‌زاده، یکشنبه ۹ اردیبهشت حوالی ساعت ۲۲:۱۵ از شبکه دو سیما پخش خواهد شد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی پدیده «پولشویی» در «مدار بسته» تلویزیون
  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • زمان اردوی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان اعلام شد
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • حسین‌زاده: می‌خواهید برویم اسنپ کار کنیم!
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • افزایش سلامت دام‌ها با تولید محصول ایرانی
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل