Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

محمدصادق ‌کوشکی، تحلیلگر مسائل سیاسی، گفت: صورت‌بندی رقابت برای کسب کرسی ریاست مجلس یازدهم بحثی پیچیده است؛ یعنی اگر نیروهای سیاسی مفید مجلس یازدهم، چه آنهایی که درون طیف اکثریت‌اند و چه مجلسی‌هایی که اقلیت هستند، اگر صورت‌بندی شوند، متوجه خواهیم شد انتخاب رئیس مجلس یازدهم انتخابی ساده‌ نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اساساً صورت مساله از اینکه آقای «الف» یا آقای «ب» رئیس شود، فراتر است.

این استاد دانشگاه در ادامه سخنانش گفت: در واقع طیف‌بندی‌های جناح اکثریت مجلس متنوع است و همچنین اقلیت مجلس هم می‌تواند تاثیرگذار باشد. پس به نظر می‌رسد دسته‌های زیادی در مجلس یازدهم فعال خواهند بود و بالطبع کاندیداهای ریاست مجلس بیش از ۲ نفر خواهند بود. پس درست نیست که از الآن برنده نهایی را مشخص کنیم.

او همچنین توضیح داد: اگر طیف‌های متنوع اکثریت بر سر اینکه چه کسی رئیس شود به اجماع برسند،‌ انتخاب نفر اول بهارستان سریع و بدون سروصدای خاصی انجام خواهد گرفت؛ اما اگر آنها نتوانند به تصمیمی مشترک دست یابند، مساله پیچیده و احتمالاً پرحرف و حدیث خواهد شد. پس باید گفت، موضوع انتخاب رئیس مجلس یازدهم، برخلاف آنچه برخی عقیده دارند، اصلاً ساده نیست.

کوشکی ادامه داد:‌ با اینکه رقابت در بین اکثریت جدی خواهد بود، رقابت چندان عمیقی نیست. البته چون ما با یک جبهه اکثریت روبه‌رو هستیم و صورت‌بندی و جناح‌بندی‌های زیادی درون آن فعال‌اند، رقابت را نباید رقابتی تعارفی تلقی کنیم.

این فعال اصولگرایی تاکید کرد: خیلی‌ها می‌گویند به دلیل شرایط کرونایی مجلس بعدی از تقابل با دولت منصرف خواهد شد، این در حالی است که حتی اگر بحران کرونا هم نبود،‌ در بین اکثریت مجلس یازدهم هیچ اتفاق نظری بر سر برخورد تقابلی با دولت وجود نداشت؛ یعنی بعضی‌ها صلاح را در تقابل می‌دانند و برخی هم رویکردشان تعاملی خواهد بود.

محمدصادق ‌کوشکی در پایان گفت: آرایش هیات‌رئیسه مجلس نشان خواهد داد مجلس یازدهم چه تعاملی با دولت خواهد داشت.

منبع: اعتمادآنلاین

منبع: آفتاب

کلیدواژه: اصولگرایان ریاست مجلس مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۹۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور

احمد راستینه با اشاره به اهمیت تقویت زیرساخت‌های فرهنگی در کشور، اظهار داشت: ارتقای سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از نیم به سه درصد از مهمترین دستاورد‌های مجلس یازدهم بود.

وی افزود: با توجه به اهمیت مساله فرهنگ تلاش می‌شود این سهم از بودجه عمومی به پنج درصد ارتقا یابد در این صورت است که می‌توان ادعا کرد حداقل‌های تحول نظام فرهنگی کشور فراهم شده است.

راستینه اضافه کرد: تا قبل از مجلس یازدهم به غیر از اعتبارات جاری و حقوقی، هیچ اعتباری برای تحول فرهنگی و تولید محتوا پیش‌بینی نمی‌شد، اما امروز در یک جدول از مجلس شورای اسلامی اعتبار برای این بخش مصوب شد.

وی گفت: از این مبلغ سهم فعالیت‌های پرورشی، فرهنگی و ورزشی دانش‌آموزان ۳۶ هزار میلیارد ریال و ۲۵ هزار میلیارد ریال هم برای ترویج فرهنگ ازدواج، حجاب، عفاف و برنامه‌های فرهنگی موثر در دانشگاه‌ها در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید

فرهنگ زیربنای پیشرفت و توسعه کشور است

راستینه با اشاره تصویب قانون خانواده و جوانی جمعیت در مجلس یازدهم، بیان داشت: ۲۷ صدم مالیات بر ارزش افزوده سهم ورزش دانش‌آموزی است و در این ارتباط ۷۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه در این بخش مصوب شده است.

وی افزود: یکی از کارکرد‌های مجلس یازدهم انجام کار تحولی برای پویانمایی است که برای تولید محتوای ویژه کودک و نوجوان اعتبار ویژه مصوب شده است.

راستینه با تاکید بر اینکه کمبود معلم تنها مختص یک استان نیست، گفت: نظام آموزش و پرورش در ۱۰ سال گذشته نسبت به امر جذب معلم کوتاهی بسیاری داشت و ردیف استخدامی برای جذب معلمان داده نشد و همین امر موجب شد تا امروز با مشکل کمبود معلم روبرو شویم.

وی تصریح کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در نشست‌های نظارتی مجلس شورای اسلامی، تلاش براین است که در سال تحصیلی جدید مشکلات کمتری در خصوص تامین معلم وجود داشته باشد.

راستینه ادامه داد: افزایش ظرفیت جذب و استخدام معلمان از سوی سازمان امور استخدامی و افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان از جمله راهکار‌های در نظر گرفته شده برای کاهش مشکل کمبود معلم است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • مجلس دوباره به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان ورود می‌کند؟
  • پرتاب حدادی به صندلی ریاست/ من تنها، شما همه!
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • تحول از مجلس سنتی به نوین از مجلس یازدهم تا دوازدهم
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست؛ تندرو‌ها شمشیر را از رو بسته‌اند
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست /تندروها شمشیر را از رو بسته اند /وعده های عجیب کاندیداهای ریاست مجلس
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور