Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگری  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از تراول دیلی نیوز، چند ماه از تعطیلی کامل گردشگری جهان می‌گذرد. در این مدت قرنطینه همه کشورها، بسته شدن مرزها، محدودیت سفر، تعلیق تقریبی همه پروازها و تعطیلی هتل‌ها و رستوران‌ها گردشگری را با بحران بی‌سابقه‌ای مواجه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راهنمایان گردشگری گروهی از فعالان عرصه گردشگری به حساب می‌آیند و آسیب‌پذیرترین فعالان این عرصه هستند.

فدراسیون راهنمایان گردشگری اروپا (FEG) با بررسی تأثیر سه ماه گذشته بر درآمد، ساعات کاری از دست رفته و جبران دریافتی اعضایش متوجه شد که ۲۳.۶۷ درصد از افرادی که در نظرسنجی شرکت کرده‌اند، حداقل ده سال به عنوان راهنمای گردشگری فعال بوده‌اند.

۸۳.۵۸ درصد شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی منابع مالی دیگری بجز فعالیت به عنوان راهنمای گردشگری ندارند. آنها بسیار آسیب‌پذیر هستند و در ماه‌های اخیر به دلیل کنسل شدن تورهای رزروی بخشی از ساعات کاری خود را از دست داده‌اند.

البته در زمان برگزاری نظرسنجی فدراسیون راهنمایان گردشگری اروپا بسیاری از دولت‌ها اعلام کردند که اقداماتی را برای حمایت مالی از فعالان عرصه گردشگری انجام می‌دهند اما هیچ کدام از راهنمایان گردشگری که در نظرسنجی شرکت کردند، جبران خسارتی دریافت نکردند. پس از اتمام نظرسنجی برخی از دولت‌های ملی توزیع بازپرداخت را شروع کردند؛ اما مبلغ ۸۰۰ یورو که به طور معمول ارائه می‌شود، تقریباً در حد متوسط سطح درآمد مورد انتظار برای راهنمایان گردشگری نیست. علاوه بر این کمک مالی در زمانی محدود ارائه می‌شود و خسارت درآمدها را برای ماه‌های آینده پوشش نمی‌دهد. این در صورتی است که از دست رفتن درآمد در شروع فصل گردشگری و برخی دیگر از موارد تأثیرگذار باید مورد توجه قرار بگیرند؛ زیرا تأثیرشان روی کار و زندگی راهنمایان گردشگری در ماه‌های آینده همچنان مشهود خواهد بود.

فدراسیون راهنمایان گردشگری اروپا برای بقای حرفه راهنمایان پیشنهاداتی را مطرح کرد؛ این فدراسیون پیشنهاد کرد که کمک‌های مالی برای راهنمایان گردشگری حتی پس از رفع محدودیت‌های سفر ادامه داشته باشد و اتحادیه اروپا با بهره‌گیری از وام‌های کم‌بهره آموزش دادن به راهنمایان گردشگری را ادامه بدهد.

ارتقای جایگاه راهنمایان گردشگری به عنوان یک الگوی خدمات پایدار، یکی دیگر از پیشنهادهای فدراسیون راهنمایان گردشگری اروپا به دولت‌ها بود.

گفتنی است راهنمایان گردشگری آلبانی، اتریش، قبرس، چک، دانمارک، استونی، فرانسه، فنلاند، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایرلند، ایتالیا، کوزوو، مالت، مونته نگرو، هلند، لهستان، پرتغال، رومانی، روسیه، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، اوکراین و انگلستان اعضای فدراسیون راهنمایان گردشگری اروپا هستند.


انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت گردشگری ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۰۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، با شیوع بیماری کرونا بسیاری از ایرانی‌ها به دنبال واکسن کرونا بودند در این میان چند مدل واکسن در کشور وارد و توزیع شد، در این میان یکی از واکسن‌هایی که بسیاری از مردم ایران استفاده کردند آسترازنکا بود، در این میان از همان ابتدایی که واکسن آسترازنکا وارد کشور شد نظریه‌های مختلفی در مورد این واکسن در نشریه‌های مختلف منتشر می‌شد که قطعا واکسن آسترازنکا دارایی عوارضی است که می‌تواند به بدن گیرنده واکسن آسیب جدی وارد کند.

آسترازنکا چه نوع واکسنی است؟

واکسن آسترازنکا یک واکسن کووید ۱۹ است که توسط دانشگاه آکسفورد و شرکت آسترازنکا توسعه داده شده و از طریق عضلانی تزریق می‌شود. این واکسن، با استفاده از آدنو ویروس ChAdOx۱ شامپانزه به عنوان ناقل ویروسی ساخته شده‌است. این واکسن از دسامبر سال ۲۰۲۰، در حال انجام تحقیقات بالینی فاز III بوده‌است.

واکسن آسترازنکا، به‌صورت دو دوز نیم میلی‌لیتری در عضله دالی بازو، در افراد بالای ۱۸ سال، تزریق می‌شود. دوز دوم نیز پس از ۶ تا ۱۲ هفته از دوز نخست، تزریق می‌شود. اثربخشی این واکسن در پیشگیری از ابتلا به موارد حاد کووید ۱۹، پس از ۲۲ روز از تزریق دوز اول، معادل ۷۶ درصد و اثربخشی آن پس از تزریق دوم، به ۸۱ درصد می‌رسد.

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید ۱۹ که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت‌های کم منجر شود.

واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است، اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی‌تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد، اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می‌شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت‌های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی‌کند TTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

باید نگران واکسن آسترازنکا بود؟

در همین زمینه آمیتیس رمضانی متخصص بیماری‌های عفونی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا در مورد عوارض واکسن آسترازنکا اظهار کرد: این واکسن از جمله واکسن‌هایی است که بر پایه وکتور و آدونا ویروس به شمار می‌رود که غیر فعال است و نسبت به سایر واکسن‌ها عوارض بیشتری دارد.

وی افزود: واکسن‌های برپایه وکتور عوارض بیشتری نسبت به سایر واکسن‌ها دارند و باید حداقل تا ۱۰ سال مورد ارزیابی قرار بگیرد، اما با توجه به شرایط پاندمی کرونا بسیاری از واکسن‌ها خیلی زودتر وارد بازار شدند.

اکثر واکسن‌ها دارای عوارض هستند

این متخصص بیماری‌های عفونی ادامه داد: در نهایت برخی از واکسن‌های کووید ۱۹ باید بگیم دارای برخی عوارض خفیف یا بیشتر هستند؛ البته بیشتر واکسن ساز‌های داخلی عوارض واکسن را بررسی می‌کنند و افرادی که این واکسن هارا دریافت کردند باید مورد ارزیابی قرار بگیرند برای مثال واکسن پاستور از جمله واکسن‌هایی است که مورد ارزیابی پس از دریافت قرار می‌گیرند.

وی در مورد ایجاد لخته خون توسط واکسن گفت: احتمال ایجاد لخته‌ی خون برای همه‌ی افراد وجود دارد، اما بسیار بسیار کم بوده و حدود یک در ۱۰۰ هزار نفر این عارضه خود را نشان می‌دهد که این عارضه نیز اغلب در زنان در سن باروری شایع است مخصوصا زنانی که از دارو‌های ضد بارداری استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار به سیتی: دی‌بروینه پیشنهاد عربستان را رد نکرده
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • نه به مسی، بازی در اروپا برای یک فصل دیگر
  • یک شهر به دنبال بقای داماش گیلان
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • سازمان بانکداری اروپا: بیش از ۹۰ درصد از بانکداران ثروتمند اتحادیه اروپا مرد هستند
  • بسته یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از لبنان
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟