Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@18:13:56 GMT

گزارشی از شرایط اسفناک فلسطینیان در اراضی اشغالی ۱۹۴۸

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۳۱۷۵۵

گزارشی از شرایط اسفناک فلسطینیان در اراضی اشغالی ۱۹۴۸

مقامات صهیونیستی از سال ۱۹۴۸ به این سو مجوز ساخت بیش از ۹۰۰ شهرک صهیونیست‌نشین را صادر کرده‌اند و به جز چند روستا در منطقه النقب و الجلیل، اجازه ساخت هیچ روستایی برای فلسطینی‌ها را نداده‌اند.

به گزارش مشرق، سازمان آمریکایی «دیده‌بان حقوق بشر» در گزارشی نوشت که رژیم صهیونیستی علاوه بر نقض گسترده حقوق فلسطینیان کرانه باختری و غزه، فلسطینی‌های ساکنان مناطق اشغالی را هم در تنگنای شدیدی قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته خبرگزاری آناتولی، در این گزارش که امروز (سه شنبه) منتشر شد، آمده است که رژیم اسرائیل سیاست‌هایی در راستای نفع ساکنان یهودی و ایجاد محدودیت‌های شدید برای فلسطینیان در پیش گرفته است، به طوریکه که یک فلسطینی به سختی می‌تواند به مناطق اشغالی ورود پیدا کرده و اقدام به تهیه مسکن برای خود نماید.

بیشتر بخوانید: حماس و جهاد اسلامی؛ کرانه باختری آتشفشان خشم است

«اریک گلدستون» مدیر بخش خاورمیانه‌ای این سازمان حقوق بشری، در این باره گفت که سیاست اسرائیل در داخل منطقه «خط سبز» فلسطینیان را در مناطق به شدت متراکم جا داده، در حالی که مناطق وسیعی را برای زندگی یهودیان در شهرک‌ها در نظر گرفته است.

او افزود: «این اقدامات در کرانه باختری همواره وجود داشته، اما رهبران اسرائیلی، سیاست تبعیض در ارائه زمین در داخل اسرائیل را هم در پیش گرفته‌اند.»

در این گزارش همچنین آمده است که رژیم اسرائیل به طور مستقیم بر ۹۳ درصد اراضی از جمله قدس شرقی اشغالی تسلط دارند. نهاد «حاکمیت اراضی اسرائیل» که یک نهاد دولتی صهیونیستی است، این اراضی را مدیریت کرده و دست به توزیع آن‌ها می‌زند؛ نهادی که تقریبا نیمی از اعضای آن را نمایندگان «صندوق ملی یهود» تشکیل می‌دهند، صندوقی که به شکل صریح در راستای مالکیت اراضی برای یهودی‌ها کار می‌کند. این صندوق همچنین ۱۳ درصد از اراضی سرزمین اشغالی را در اختیار دارد و به نمایندگی از رژیم صهیونیستی مسئول استفاده از آن‌ها برای اسکان یهودیان است.

ببینید: فیلم/ تجمع هزاران صهیونیست در روزهای کرونایی

سازمان دیده‌بان حقوق بشر، در ادامه تأکید کرد که در پی سال‌ها اجرای سیاست‌های تبعیض‌آمیز، اکنون تعدادی از شهروندان فلسطینی در شهرک‌ها و روستای پرتراکم که امکان توسعه نیز ندارند، ساکن هستند و این در حالی است که رژیم اشغالگر، به شدت از طرح‌های توسعه در شهرک‌های یهودی‌نشین مجاور حمایت می‌کند. شهرک‌هایی که بر روی روستاهای تخریب شده فلسطینی‌ها در سال ۱۹۴۸ به بعد بنا شده است.

بنابراین گزارش، فلسطینی‌ها، ۲۱ درصد ساکنان سرزمین اشغالی را تشکیل می‌دهند، اما طبق آمار سال ۲۰۱۷ شهرک‌های فلسطینی‌نشین کمتر از سه درصد اراضی را شامل می‌شود.

حاکمان رژیم صهیونیستی از بین سال‌های ۱۹۴۹ الی ۱۹۶۶ صدها هزار دونم از اراضی فلسطینی‌ها را با احکام نظامی مصادره کرده و آن‌ها را در دهها منطقه محصور شده و با تراکم بالا جای دادند و به شدت بر رفت و آمد و تحرکاتشان نظارت دارند.

صهیونیست‌ها همچنین با استفاده از قوانین نظامی جدید اراضی فلسطینی‌های آواره را نیز به این عنوان که صاحبانشان دیگر در منطقه حضور ندارند، مصادره کرده‌اند.

طبق گزارش این نهاد حقوق بشری، به گفته یک مورخ که خواستار عدم افشای نامش شده، از بین سال‌های ۱۹۴۸ الی ۱۹۵۳، رژیم اسرائیل ۳۵۰ شهرک و روستا بر روی مناطقی که ساکنانش آواره شده‌ بودند، ساخته است. 

مقامات صهیونیستی همچنین از سال ۱۹۴۸ به این سو مجوز ساخت بیش از ۹۰۰ شهرک صهیونیست‌نشین را صادر کرده‌اند و به جز چند روستا در منطقه النقب و الجلیل، اجازه ساخت هیچ روستایی برای فلسطینی‌ها را نداده‌اند. 

 طبق جدیدترین آمار ادعای اسرائیل که در ۲۶ آوریل ۲۰۲۰ منتشر شد، تعداد فلسطنیان ساکن در اراضی اشغالی ۱۹۴۸، به عدد۱,۹۳۰,۰۰۰ رسیده است که ۲۱ درصد ساکنان این اراضی محسوب می‌شود. این تعداد همان ۱۵۴ هزار فلسطینی هستند که در سال ۱۹۴۸ حاضر به ترک خانه‌های خود نشده بودند.

هم اکنون پنج میلیون و ۹۸۶ هزار فلسطینی در کشورهای عربی و ۷۲۷ هزار فلسطینی در دیگر کشورهای جهان همان آوارگانی هستند که روزگاری مجبور به ترک خانه‌های خود در فلسطین شده بودند.

این گزارش در حالی منتشر می‌شود که پارلمان رژیم صهیونیستی قرار است فردا (چهارشنبه) اشغال ۷۲ هزار هکتار از اراضی دره اردن در کرانه باختری را تصویب کند. رخدادی که پس از ۱۹۶۷ به این سو بی سابقه خواهد بود و هشدار بسیاری از کشورهای جهان را در پی داشته است. 

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا ماهواره نور اخبار بورس یهودیان رژیم اسرائیل فلسطین رژیم صهیونیستی اسرائیل اراضی اشغالی رژیم صهیونیستی کرانه باختری فلسطینی ها سال ۱۹۴۸ شهرک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۱۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمود عباس: در صورت حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش پایگاه خبری «عمون» اردن، «محمود عباس» امروز (یکشنبه) طی سخنانی در نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض درباره هر گونه حمله رژیم صهیونیستی به شهر رفح هشدار داد.

وی با تاکید بر اینکه اگر اسرائیل به رفح حمله کند، بزرگ‌ترین فاجعه در تاریخ ملت فلسطین اتفاق می‌افتد، از آمریکا خواست تا مانع یورش رژیم صهیونیستی به رفح شود.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین درباره اوضاع کرانه باختری نیز ابراز نگرانی کرد و گفت: بیم آن می‌رود که اسرائیل به کوچاندن فلسطینیان کرانه باختری به سمت اردن روی آورد، اما ما تحت هیچ شرایطی کوچاندن اجباری فلسطینیان از وطنشان را نمی‌پذیریم.

وی افزود که اردن و مصر قاطعانه با کوچاندن فلسطینیان به این کشور‌ها مخالفت کرده‌اند.

محمود عباس ضمن درخواست از جامعه جهانی برای به رسمیت شناختن عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد، تأکید کرد: ما برای دستیابی به حل و فصل سیاسی و تجمیع غزه و کرانه باختری در یک کشور مستقل فلسطین تلاش می‌کنیم.

از سوی دیگر منابع رسانه‌ای امروز (یکشنبه) از موافقت «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی با حمله زمینی به رفح در جنوب نوار غزه خبر دادند.

 پس از گذشت ۲۰۵ روز از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

رژیم اسرائیل طی این مدت دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهاد‌های امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

رژیم صهیونیستی این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از ۲۰۵ روز نتوانسته گروه‌های مقاومت در یک منطقه کوچک را که سال‌ها در محاصره است، به تسلیم وادارد و حتی همراهی افکار عمومی جهانی را به خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در غزه، از دست داده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • گزارشی حقوقی از تبدیل مدارس غزه به پایگاه‌های نظامی توسط اشغالگران
  • ۷۱۹ حمله حزب‌الله علیه رژیم صهیونیستی در یک ماه
  • بازداشت ۵۱۰۰ کارگر فلسطینی به دست اشغالگران صهیونیست
  • به صدا درآمدن آژیرهای هشدار در شهرک‌های شمال اراضی اشغالی
  • بلینکن وارد اراضی اشغالی شد
  • موج حمله موشکی جدید از لبنان به اراضی اشغالی
  • هرج و مرج در شمال اراضی اشغالی و هجمه تند ضد مقامات صهیونیست
  • رسانه‌های تل‌آویو حمله موشکی به شهرک صهیونیست نشین شتولا را تایید کردند
  • رسانه‌های تل آویو حمله موشکی به شهرک صهیونیست نشین شتولا را تایید کردند
  • محمود عباس: در صورت حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد