Web Analytics Made Easy - Statcounter

فائوچی در جلسه استماع کمیته بهداشت سنای آمریکا که سه‌شنبه به طور مجازی برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اوضاع فعلی، خصوصاً در شهر نیویورک که با یک چالش بسیار جدی در نظام بهداشتی روبرو است، بسیاری از ما احساس می‌کنیم که شمار جان‌باختگان احتمالاً بسیار بالاتر از آمار‌های رسمی است.

وی افزود: بیماران زیادی هستند که به بیمارستان مراجعه نکرده و در خانه جان خود را از دست دادند و تعداد آن‌ها در آمار رسمی ذکر نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دانشگاه جان هاپکینز شمار جان‌باختگان کرونا در آمریکا را حدود ۸۰ هزار نفر اعلام کرده است.
«برنی سندرز» سناتور مستقل ایالت ورمونت در جلسه استماع مجازی کمیته بهداشت سنا از فائوچی پرسید که آیا تعداد واقعی جان‌باختگان ممکن است که ۵۰ درصد بیشتر از آمار رسمی باشد.

فائوچی پاسخ داد: من فکر می‌کنم که آمار واقعی احتمالاً بالاتر است، اما دقیقاً نمی‌دانم که چند درصد بالاتر است، اما تقریباً به طور یقین می‌توان گفت که شمار واقعی جان‌باختگان بالاتر است.

بر اساس آمار رسمی، آمریکا تاکنون با ۸۰ هزار جان‌باخته رده نخست را در جهان دارد و انگلیس با حدود ۳۲ هزار و ایتالیا با حدود ۳۰ هزار جان‌باخته در رده‌های دوم و سوم قرار دارند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آمریکا قربانیان کرونا ویروس کرونا آمار کرونا پارسی خبر جان باختگان آمار رسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۲۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • تصاویر واقعی است؛ خبری از کپسول آتش نشانی نیست!+ عکس
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است
  • تعداد جان‌باختگان سیل در افغانستان افزایش یافت
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند