Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@00:16:42 GMT

مرگ و میر کووید ۱۹ در افراد سیگاری بیشتر است

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۳۳۰۱۴

مرگ و میر کووید ۱۹ در افراد سیگاری بیشتر است

به گزارش خبرنگار مهر، بیماری انسداد مزمن ریوی، اختلال مداوم در عملکرد ریه ناشی از محدودیت جریان هوا است. به طورتقریبی حدود ۲۵۱ میلیون نفر در جهان مبتلا به این بیماری هستند.

در مطالعه جدید، محققان دانشگاه کالج لندن ۱۲۳ مطالعه و مقاله مربوط به بیماران کووید ۱۹ را بررسی کردند. در مجموع تعداد افراد مورد بررسی، ۲۴۷۳ بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵۸ نفر از این بیماران (۲.۳ درصد) مبتلا به بیماری انسداد مزمن ریوی بودند درحالیکه ۲۲۱ نفر (۹ درصد) سیگاری بودند.

محققان مشاهده کردند بیماران کووید ۱۹ مبتلا به بیماری انسداد مزمن ریوی ۶۳ درصد بیشتر با ریسک ابتلاء به نوع شدید بیماری و ۶۰ درصد مرگ ناشی از بیماری روبرو بودند درحالیکه در افراد فاقد بیماری انسداد مزمن ریوی، ریسک ابتلاء به نوع شدید بیماری کووید ۱۹، تنها ۳۳.۴ درصد و ریسک مرگ ناشی از آن ۵۵ درصد بود.

همچنین، افراد سیگاری فعلی در مقایسه با افراد سیگاری سابق یا افراد غیرسیگاری، ۱.۴۵ بار بیشتر دارای عوارض شدید بیماری کووید ۱۹ بودند.

کد خبر 4924119

منبع: مهر

کلیدواژه: مرگ و میر سیگار کووید 19 ویروس کرونا ویروس کرونا وزارت بهداشت فاصله گذاری اجتماعی کیانوش جهانپور علیرضا زالی سازمان نظام پزشکی کووید 19 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران سازمان بیمه سلامت ویروس آنفلوانزا تعرفه های پزشکی روزه داری ایرج حریرچی بیماری انسداد مزمن ریوی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۳۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد