Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم گفت:افرادی که سابقه اجرایی نداشته باشند و وارد عرصه تقنین شوند قاعدتا زبان دولت را نخواهند فهمید و نمی‌دانند در دولت چه می‌گذرد لذا ممکن است قوانینی را مصوب کنند که به درد اجرا نخورد.

«مجتبی رضاخواه» نماینده منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم در رابطه با نقش و جایگاه رییس مجلس در تصمیم‌گیری‌های این نهاد به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: قرار نیست رئیس مجلس یک نفره مجلس را اداره کند و فرآیند مشارکتی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته راجع به این موضوع در جلسات مختلفی که با نمایندگان داشتیم بحث و گفتگو کردیم و توافق نظری آمد که همه به این نتیجه رسیدند مجلس قبلی به خوبی اداره نشده است. بنابراین مجلس جدید با ساز و کار جدیدی اداره خواهد شد که مانند مجلس قبلی نباشد.

این مدرس دانشگاه در پاسخ به اینکه آیا اصلاح آیین‌نامه داخلی در دستور کار مجلس یازدهم قرار دارد؟ تصریح کرد: در حال حاضر نمایندگان مجلس یازدهم به این نتیجه رسیدند روش قبلی که چند سال گذشته اجرا شده، روش اشتباهی بوده و این روش نه پاسخگوی نیاز کشور است و نه باعث رضایت نماینده‌ها می‌شود لذا در خصوص ورود به آیین‌نامه و ایجاد تغییر در آن مباحثی مطرح است اما در مورد اینکه چه اتفاقی خواهد افتاد، باید منتظر شروع به کار مجلس یازدهم ماند.

رضاخواه ادامه داد: در واقع بسیاری از منتخبین به این نتیجه رسیدند شیوه‌ مدیدرت مجلس در 4 سال گذشته، شیوه درستی نیست و باید اصلاح شود.

نماینده منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم در خصوص ویژگی‌های رییس مجلس تصریح کرد:برنامه داشتن در مجلس خیلی معنا ندارد زیرا مواردی که در دستور کار مجلس قرار می‌گیرند شامل طرح و لایحه است، که طرح‌ها را نماینده‌ها تنظیم می‌کنند و لوایح را هم دولت ارائه می‌دهد، بنابراین اگر رئیس مجلس برنامه هم داشته باشد خیلی تأثیری در این موضوع ندارد چراکه طرح‌ها و لوایحی که قبلا در دستور قرار گرفتند، باید بررسی شوند. بنابراین اینکه بگوییم کسی برنامه دارد یا خیر معنایی ندارد چرا که ریاست مجلس به مفهوم کسی می خواهد کشور را اداره کند، نیست.

رضاخواه خاطرنشان کرد: مدیریت بهتر مجلس و اینکه با چه ساز و کاری می‌شود مشکلات نمایندگان شهرستان‌ها و مطالباتی که مردم شهرستان‌ها از نمایندگان دارند، را به صورت ملی درآورد تا نمایندگان به صورت محلی فکر نکنند، رویکرد جدیدی را می‌طلبد که نام آن را برنامه داشتن نمی‌گذارم و اسمش را رویکرد جدید در مجلس می‌گذارم که به نظر می‌رسد چنین اتفاقی خواهد افتاد.

او ضمن اشاره به سوابق برخی از مدعیان ریاست مجلس اظهار کرد:کسی که سابقه فعالیت اجرایی داشته می‌داند مشکلات دولت از چه محلی قابل حل است و از این نظر با همکاری و همراهی مجلس با دولت و بدون تصویب قانون جدید می‌شود کمک کرد که فعالیت‌های اجرایی راحت‌تر اجرا شوند. در عین حال به نظر می‌رسد افرادی که سابقه اجرایی نداشته باشند و وارد عرصه تقنین شوند قاعدتا زبان دولت را نخواهند فهمید و نمی‌دانند در دولت چه می‌گذرد لذا ممکن است قوانینی را مصوب کنند که به درد اجرا نخورد. بنابراین داشتن سابقه اجرایی نکته منفی نیست و اینکه در چه مسئولیتی قرار بگیرد قابل بحث است.

رضاخواه در واکنش به  اینکه شما یکی از اعضای شورای مرکزی فراکسیون نیروهای انقلاب در مجلس یازدهم هستید، قضیه رأی آوردن آقاتهرانی در انتخابات این فراکسیون در صورتی که خود ایشان از قبل اعلام کردن که کاندیدا نیستند، از چه قرار است؟ یادآور شد: اینها دیگر تمام شده است و از تهران درآمد و به کشوری رسید. ایشان قصد شرکت داشتند و اینکه به چه دلیل نتواستند شرکت کنند را نمی‌دانم و فکر نمی‌کنم موضوع مهمی باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس یازدهم مجلس یازدهم سابقه اجرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۳۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد

نماینده مردم رامهرمز و رامشیر در مصاحبه با خبرگزاری خبرآنلاین در خوزستان گفت : یکی از طرح‌های مهم توسعه خوزستان در بخش کشاورزی طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری است و یکی از اولویت های مجمع نمایندگان استان در مجلس است که با قدرت در حال پیگیری و اجرای کامل این طرح در منطقه هستیم.

ابراهیم متینیان تصریح کرد: در مجلس یازدهم اقدامات مناسبی برای رفع مشکلات در خوزستان و حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر صورت گرفته ولی باید در مجلس جدید بیشتر تلاش کنیم.

نماینده مردم رامهرمز و رامشیر در مجلس یازدهم در ادامه افزود: در حوزه رامشیر و رامهرمز منابع نفتی زیادی وجود دارد که این منابع نفتی باید به توسعه منطقه و ایجاد اشتغال کمک کنند.

متینیان تاکید کرد: نیاز به افزایش همدلی و هم افزایی داریم و توسعه خوزستان همراهی ۱۸ نماینده را می‌خواهد.

نماینده مردم رامهرمز در مجلس یازدهم تاکید کرد: یکی از اقدامات شاخص در بخش کشاورزی، طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری است که در حوزه رامشیر و رامهرمز نیز باید توسعه دهیم.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899693

دیگر خبرها

  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟
  • محمودزاده: موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • عملیات اجرایی پل خورگو آغاز شد
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت