Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، طی چند سال گذشته ورزشکاران کشورمان در آوردگاه‌های مختلف جهانی با تلاش‌های بسیار بار‌ها پرچم کشورمان را بالا بردند و نام ایران و ایرانی را به گوش همگان رساندند. اما چند وقتی است با همه گیر شدن شبکه‌های اجتماعی به ویژه اینستاگرام، اینفلوئنسر‌های اینستاگرامی این روز‌ها علاوه بر حیطه‌های مختلف کاری از ورزش به عنوان حربه جدیدی برای پولسازی بهره می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جایی که حمیده عباسعلی اولین بانوی المپیکی کاراته کشورمان از سال ۸۹ به عنوان اولین بانوی کاراته ایران به طور رسمی برای کشورمان در مسابقات قهرمانی جوانان جهان کشور هنگ کنگ مدال‌آوری کرد، یک اینفلوئنسر خود را به عنوان اولین بانوی کاراته‌ای جا زد که در مسابقات جهانی توانست به مدال ارزشمند طلا دست پیدا کند. این در حالی است که با پیگیری‌های انجام شده مشخص شد این خانم در یکی از سبک‌های فرعی در مسابقه‌ای گمنام روی تاتامی رفته و توانسته است مدالی را به خود اختصاص بدهد و همچنان اثری از نام او در فدراسیون جهانی کاراته دیده نمی‌شود.

خانم دیگری در ادعایی مشابه خود را قهرمان آسیایی و بین المللی کاراته خواند، در حالی که باز هم سایت فدراسیون جهانی روی این ادعا خط بطلانی کشید.

مربی بدنساز مشهور فوتبال که چند وقتی را هم در تیم ملی فعالیت جزئی داشت، خود را قهرمان کیک بوکسینگ در سال ۱۹۹۹ دانمارک معرفی کرد، در حالی که این رقابت‌ها در ایتالیا برگزار شده است و هیچ ورزشکار ایرانی موفق به تصاحب مدال در این تورنمنت نشده است.

دیگر خانمی خود را قهرمان و غول بدنسازی دنیا معرفی می‌کند در حالی که طی سالیان گذشته خبری از این ادعا در سایت فدراسیون جهانی دیده نمی‌شود.

آقایی با ۱۳۵ هزار دنبال کننده در لایو اینستاگرامی اخیر خود مدعی شد قهرمان مسابقات سامبوی جهان در سال ۲۰۱۱ مسکو بوده در حالی که نمی‌داند این مسابقات در لیتوانی برگزار شده است و بعد از چند دقیقه از این لایو اینستاگرامی ادعا می‌کند مدال برنز این رقابت‌ها را به خود اختصاص داده است، در حالی که باز هم این ورزشکار در جریان نیست مسابقاتی که او در آن به مبارزه پرداخته است جنبه تبلیغاتی داشته و عوام فریبی او همچنان در قالب ورزشکار ملی ادامه دارد.

خانمی به همراه همسرش خود را قهرمان جهانی MMA معرفی می‌کند، در حالی که مدال‌های این خانم متعلق به سبک ISKAA  است که همسرش پایه ریز این سبک در ورزش‌های رزمی ایران و آسیا بوده است. اما همچنان این زوج قصد دارند خود را به عنوان قهرمان MMA جا بزنند و قصد ندارند با واقعیت سایت جهانی مبنی بر رد این ادعا رو به رو شوند!

ادعای این ورزشکاران جعلی و پوشالی با واکنش تند ورزشکاران واقعی رو به رو شده است و یوسف کرمی المپین تکواندو کشورمان و  دارنده  چند مدال جهانی و آسیایی طی به راه انداختن پویشی از ورزشکاران ایرانی درخواست کرد با گذاشتن استوری و یا پستی اینستاگرامی در جهت آگاه سازی کاربران مجازی به معرفی خود و سوابقشان در دنیای ورزش بپردازند.  

فرزانه فصیحی دارنده رکورد سرعت در کشور و لژیونر دوومیدانی کشورمان که به تازگی به این پویش پیوسته است در گفت و گو با خبرنگار ما در این خصوص عنوان کرد: دنیای مجازی مکانی برای افرادی شده است تا به هر طریقی خود را به قهرمانی برسانند و برای مطرح کردن خود دست به هر کاری از جمله سوء استفاده در ورزش بزنند.  

به نظر می‌رسد در صورتیکه آسیب شناسی درستی در ورزش صورت نگیرد و تبلیغات برای شناساندن ورزشکاران واقعی در اولویت رسانه‌ها نباشد، تکثیر ورزشکاران جعلی را باید بیش از پیش شاهد باشیم.

بیشتر بخوانید: نتایج دوچرخه سواری زیر ذره‌بین کارشناسان/ صدای واعظ آشتیانی هم درآمد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قهرمانان ورزشی اینفلوئنسر وزارت ورزش و جوانان خود را قهرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۳۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش باعث افزایش قد می‌شود؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، هورمون رشد در طول شبانه روز به شکل ضربانی ترشح می‌شود و برخی محرک‌های فیزیولوژیک می‌توانند، ترشح هورمون رشد را تحریک کنند. دو تا از قوی‌ترین این محرک‌ها، ورزش و خواب هستند و هورمون رشد نقش‌های متفاوتی در طول زندگی دارد؛ از تاثیر روی رشد، بازیافت عضله، استخوان و کلاژن گرفته تا تنظیم جنبه‌های انتخابی عملکرد متابولیک شامل افزایش متابولیسم چربی و حفظ ترکیب بدنی سالم تر در آینده و ورزش های قدرتی و هوازی می‌توانند موجب افزایش قابل توجه ترشح هورمون رشد شوند و با افزایش شدت ورزش، ترشح بیشتر می شود.

بیشتر بخوانید: راه‌های افزایش قد در دوران نوجوانی

اگر حجم ورزش بیش از توان فرد باشد، ابتدا دچار خستگی تمرینی می‌شود. متغیرهای تکرار، زمان و شدت، حجم ورزش را تعیین می‌کنند و در صورتی که حجم زیاد در طول زمان ادامه یابد، فرد وارد مرحله بیش‌تمرینی و تغییرات هورمونی ناشی از آن و تاخیر رشد شود.

از سوی دیگر در برخی ورزش‌ها به ویژه ورزش‌های دارای دسته‌بندی وزنی یا ورزش‌های استقامتی یا ورزش‌هایی که زیبایی حرکات و نظر داوران و شکل بدنی ممکن است در امتیازدهی موثر باشند، تمایل ورزشکاران به کاهش وزن و کاهش درصد چربی بدن بیش‌تر است. بدین ترتیب، ورزشکاران ممکن است دچار کمبود نسبی انرژی شوند. این وضعیت در ابتدا در بانوان ورزشکار با عنوان سه گانه بانوان ورزشکار (اختلالات خورد و خوراک- آمنوره- پوکی استخوان) معرفی و در مشاهدات و مطالعات بعدی مشخص شد که تاثیرات کمبود انرژی، خیلی فراتر از این مثلث بوده و تغییرات هورمونی و عوارض آن در پسران هم قابل رویت است. بنابراین، نام آن به سندروم کمبود نسبی انرژی تغییر یافت و بدیهی است در ورزشکارانی که دچار این مشکل می شوند، رشد و بلوغ دچار اختلال می‌شود.

بر اساس این مطلب که از سوی لاله حاکمی، متخصص پزشکی ورزشی تهیه شده و از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی در اختیار قرار گرفته، آمده است: افرادی که بیش از اندازه ورزش می‌کنند و به اندازه ورزش مواد غذایی دریافت نمی‌کنند، غیر از بحث کمبود انرژی نسبی، دچار کمبود مواد مغذی می‌شوند و بدیهی است کمبود ریزمغذی ها و درشت مغذی ها می‌توانند در رشد اختلال ایجاد کنند.

در ورزشکاران در حال رشد که صفحات رشد باز و فعال هستند، وارد آمدن ضربات مکرر یا ضربه ناگهانی شدید ممکن است به این صفحات آسیب رسانده و متعاقب آن رشد طولی استخوان دچار مشکل شود. برخی فعالیت‌ها مثل پریدن از ارتفاع بالا روی سطوح سخت می‌تواند به صفحات رشد آسیب برساند و سطوح جاذب ضربه مثل تشک‌های فرود، ضربه وارد شده را به اندام بر نمی‌گردانند اما فرود روی سطوح غیرجاذب موجب بازگشت نیرو به مفاصل و آسیب صفحات رشد می‌شود.

در بلوغ جسمی، عمدتا تمرکز بر هورمون‌های جنسی و برای شروع عادت ماهیانه نیاز به سطح مشخصی از درصد چربی بدن است. چربی‌های بدن، حاوی آروماتاز هورمون‌های جنسی بوده و تبدیل استروئیدهای مردانه را تسریع می‌کنند. ورزش، موجب کنترل وزن و درصد چربی بدن شده و از بلوغ زودرس جلوگیری می‌کند. با توجه به اینکه صفحات رشد به دنبال بلوغ بسته می‌شوند، ممکن است در بلوغ زودرس ابتدا یک رشد جهشی نسبت به همسالان دیده شود اما در نهایت، قد این افراد کوتاه‌تر خواهد ماند. این مشکلی است که در مصرف استروئیدهای آنابولیک در سنین نوجوانی نیز اتفاق می افتد. همان طور که می‌دانید، استروئیدهای آنابولیک از دسته S۱ در لیست ممنوعه دوپینگ قرار دارند و علاوه بر تاثیرات گوناگون مخرب دیگر، این داروها موجب بلوغ زودرس و بسته شدن زودرس صفحات رشد در نوجوانان و کوتاه ماندن قد در بزرگسالی می شوند.

بدیهی است که برای بلوغ اجتماعی و روانی، ارتباطاتی که در ورزش تشکیل می شود از یک سو و احساس عزت و اعتماد به نفسی که فعالیت‌های ورزشی به ارمغان می‌آورد از سوی دیگر، بالندگی و بلوغ را تسهیل می‌کند و مراقبت سازمانی و خانوادگی، آموزش مهارت «نه گفتن» و هدایت ورزشکاران نوجوان به محیطی عاری از دارو و دوپینگ از اصول پیشگیری از صدمات اجتماعی در دوران بلوغ است و محیط های ورزشی از این مهم مستثنا نیست.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228724 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • ورزشکاران معترض دوومیدانی بالغ‌ هستند/المپیک جای نخبگان است
  • نقش‌آفرینی ورزشکاران بسیجی گوشه‌ای از افتخارات بسیج است
  • کسب یک هزار و ۳۰۰ مدال کشوری و ۴۰ مدال برون مرزی توسط ورزشکاران قمی
  • اعزام ۱۰ تیم ورزش نابینایان البرز به مسابقات قهرمانی کشور
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۱۰ اردیبهشت
  • با دستور وزارت ورزش، انتخابات کمیسون ورزشکاران تجدید شد
  • این زن اصلا مدال نداشته که به علی دایی تقدیم کند!
  • اعلام جزئیات حمایت مؤثر و مستمر از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش
  • ورزش باعث افزایش قد می‌شود؟
  • رییس‌جمهور قهرمانی فوتسال ایران در آسیا را تبریک گفت