Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- به دنبال نگرانی ها از شیوع احتمالی موج دوم ویروس کرونا در کشورهایی که محدودیت های اجتماعی را کاهش داده اند قیمت نفت روز چهارشنبه کاهش یافت.

به نقل از رویترز، به دنبال نگرانی ها از شیوع احتمالی موج دوم ویروس کرونا در کشورهایی که محدودیت های اجتماعی را کاهش داده اند قیمت نفت روز چهارشنبه کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین حال آمارهای صنعتی حاکی از افزایش ذخایر نفت خام آمریکاست.

این نگرانی ها بر اظهارات مقامات سعودی مبنی بر وعده کاهش بیشتر تولید نفت سایه افکنده است. اوایل این هفته ریاض اعلام کرد که به منظور کمک به برقراری ثبات در بازار نفت یک میلیون بشکه دیگر از تولید خود می کاهد. کابینه عربستان روز سه شنبه از کشورهای عضو اوپک پلاس خواست تا برای برقراری توازن در بازار جهانی نفت تولید خود را مجددا کاهش دهند.

بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت امروز با 58 سنت معادل 1.9 درصد کاهش به 29 دلار و 40 سنت رسید. روز سه شنبه قیمت نفت برنت 1.2 درصد افزایش یافته بود. قیمت نفت خام آمریکا هم پس از جهش حدودا 7 درصدی در جلسه قبل امروز با 39 سنت معادل 1.5 درصد کاهش به 25 دلار و 39 سنت رسید.

استفن اینز استراتژیست بازارهای مالی در موسسه آکسی کروپ گفت: «در حالی که خیال بازارها از جهت میزان عرضه تا حدودی راحت شده، اما در بخش تقاضا تمرکز اصلی همچنان روی ریسک های ناشی از کاهش محدودیت های اجتماعی است.»

آنتونی فائوسی، کارشناس بیماری های واگیردار دولت آمریکا روز سه شنبه به کنگره گفت که کاهش محدودیت های اجتماعی ممکن است موجب به راه افتادن موج دوم شیوع ویروس کرونا شود که تاکنون 80 هزار آمریکایی را به کام مرگ کشانده و ضربه سختی به اقتصاد این کشور وارد کرده است.

اخیرا و به دنبال کاهش محدودیت های اجتماعی موارد جدیدی از شیوع ویروس کرونا در کره جنوبی و چین مشاهده شده است.

تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: محدودیت های اجتماعی ویروس کرونا قیمت نفت موج دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۴۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چند کشور غربی به دنبال کاهش فروش تسلیحات نظامی به اسراییل هستند
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • شبکه‌های اجتماعی یا ماشین‌های معتادساز
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به کاهش قیمت دلار در روز‌های اخیر
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند