Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@02:43:19 GMT

کاهش شدید مسافرت‌های هوایی در آمریکا به دلیل بحران کرونا

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۳۵۴۰۲

کاهش شدید مسافرت‌های هوایی در آمریکا به دلیل بحران کرونا

آمارهای وزارت حمل و نقل آمریکا نشانگر افت شدید سفرهای هوایی در ماه مارس به علت بحران شیوع ویروس کرونا است. ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۰ بین الملل آمریکا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کنگره، وزارت حمل و نقل آمریکا اعلام کرد: میزان مسافرت های هوایی در این کشور طی ماه مارس با افت شدید 51 درصدی روبرو شده که علت اصلی این مساله شیوع ویروس کرونا و افت تقاضا برای سفرهای هوایی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، طی ماه مارس 38.7 میلیون مسافر از طریق شرکتهای هواپیمایی آمریکایی جابجا شده‌اند که این رقم نسبت به مارس 2019 بیش از 51 درصد افت داشته است.

مسافرت‌های هوایی به یک‌چهارم پیش از شیوع کرونا می‌رسدخطوط هوایی دولتی امارات مجبور به تقاضای وام شد

این در حالی است که پیش از مارس 2020 میلادی مسافرت های هوایی در آمریکا در 29 ماه متوالی با افزایش روبرو شده بود.

البته آمارهای رویترز نشان می دهد سفرهای هوایی از طریق شرکتهای آمریکایی بعد از ماه مارس افت شدیدتری داشته و هم اکنون 94 درصد کاهش یافته است. در مجموع نیز تعداد پروازها در آمریکا 70 درصد افت داشته است.

تعداد مسافران در پروازهای داخلی آمریکا نیز در ماه مارس به کمتر از 34.1 میلیون نفر رسیده است، این رقم در مارس 2019 میلادی به بیش از 69.6 میلیون نفر رسیده بود. تعداد مسافران در سفرهای بین المللی نیز از 9.9 میلیون نفر در مارس سال گذشته به کمتر از 4.6 میلیون نفر رسیده است.

این گزارش یک ماه پس از آن منتشر شده است که خزانه داری آمریکا با اعطای کمک نقدی 25 میلیارد دلاری به خطوط هوایی این کشور موافقت کرده است.

انتهای پیام/

R1036247/P/S8,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا مسافرت های هوایی میلیون نفر ماه مارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۵۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد

نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای جایگزینی "هواپیمای روز قیامت" با یک شرکت آمریکایی بسته است.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، نیروی هوایی ایالات متحده روز جمعه اعلام کرد که قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری با شرکت "سیرا نوادا" برای ساخت یک هواپیمای جایگزین برای بوئینگ‌های "‌ای ۴ بی" E-۴B - معروف به هواپیمای روز قیامت منعقد کرده است.

ایالات متحده آمریکا پیشتر در دهه ۱۹۷۰ برای سناریو‌های مختلف یک جنگ هسته‌ای یک هواپیمای خاص موسوم به "روز قیامت" به شرکت بوئینگ سفارش داده بود که هم اینک ۴ فروند از این هواپیما‌ها که به "ای ۴ بی" معروف است در اختیار نیروی هوایی ایالات متحده است.

این هواپیما‌ها برای شرایط اضطراری یک جنگ هسته‌ای و یا جنگ تمام عیار که زیر ساخت‌های حیاتی آمریکا مورد هدف قرار بگیرد، طراحی شده است که از آن به عنوان یک مرکز فرماندهی و کنترل هوایی استفاده می‌شود.

سخنگوی نیروی هوایی آمریکا روز جمعه در بیانیه‌ای گفت: پروژه مرکز عملیات هوابرد بقا (SAOC) قرار است جایگزین هواپیمای قدیمی (ای ۴ بی) دهه ۱۹۷۰ شود که به پایان خدمت خود نزدیک می‌شود.

نیروی هوایی افزود: کار بر روی SAOC در کلرادو، نوادا و اوهایو انجام می‌شود و انتظار می‌رود در سال ۲۰۳۶ تکمیل شود.

رویترز در ماه دسامبر گزارش داد که نیروی هوایی ایالات متحده قرارداد با شرکت بوئینگ به منظور توسعه هواپیمای روز قیامت جدید موسوم به (BA.N) "نگهبان شب" را لغو کرده است.

هواپیمای روز قیامت که معمولا برای انتقال وزیر دفاع ایالات متحده استفاده می‌شود، به عنوان یک پست فرماندهی متحرک طراحی شده است که قادر به مقاومت در برابر انفجار‌های هسته‌ای و اثرات الکترومغناطیسی است و به رهبران ایالات متحده این امکان را می‌دهد تا در صورت بروز شرایط اضطراری ملی، با سوار شدن به این هواپیما ارتش را از این مکان هدایت و کنترل کنند.

E-۴B همچنین قادر به سوخت گیری در هوا است و دارای اتاق‌های کنفرانس و و تجهیزات ارتباطی پیشرفته است.

نیروی هوایی آمریکا در حال حاضر چهار فروند هواپیمای E-۴B را با حداقل یک فروند در حالت آماده باش در همه زمان‌ها اداره می‌کند.

این هواپیما‌ها از ناوگان هواپیما‌های جامبو جت بوئینگ ۷۴۷-۲۰۰ با تغییرات بسیار زیاد ساخته شده که با منسوخ شدن قطعات آن، نگهداری آن‌ها به طور فزاینده‌ای دشوار و گران شده است.

انتظار می‌رود E-۴B در اوایل دهه ۲۰۳۰ به پایان عمر مفید خود برسد.

دیگر خبرها

  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • حملات هوایی شدید اسرائیل به جنوب لبنان
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • بلیط قطار و هواپیما برای این افراد نیم بهاست
  • بلیت هواپیما و دیگر سامانه های حمل و نقل برای معلولان نیمه بها شد
  • امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای معلولان شدید
  • شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است