Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، سازمان بوستان‌ها و فضای سبز تهران در راستای افزایش سرانه فضای سبز شهر تهران ۱۳ قطعه باغ و اراضی مشجر در هفت منطقه تهران را تملک کرده و همچنین ۱۵ قطعه از باغ‌های شهر تهران در مناطق مختلف با اولویت مناطق کم برخوردار شناسایی شده که در مراحل ارزیابی و توافق با مالکین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی محمد مختاری، مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران با اشاره به تصمیم مدیریت شهری در دوره جدید برای افزایش سرانه فضای سبز در محلات کم برخوردار، گفت: طی سال‌های اخیر حفظ، تملک و تبدیل باغات به بوستان‌های شهری از اولویت‌های سازمان بوستان‌ها و فضای سبز تهران بوده است، که از جمله اقدامات صورت گرفته در این راستا در دوره جدید مدیریت شهری از سال ۱۳۹۶ می توان به تملک ۱۳ قطعه باغ و اراضی مشجر در مناطق ۷، ۸ ، ۲ ، ۱۱، ۱۳ ،۱۴ ، ۱۷ به مساحت تقریبی ۱۱ هکتار اشاره کرد.

به گفته او، حفاظت از میراث طبیعی شهر تهران و حفظ باغات و اراضی مشجر، توزیع مناسب فضای سبز خصوصا در مناطق کم برخوردار، احداث بوستان در محلات فاقد بوستان و کم برخوردار، حفظ کاربری باغات و فضای سبز در طرح تفصیلی از جمله اهدافی است که در مورد تملک باغات و اراضی مشجر دنبال می‌شود.

مختاری تاکید کرد: جهت تملک باغات و اراضی مشجر توسعه سرانه فضای سبز از این روش جزو اهداف فرعی بوده و جهت افزایش سرانه فضای سبز در مناطقی که دارای بافت فشرده مسکونی و فرسوده بوده و تراکم نفرات انسانی آن در هر هکتار از استانداردهای جهانی بسیار بالاتر است بهترین روش توسعه سرانه فضای سبز، تجمیع بافت‌های فرسوده در وسعت کلان و تامین فضاهای خدماتی از جمله فضای سبز است. ضمن آنکه توجه به شیوه‌های نوین فضای سبز از جمله سبز بام‌ها با استفاده از دانش و روش‌های بومی منطقه نیز می‌تواند به عنوان یک راهکار اساسی مد نظر قرار گیرد.

او به تشریح سرانه فضای سبز در پایتخت پرداخت و گفت: به دنبال تلاش‌های صورت گرفته جهت توسعه فضای سبز در شهر تهران هم اکنون بطور متوسط سرانه فضای سبز درون شهری تهران به میزان ۳۲/۱۶ مترمربع به ازای هر نفر بوده و سرانه فضای سبز برون شهری تهران به میزان ۵۱/۲۴ متر مربع به ازای هر نفر است.

فهرست باغات تملک شده در دو سال گذشته بشرح زیر است:

کد خبر 511167 برچسب‌ها باغ و باغبانی فضای سبز شهرداری تهران شهر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: باغ و باغبانی فضای سبز شهرداری تهران شهر سرانه فضای سبز اراضی مشجر کم برخوردار فضای سبز شهر تهران بوستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۵۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران چیست؟

به گزارش خبرنگار مهر، پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران با وسعت ۳۵ هکتار است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد.

پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی مثل چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، اقاقیا، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز زیبای آن محلی مناسب برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نماها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروف‌ترین پارک‌های تهران تبدیل کرده‌اند.

طی روزهای اخیر تصاویری از سوی برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد قطعه‌ای از پارک لاله به مساحت بیش از سه هزار هزار متر مربع حصارکشی شده و ظاهراً قرار است در این زمین تغییراتی حاصل شود. این تغییرات در جنب غربی ایستگاه آتش‌نشانی و روبه‌روی خیابان پورسینا، حصارهایی نصب شده است.

درباره این ماجرا به سراغ برخی از مسؤولان شهرداری تهران اعم از سازمان بوستان‌ها و شهرداری منطقه ۶ رفتیم.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ در این زمینه اعلام کرد: هر گونه دخل و تصرف در بوستان‌ها برعهده سازمان بوستان‌ها است و شهرداری مناطق فقط در بحث نگه داشت بوستان‌ها دخیل است.

یکی دیگر از مدیران شهری هم به مهر گفت: سرانجام حصار کشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مد نظر بوده لغو شود و اجرایی نشود.

وی افزود: ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از جمله پروژه‌های مطرح شده بوده است که اجرای آن فعلاً تعلیق شده و سرانجام آن مشخص نیست.

تلاش خبرنگار مهر با مدیران سازمان بوستان‌ها هم به نتیجه نرسید.

هنوز موضوع بوستان قیطریه و حواشی مربوط به آن تمام نشده که ماجرای بوستان لاله آغاز شده است و اکنون باید دید سرانجام حصارکشی چه خواهد شد و آیا پروژه در نظر گرفته شده اجرایی یا کامل تعلیق خواهد شد؟

کد خبر 6095499 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد
  • ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران چیست؟
  • افزایش سرانه فضای ورزشی در شرق تهران
  • احداث متروی رباط کریم؛ اجرای طرح بعد از تملک اراضی
  • آغاز احداث متروی رباط کریم/اجرای طرح بعد از تملک اراضی و هماهنگی با متروی تهران و تأیید نقشه‌ها
  • دست‌درازی به کاربری باغات خط قرمز شورای شهر کرج است
  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • خطر ۷ نوع آفت در کمین درختان تهران | نحوه مبارزه شهرداری با این خطرات
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • اقدامات سازمان بوستان‌ها برای مبارزه با سفیدبالک‌ها در فصل بهار