Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@20:09:37 GMT

رشته‌های فنی و حرفه‌ای در بهزیستی کارآمد نیست

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۳۵۵۶۵

رشته‌های فنی و حرفه‌ای در بهزیستی کارآمد نیست

علیرضا وارثی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه بیش از ۱۰۰ هزار نفر در خانوار تحت پوشش بهزیستی استان قزوین هستند اظهار کرد: یکی از مشکلات افراد تحت پوشش ما که در میانگین ۱۸ تا ۵۵ سال قرار دارند نداشتن مهارت کافی برای اشتغال است.

مدیرکل بهزیستی استان قزوین ادامه داد: ۲۸ هزار معلول در استان وجود دارد که از این تعداد ۱۷ هزار و ۸۶۳ نفر معلول خفیف و متوسط هستند که این گروه از معلولان توان اشتغال را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سپس با اعلام اینکه دو هزار و ۳۹۵ نفر زن سرپرست خانوار و دو هزار نفر بهبودیافته اعتیاد و دو هزار نفر فرزندان بی سرپرست و بدسرپرست در استان قزوین تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند گفت: بخش اعظم افراد خانواده بزرگ بهزیستی استان که ۷۰ درصد این افراد را در بر می‌گیرد متأسفانه فاقد مهارت هستند.

وارثی بیان کرد: در سال ۹۸ تعهد اشتغال بهزیستی استان ۶۷۰ نفر بود که در این راستا برای ۷۰۲ نفر با احتساب قانون سه درصد، تسهیلات بانکی، بیمه خویش فرمایی و غیره برای جامعه هدف اشتغال ایجاد شد که مستلزم مهارت حرفه‌ای است.

مدیرکل بهزیستی استان قزوین تصریح کرد: پراکندگی مراکز فنی و حرفی ای مطابق پراکندگی جامعه هدف ما نیست بنابراین توسعه بخش خصوصی لازم است از مرکز شهر به حاشیه شهرها و روستاها وارد شود.

وی تاکید کرد: رشته‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای نیازمند به روز شدن، کاربردی شدن و مطابق بازار کار و نیاز مردم است.

وارثی گفت: متأسفانه بیشتر رشته‌های فنی و حرفه‌ای در بهزیستی کارآمد نیست.

مدیرکل بهزیستی استان قزوین افزود: امکان بهره مندی تعدادی از افراد تحت پوشش بهزیستی از جمله نابینایان و ناشنوایان از رشته‌های مهارت سازمان فنی و حرفه‌ای وجود ندارد

وی بیان کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر بخشی از آموزش‌های مهارتی سازمان فنی و حرفه‌ای بصورت آزاد ارائه می‌شود امکان پرداخت هزینه‌ها از سوی مددجویان بهزیستی وجود ندارد و اگر برای آموزش افراد تحت پوشش بهزیستی یارانه ارائه و این آموزش‌ها رایگان صورت بگیرد استقبال بیشتری از دوره‌های مهارت آموزی صورت می‌گیرد.

کد خبر 4924508

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل بهزیستی قزوین ویروس کرونا بوشهر شیراز قزوین شیوع کرونا شهرکرد گرگان ایلام ماه مبارك رمضان زلزله کمک به نیازمندان بیرجند مواسات مواد مخدر بهزیستی استان قزوین فنی و حرفه ای تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۵۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از اثر دانینگ کروگر چه می‌دانیم؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اختلال‌های شناختی به گروهی از اختلالات روانی اطلاق می‌شود که بیش از هر چیز بر توانایی‌های شناختی انسان از جمله درک مطلب، تمرکز روی مسائل، قابلیت یادگیری و حل مسئله اثرگذار هستند. یکی از این اختلالات اثر دانینگ کروگر (Dunning-Kruger Effect) نام دارد که باعث می شود افراد میزان تسلط خود را روی حوزه‌های تخصصی بیش از حد واقعیت ارزیابی ‌کنند. این اختلال‌ شناختی اولین بار در پژوهشی که توسط دیوید دانینگ (David Dunning) و جاستین کروگر (Justin Kruger) سال ۱۹۹۹ در دانشگاه کرنل انجام گرفت مطرح شد.

دانینگ و کروگر در مقاله خود این مشکل به این صورت بیان کردند: «کسانی که اطلاعات‌شان از حد میانگین کمتر بود، همزمان دو داشتند. آنها نه تنها نتیجه‌گیری‌های اشتباه می‌کردند و برطبق آن سؤگیری مکررا مرتکب خطا می‌شدند، بلکه حتی عدم توانایی خود را نیز درک نمی‌کردند!»

تحقیقات نشان می دهد بروز اثر دانینگ کروگر به یک حوزه و یا قشر خاص محدود نمی شود و این پدیده در طیف گسترده‌ای از افراد به وقوع می پیوندد. اثر دانینگ کروگر صرفاً مشکل افراد عادی نیست، بلکه افراد با ضریب هوشی بالا نیز گرفتار این مسئله بوده‌اند. در حقیقت نقطه ضعف افراد با ضریب هوشی بالا در همان حوزه‌هایی است که آنها خود را در آن متخصص می دانند و تعصب خاصی بر آن دارند. این تعصب باعث می شود آنها نتوانند عملکرد و مهارت خود را به‌صورت واقعی ارزیابی کنند؛‌ فرضاً افرادی که مهارت خود را در یک رشته خاص بالای ۸۰ درصد ذکر کرده بودند، با تحقیقات بیشتر مشخص شد اطلاعات‌شان بسیار کمتر از چیزی بود که فکر می کردند.

برخی پژوهشگران معتقدند این اتفاق به این دلیل رخ می‌دهد که افراد چون در هیچ رشته‌ای مهارت و تخصصی ندارند، آنگاه با کسب کمترین میزان دانش ممکن، خیال می‌کنند که بر تمامی جنبه های آن حوزه مسلط شده‌اند. آنها صرفاً زمانی از این خیال باطل خارج می‌شوند که مطالعات خود را در آن حوزه بیشتر کنند.

برای بررسی اینکه من و شما هم تحت تأثیر این اثر هستیم یا نه یک روش ساده وجود دارد. نگاهی به گذشته کنیم و ببینیم آیا پیش آمده که افراد مختلفی به ما نصیحت یکسانی داشته باشند و ما حرف های آنان را نادیده بگیریم؟ اگر جوابتان به این پرسش مثبت است  هیچ بعید نیست که شما نیز تحت تأثیر این اثر قرار گرفته باشید. اثر دانینگ کروگر جنبه دیگری هم دارد و آن اینکه افراد بادانش مهارت‌های خودشان را دست‌کم می گیرند! به عبارت دیگر آنها گمان می کنند هر کسی می تواند به سادگی از پس وظایف آن‌ها برآید.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • قهرمانی تیم خوزستان درمسابقات فوتسال سازمان آمورش فنی و حرفه‌ای کشور
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • از اثر دانینگ کروگر چه می‌دانیم؟
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند