Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- رینگ داخلی و بین‌الملل بورس انرژی ایران امروز میزبان عرضه انواع فرآورده‌های پالایشی و پتروشیمی است.

 

 به نقل از بورس انرژی، رینگ داخلی این بورس، امروز (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت‌ماه) شاهد عرضه کالاهای آیزوریسایکل، آیزوفید، بلندینگ نفتا حلال ۴۱۰، حلال ۴۰۴ و نفتای سنگین تصفیه نشده پالایش نفت شیراز، برش سبک شرکت پتروشیمی نوری، برش هیدروکربن حاصل از ضایعات پتروشیمی عاری از هرگونه فرآورده یارانه‌ای پتروشیمی بیستون، بلندینگ نفتا پالایش نفت بندرعباس، پنتان پلاس پتروشیمی پارس، ریفورمیت و هیدروکربن سنگین پتروشیمی بوعلی سینا، سی‌او پالایش نفت آبادان، میعانات گازی پالایش گاز ایلام و نفتای سنگین پالایش نفت تهران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنزین اکتان ۸۷ و بنزین اکتان ۸۷ (محموله دریایی) شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، رافینت۲ شرکت پتروشیمی شیمی بافت، ریفورمیت و هیدروکربن سنگین پتروشیمی بوعلی سینا، سبد پایه ۹۹۳ و نفتای سبک شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس و هیدروکربن سبک حاصل از بلندینگ هامون گستر نفت باختر در رینگ بین‌الملل بازار فیزیکی بورس انرژی ایران عرضه می‌شود.

روز سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت‌ماه) کالاهای آیزوریسایکل پالایش نفت شیراز و گاز پروپان صنعتی و گاز مایع صنعتی پتروشیمی بندر امام در رینگ داخلی و برش سنگین حاصل از پالایشگاه نفت و پتروشیمی به جز بنزین و گازوئیل و رافینت پتروشیمی بیستون، بنزین اکتان ۸۷، بنزین اکتان ۹۱، بنزین اکتان ۹۵، سبد پایه ۹۹۱، سبد پایه ۹۹۲ و گازوئیل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، ریفورمیت پتروشیمی بوعلی سینا و نفت کوره ۳۸۰ سانتی استوکس شرکت ملی نفت ایران در رینگ بین‌الملل بازار فیزیکی بورس انرژی ایران معامله شد.

در این روز ۴۸۴.۶۷۰ تن فرآورده هیدروکربوری به ارزش بیش از ۱۶.۲۴۰ میلیارد و ۵۷۶ میلیون ریال در بازار فیزیکی بورس انرژی ایران دادوستد شد.

 شانا

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بورس انرژی ایران بنزین اکتان پالایش نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۵۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پالایشگاه آبادان در بورس انرژی مقام اول را کسب کرد/ تولید ۵۰۰ هزار بشکه‌ای در سال ۱۴۰۲

حکیم قیم: در سال ۱۴۰۰ کل محصولات عرضه‌شده ما در بورس ۱۱ عدد بود، اما امروز بیش از ۲۴ محصول را در بورس عرضه می‌کنیم. در سال ۱۴۰۲ نیز مقام نخست در بورس کالا و انرژی را به خود اختصاص دادیم، درحالی‌که در سال ۱۴۰۰ جایگاهی در بازار بورس نداشتیم.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حکیم قیم مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان با حضور در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در نشست خبری گفت: پالایشگاه آبادان با ۳۷ هزار بشکه نفت در ۴۰۰ شروع به کار کرد. احداث فاز دوم این پالایشگاه از سال ۱۳۹۶ شروع شد و در سال ۱۴۰۰ به پیشرفت ۵۷ درصدی رسیده بود که تحویل دولت سیزدهم داده شد. این درصورتی است که طبق برنامه‌ریزی‌ها، احداث این فاز باید بعد از ۴۲ ماه به پایان می‌رسید.


وی افزود: با هدف جلوگیری از خام فروشی توانستیم ابن پروژه را در کمتر از ۱۴ ماه به پیشرفت ۹۰ درصدی برسانیم؛ در آبان‌ماه سال ۱۴۰۱، واحد ۲۱۰ هزار بشکه‌ای را در سرویس قرار دادیم و در نهایت در اسفند ۴۰۱ افتتاح کردیم.


قیم در ادامه درباره میزان تولید بنزین در این پالایشگاه اظهار کرد: بعد از پایان دوران کرونا میزان مصرف بنزین از ۷۶ به ۱۲۵ میلیون لیتر رسید در صورتی که مجموع تولید بنزین ما به ۱۰۵ میلیون لیتر هم نمی‌رسید. با استفاده از امکانات داخلی قبل از بهره‌برداری فاز دوم در سال ۱۴۰۱ بیشترین افزایش میزان تولید بنزین را داشته باشیم. در سال گذشته میزان تولید ما به ۴۵۰ هزار بشکه و در حال حاضر به ۵۰۰ هزار بشکه رسیده است.


وی افزود: با توجه به اینکه سال گذشته از سه میلیارد لیتر گازوئیل در نیروگاه‌ها استفاده شد، دو میلیارد لیتر آن توسط پالایشگاه آبادان تامین شد که در رفع ناترازی موثر بود.

مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان تصریح کرد: افزایش تنوع محصولات پالایشی و افزایش امکان تولید محصولات پالایشی از دیگر دستاورد‌های ما بود. در سال ۱۴۰۰ کل محصولات عرضه‌شده ما در بورس ۱۱ عدد بود، اما امروز بیش از ۲۴ محصول را در بورس عرضه می‌کنیم. در سال ۱۴۰۲ نیز مقام نخست در بورس کالا و انرژی را به خود اختصاص دادیم، درحالی‌که در سال ۱۴۰۰ جایگاهی در بازار بورس نداشتیم.

قیم گفت: در زمینه همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان نیز مقام نخست قرارداد‌های بار نخست را در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و مقام شایانی را نیز در وزارت نفت به دست آوردیم.


مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان در پایان گفت: میزان تولید بنزین در سال ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب ۸.۸، ۱۱ و ۱۵ رسید که این افزایش تولید در نهایت باعث افزایش سود پالایشگاه شد. میزان سود این پالایشگاه در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ به ترتیب به ۱۶، ۴۲۵ میلیون دلار و در سال گذشته به ۱۲ هزار میلیارد رسید.

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه ۸۷۶ هزار لیتر نفت گاز در کردستان
  • عرضه بیش از ۲۴ محصول متنوع پالایشگاه آبادان در بورس
  • پالایشگاه آبادان در بورس انرژی مقام اول را کسب کرد/ تولید ۵۰۰ هزار بشکه‌ای در سال ۱۴۰۲
  • ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود
  • افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت نشان‌دهنده شکست پروژه تحریم است
  • بازدید وزیر نفت از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
  • ویژگی بارز وزارت نفت در دولت سیزدهم، دیپلماسی موفق انرژی است
  • بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی آغازبه‌کار کرد
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت