Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-05-05@02:02:24 GMT

اقدامات فناورانه مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۳۵۸۱۱

اقدامات فناورانه مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات

امتداد - مدیر فاوای بانک توسعه صادرات ایران تجهیز بانک به زیرساختهای ارائه خدمات بانکداری باز، اتصال به هاب شاهین در سال ۹۸ و راه اندازی مرکز عملیات- –OC به صورت ۲۴*۷ از مهمترین فعالیت ها در سال ۹۸ عنوان کرد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، عشرت عدالت در گفتگو با خبرنگار اگزیم  به تشریح عملکرد این بانک در سال ۹۸ در حوزه فناوری اطلاعات پرداخت و گفت: از مهمترین فعالیت های مرکز فاوا تجهیز بانک به زیرساختهای ارائه خدمات بانکداری باز، اتصال به هاب شاهین در سال ۹۸ و راه اندازی مرکز عملیات- –OC به صورت ۲۴*۷ بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین از بومی سازی سرویس های بانکداری باز و پایلوت سرویس ها در شرکتهای تابعه، راه اندازی سرویس کارت به کارت در اپلیکیشن های پرداخت و راه اندازی رمز دوم پویا – پیامک و سامانه ریما در سال گذشته یاد کرد و گفت: بانک توسعه صادرات نسخه جدید سیستم های بانکداری الکترونیک با امکانات جدید (وب و همراه)، سامانه هما را سال گذشته راه اندازی کرد. عدالت خاطر نشان کرد: با هدف ایجاد فضای امن برای دورکاری در شرایط فعلی و درگیری با بحران کرونا، زیرساخت های امن دورکاری مورد نیاز بانک فعال و سیستم وبینار (ویدئو کنفرانس) جهت ارائه سرویس جلسات غیر حضوری راه اندازی شد وی در ادامه به تشریح برنامه های بهینه سازی منابع داده ای در بانک پرداخت و گفت: در این راستا سامانه مدیریت ریسک نقدینگی، مستقر و توسعه بافت؛ همچنین طرح توسعه انبار داده و سیستم BI ، سامانه پایش اجرای مقررات مبارزه با پولشویی و سامانه صورتهای مالی براساس IFRS در دستور کار قرار گرفته و اجرایی شد. به گفته عدالت سال گذشته توسعه سامانه نظارت غیر حضوری – فاز یک زیر سیستم های بخش ریال –ارز-تسهیلات – LOS و بیش از۱۳۰ گزارش نظارتی و هوشمند بر اساس الگوریتم های بازرسی انجام شد. مدیر فاوای بانک توسعه صادرات ایران گفت: از دیگر خدمات مرکز فناوری و اطلاعات بانک توسعه صادرات ایران در سال ۹۸، استقرار افزونگی (HA)، ارتقا کیفیت و یکپارچگی زیر ساخت در این بانک بود؛اقدامات لازم به جهت تجهیز سایت پشتیبان و بحران از دیگر اقدامات این مدیریت می باشد . وی گفت: سال گذشته موفق به راه اندازی سایت edge، مرکز داده Core شدیم و در بخش تامین امنیت در حوزه اطلاعات، ارزیابی آسیب پذیری امنیتی سامانه ها، بهبود تعهدات امنیتی قراردادها، شناسایی ریسک امنیت اطلاعات پروژه ها دستاوردهای قابل اعتنایی کسب شد. عشرت عدالت در ادامه به دستاوردهای دیگر مرکز فاوای بانک اشاره کرد و گفت: تمدید گواهینامه مدیریت امنیت اطلاعات ISMS-ISO ۲۷۰۰۱ از طرف افتا برای سال دوم، استقرار سامانه مدیریت متمرکز ثبت وقایع (لاگ) و بهبود در روال پایش و تحلیل رویدادهای امنیتی -SOC از دیگر موفقیت های بانک توسعه صادرات ایران در سال ۱۳۹۸ بوده است. به گزارش پایگاه خبری اگزیم نیوز تامین کالا، خدمات و شفاف سازی هزینه ها، انجام معاملات بزرگ و متوسط به جهت خریدهای سخت افزاری و نرم افزاری، خدمات مشاوره، پهنای باند، لایسنس، پشتیبانی نرم افزاری و سخت افزاری و حمایت و پشتیبانی حداکثری در رابطه با تطابق قوانین و مقررات بالادستی در لیست خدمات مرکز فاوا به چشم می خورد.
به گفته عدالت همکاری در تهیه دستور العمل مدیریت ریسک فناوری اطلاعات و حسابرسی فناوری اطلاعات انجام شده و تهیه ساختار سازمانی مجازی و مدیریت کمیته بحران سایبری توسط این مدیریت انجام شد . به گفته مدیر مدیریت اطلاعات و فناوری بانک توسعه صادرات این مدیریت با اجرا و پایش الزامات امنیت اطلاعات موفق به افزایش چابکی فناوری اطلاعات در پاسخ به درخواستهای کسب و کار در سال گذشته شد؛ همچنین تهیه ساختار و فرایند برونسپاری خدمات فناوری اطلاعات بر اساس روالهای درون سازمانی و برون سازمانی در دستور کار قرار گرفت. به گزارش پایگاه خبری اگزیم نیوز برخی از برنامه های این مدیریت در سال ۹۹ عبارتند از طراحی و پیاده‌سازی ارائه خدمات الکترونیک جدید بر بستر موبایل، توسعه بانکداری باز با تاکید بر مدل‌های کسب‌وکار مبتنی بر API و پیاده‌سازی میان‌افزارها جهت برقراری تعامل بین سیستم های اطلاعاتی موجود . عشرت عدالت اعلام کرد: همچنین در سال جاری برنامه تقویت سامانه‌های مدیریت امنیت اطلاعات و برنامه‌های امنیت مشتمل بر برنامه‌های جلوگیری از نفوذ، سو استفاده وکلاهبرداری و حفاظت اطلاعات و توسعه سامانه های ,BI ,WH ALM، LOS و …در دستور کار این مدیریت قرار دارد.  

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بانک توسعه صادرات ایران فناوری اطلاعات امنیت اطلاعات بانکداری باز راه اندازی سال گذشته سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۵۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد

زهرا سلیمانی، معلم برتر سال 1402 با بیان اینکه تدریسی را می‌توانیم اثربخش بنامیم که از فضای سنتی و محض خارج شود، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: در واقع، تدریس باید به سمت کاربردی‌شدن پیش برود.

وی با اشاره به چگونگی تدریس اثربخش، تصریح کرد: تدریس باید به‌گونه‌ای باشد که در دانش‌آموزان نهادینه شود و در زندگی به‌کار ببرند.

باید دانش‌آموزان را به سمت پژوهش سوق دهیم

این معلم برتر با اشاره به رویکرد خود در تدریس اثربخش، ابراز کرد: در این نوع تدریس همیشه درصدد بودم تا دانش‌آموزان خود را به سمت پژوهش سوق دهم. همچنین دانش‌آموزان را زمانی‌که موضوعی برایشان پیش می‌آمد، با مطالعات پژوهشی جهت می‌دادم.

سلیمانی ادامه داد: دانش‌آموزان را تشویق می‌کنم تا خودشان به دنبال یافته‌هایی که وجود دارد، بروند. جواب‌ها برای دانش‌آموزان هیچ‌گونه از پیش تعیین‌شده نبود و آنها پاسخ‌ها را تحلیل می‌کردند و تحقیق میدانی انجام می‌دادند؛ بنابراین به نتایجی که می‌رسیدند، عمیق‌تر بود، زیرا حاصل تجربه‌های خودشان بود.

خارج شدن کلاس از روزمرگی باید در اولویت باشد

وی با اشاره به بخش لالایی‌ها در تاریخ شفاهی، افزود: به هر کدام از دانش‌آموزان گفتم که لالایی‌های شفاهی مختص به پدربزرگ و مادربزرگ و پدر و مادر خود را پیدا کنید و در کلاس اجرا کنید؛ این امر باعث جذاب شدن کلاس شده بود و آن را از حالت روزمرگی خارج می‌کرد و یادگیری به سطح عمیق‌تری تبدیل می‌شد.

علاقه باید در وجود معلم نهادینه شود

سلیمانی با اشاره به بخش تاریخ محلی، ابراز کرد: مجموعه سرپوشیده زنجان یکی از موارد تاریخی بود و به دانش‌آموزانم این مورد را برای تحقیق و پژوهش پیشنهاد داده بودم؛ از آنجایی‌که این فعالیت بسیار جذاب بود، سه ماه مداوم به بازار می‌رفتند و با کسبه‌های محل به گفتگو می‌پرداختند؛ همین دانش‌آموز من به یکی از پژوهشگران حرفه‌ای و افتخاری بازار زنجان تبدیل شده است و کلیپ‌های آن به اداره کل میراث فرهنگی زنجان نیز اعلام شد.

مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد 

وی ادامه داد: برای اینکه یک تدریس اثربخش داشته باشیم و کلاسمان به کلاس ویژه‌تری تبدیل شود، اول باید در وجود خود معلم علاقه نهادینه شود، باید بپذیریم که از فضای سنتی دور شویم. دوران مطالعه کتب درسی و حفظیات صفر گذشته است؛ بلکه مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات، اینترنت و داد‌ه‌های خارج از کلاس درس باشد و از تکنولوژی روز استفاده کرد.

این معلم برتر با اشاره به اینکه دانش‌آموز باید برای جامعه مفید واقع شود، تشریح کرد: دانش‌آموزان باید حس کنند که می‌توانند با وجودشان به فضای آموزشی هویت بدهند و تاثیرگذار باشد.

دانش‌آموزان سرمایه کشور هستند

سلیمانی ادامه داد: وقتی دانش‌آموزان می‌دانند که اثرگذار هستند، علاقه‌مندی‌اشان به‌صورت ناخودآگاه افزایش پیدا می‌کند و برای رسیدن به نتایج بهتر آنها را کمک می‌کند.

وی افزود: باید به وجود دانش‌آموزان ایرانی افتخار کرد، زیرا آنها از لحاظ ضریب هوشی، قدرت تحلیل مطالب بسیار به‌روز هستند و باید از ظرفیت آنها استفاده کنیم.

سلیمانی با بیان اینکه دانش‌آموزان سرمایه کشور هستند، ابراز کرد: آنها ایده‌های فوق‌العاده‌ایی دارند. معلمان نباید به جایگاه خود غره شوند و فکر کنند که همه‌چیز‌تمام هستند، بلکه دانش‌آموزان هر کدام به‌نوبه خود ایده‌های زیادی به بنده در شکل‌گیری موزه ارائه دادند که هر کدام از آن‌ها به‌تنهایی بسیار ارزشمند است.

این معلم برتر خاطرنشان کرد: مهربانی، حال خوب، انرژی مقاضای سن دانش‎‌آموزان حال همه جامعه را بهتر می‌کند و برای اینکه جامعه پویاتری داشته باشیم به انرژی آن‌ها نیازمندیم. تا می‌توانیم باید به دانش‌آموزان و جوانان بها دهیم و از ایده‌هایشان بهره ببریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • قدردانی دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا