Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتخب مجلس یازدهم گفت: ایران باوری امیدبخش به ملت‌های مستضعف برای شکستن هیمنه این نظام سلطه در سطح جهان القا کرده و این نهضت ضد امپریالیستی روزبه‌روز در حال گسترش است.

علیرضا نظری منتخب مجلس یازدهم از حوزه انتخابیه خمین در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه برخی جریان‌ها در داخل کشور، چشم به نتیجه‌ی انتخابات ایالات متحده دوخته‌اند، اظهار داشت: بعضی از نگاه‌ها در داخل کشور، مجدداً معطوف به اتفاقات آمریکا شده است و این توهم بیهوده و بی‌اساس که اگر دموکرات‌ها برنده انتخابات شوند، تحولاتی در موضوع ارتباط با ایران شکل خواهد گرفت، امیدی واهی برای گروه خاصی در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: چنین برداشتی از تحولات آمریکا، ناشی از نشناختن ماهیت این کشور و هیئت حاکمِ آن و ندانستن علت دشمنی ایالات‌متحده با نظام جمهوری اسلامی ایران است. ماهیت این نظام سلطه بر اساس زیاده‌خواهی، زورگویی، قلدری و فزون‌طلبی در جهان شکل‌گرفته است و این امر همچنان استمرار دارد.

منتخب مجلس یازدهم با تأکید بر اینکه مهم‌ترین دلیل خصومت آمریکا با ملت و انقلاب اسلامی، کوتاه شدن دست این کشور از منابع و ظرفیت‌های بی‌نظیر کشورمان است، گفت: کشورمان به مظهر ایستادگی در برابر منافع زیاده‌خواهانه غرب و مهم‌تر از همه به چالش کشیدن گفتمان مدرنیته مدل لیبرال دموکراسی و تفکر انسان‌محوری تبدیل‌شده است. ایران باوری امیدبخش به ملت‌های مستضعف برای شکستن هیمنه این نظام سلطه در سطح جهان القا کرده و این نهضت ضد امپریالیستی روزبه‌روز در حال گسترش است.

نظری پیرامون برگزاری انتخابات آمریکا در سیزدهم آبان ماه ۱۳۹۹، بیان داشت: نامزد‌های هر دو جناح سیاسی تقریباً مشخص‌شده و ترامپ به‌عنوان نامزد «جمهوری‌خواهان» و جو بایدن «معاون اوباما» به‌عنوان نامزد نهایی دموکرات‌ها در آمریکا معرفی‌شده است.

منتخب مجلس تصریح کرد: اگر نگاه اجمالی به تاریخ ۴۱ ساله انقلاب اسلامی و مسیر حرکت آمریکا در مقابل انقلاب اسلامی بیندازیم، متوجه خواهیم شد که در موضوع برخورد با جمهوری اسلامی، بحث فروپاشی یا تغییر رفتار کشورمان، هر دو جناح آمریکا به‌رغم بعضی از اختلافات در حوزه سیاست داخلی، متحد عمل کرده‌اند.

وی ادامه داد: در بحث سیاست‌های برون‌مرزی و به‌ویژه در مواجهه با جمهوری اسلامی، همواره این دو جریان سیاسی آمریکایی باهم متحد هستند و اگر اختلافی هم در بحث برخورد با ایران وجود دارد، در موضوع اصل دشمنی نیست بلکه در شکل مواجه است؛ در واقع اختلاف نه بر اساس مبانی فکری این دو جناح بلکه در روش‌ها و سبک‌های دشمنی است.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ترامپ برجام هسته ای مذاکرات کرونا اوباما منتخب مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۶۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران عبور کرد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، با وجود عدم اخذ مجوز‌های لازم و عدم هماهنگی با راه آهن جمهوری اسلامی ایران، ۱۰ واگن محموله صادراتی کشور افغانستان به ترکیه که لکوموتیو آن توسط مجموعه موسوم به کنسرسیوم جدا شد و در مرز شمتیغ رها شده بود، روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت، توسط راه‌آهن ایران و با همراهی مرزبانی کشور به سمت مرز رازی در غرب کشور حمل شد.

همچنین راه آهن جمهوری اسلامی ایران، آمادگی خود را برای حمل قطار دوم محموله تجاری پس از انجام تشریفات گمرکی و مرزبانی توسط صاحبان بار و شرکت فورواردر اعلام می‌کند.

در پی اطلاع رسانی‌های گذشته تاکید می‌شود که مجموعه موسوم به «کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان» بدون طی روال قانونی اعم از اخذ مجوز‌های مرزبانی و گمرک و همچنین عدم اخذ مجوز از راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان متولی حمل‌ونقل ریلی کشور، اقدام به ارسال تعداد ۱۰ واگن با محموله تجاری به مرز شمتیغ و سپس رها کردن این واگن‌ها در شمتیغ کرد و کوشید با فشار‌های رسانه‌ای و توسل به برخی ادعا‌های بعضاً کذب، نسبت به عبور این بار از مسیر ریلی جمهوری اسلامی ایران اقدام کند.

در این راستا راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با وجود ناپختگی و بی صداقتی انجام شده از سوی کنسرسیوم، با لحاظ کردن مصالح ملی و با حُسن نیت، حمل بخش نخست محموله تجاری را روز پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت (آغاز کرد و این محموله روز شنبه گذشته (۱۵ اردیبهشت) از تهران نیز عبور کرد و اکنون در مسیر مرز رازی واقع در شمال غرب کشور است. همچنین راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود به‌منظور حمل محموله تجاری بعدی را پس از کسب مجوز‌های لازم از سوی مراجع ذیربط از جمله مرزبانی و گمرک اعلام می‎‌کند.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران تاکید می‌کند برقراری خط دائمی تبادلات تجاری ریلی افغانستان به ایران مستلزم انجام اصلاحات لازم بر روی خطوط ریلی افغانستان برای رسیدن به استاندارد‌های مورد نیاز و همچنین انجام روال اداری و تشریفات قانونی لازم شامل اخذ مجوز‌های مربوطه از مرزبانی، گمرک و راه‌آهن توسط فورواردر‌ها خواهد بود.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ارتباط با همسایگان، ضمن تاکید مجدد بر تمایل خود برای گسترش هرچه بیشتر حمل ریلی محموله‌های تجاری افغانستان به صورت صادرات، واردات یا ترانزیت آمادگی خود به‌منظور کمک به بهسازی و بازسازی خطوط مربوطه و تسریع در برقراری مبادلات تجاری ریلی میان دو کشور ایران و افغانستان را اعلام می‌دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • بارگیری غیراستاندارد محموله افغانستان توسط کنسرسیوم ریلی+عکس
  • محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران عبور کرد
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • پیشنهاد گروگان سابق آمریکایی در خصوص جنگ ایران و اسرائیل
  • ویدیو/ درگیری جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها به بهانه فلسطین
  • ایران ظرفیت پذیرش مهاجرین جدید را ندارد