Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@18:07:54 GMT

وزارت صنعت در دوره جدید موانع صادرات را بردارد

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۳۶۸۶۳

وزارت صنعت در دوره جدید موانع صادرات را بردارد

ایران اکونومیست- نایب رییس اتاق تهران معتقد است: امروز وزارت صنعت، معدن وتجارت در دوره فعالیت سرپرست جدید آن نیاز به برطرف کردن موانع پیش روی صادرات دارد و این مهم باید در دستور کار قرار گیرد.

 

«محمد اتابک » روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب مسیر اقتصاد مقاومتی را با مشخصه درونزایی و برون‌نگری را ترسیم کردند و در شرایط کنونی در بسیاری از تولیدات صنایع معدنی از جمله فولاد، سیمان و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..با مازاد تولید روبرو هستیم و نیاز به حضور در بازارهای بین‌المللی داریم.

وی تصریح کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت لازم است بسترساز توسعه صادرات کشور باشد و انتظار می‌رود سرپرست جدید وزارتخانه یاد شده در این ارتباط گام بردارد.

اتابک خاطرنشان ساخت: امروز چنانچه بخواهیم تقسیم‌بندی کنیم که در ارتباط با امر صادرات چه میزان با موانع داخلی و خارجی روبرو هستیم، قطع به یقین موانع داخلی که مانع از صادرات می‌شود، بیش از مساله تحریم است.

وی تاکید کرد: فعالان عرصه صنعت، معدن وتجارت از سرپرست جدید وزارتخانه انتظار دارند موانع پیش روی صادرات را بردارند و تولید هم با جهش همراه خواهد شد.

اتابک گفت: تدوین قوانین و دستورالعمل‌های غیر ضرور موجب برهم خوردن توازن در روند تولید می‌شود و سود این امر برای دلالان و واسطه‌ها مهیا خواهد شد و کاهش صادرات را هم به دنبال دارد.

وی افزود: رییس بانک مرکزی و مسوولان ذیربط بر اهمیت تحصیل ارز برای تامین نیاز های کشور تاکید دارند، اما در بعد اجرایی سنگ‌های پیش روی صادرات مانع از تحقق برنامه‌ها می‌شود.

اتابک، موضوع جلوگیری از خام‌فروشی را مورد تایید قرار داد و گفت: آنچه که باید در این دوره وزارت صنعت مورد توجه قرار دهد، اینکه محصولات واحد های تولیدی باید به سهولت قابلیت صادرات داشته باشد.

وی اضافه کرد: امروز مسوولان در وزارت صنعت باید به حرف‌های اهل حرفه و دست‌اندرکاران تولید و صادرات گوش فرا دهند، زیرا عملکرد برخلاف این امر، پیامدهای زیانباری برای کشور به همراه دارد.

اتابک پیرامون شخصیت معرفی شده برای تصدی سرپرستی وزارت صنعت، معدن و تجارت هم گفت: «حسین مدرس خیابانی» فردی کاردان، متدین، از مدیران موفق صنعت سیمان، مفاهیم اقتصادی را به خوبی اشرافیت دارد، از تسلط به اداره بنگاه‌های اقتصادی برخوردار است، نسبت به بازار احاطه لازم را دارد و در دوران فعالیت در صنایع موجب سامان بخشیدن به بخش مربوطه شده است.

وی ابراز امیدواری کرد: سرپرست جدید وزارت صنعت، فشار را از روی تولید بردارد و به جای آنکه محصولات در انبارهای دلالان دپو شود، راهی بازارهای صادراتی شده و پیامد ارزآوری برای کشورمان به همراه داشته باشد.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سرپرست جدید وزارت صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۶۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید

 

محسن گرجی مدیرکل دفتر صنایع منسوجات و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت  در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: ما در زنجیره تامین بخش هایی را بیش از اندازه محدود کرده ایم در حالی که باید سیاست صنعت نساجی را تأمین کنیم، ما در زنجیره این صنعت یک محدودیت هایی داریم.  

 او گفت: به طور کلی در حوزه واردات پارچه باید محدودیت های بیشتری را اعمال کنیم تا ظرفیت تولید های داخل کشور فعال تر شود، ما در تأمین مواد اولیه صنعت پارچه کشور مشکلی نداریم.  

 گرجی بیان کرد: سال گذشته، یک میلیارد و ٨٠٠ میلیون دلار واردات داشتیم که از این رقم ٧٠٠ میلیون دلار به پارچه اختصاص دارد.

او در خصوص حوزه فرش های ماشینی گفت: در حوزه فرش ماشینی تا یک میلیون دلار ظرفیت صادرات وجود دارد، اما افزایش صادرات نیاز به مجموعه اقداماتی دارد. بحث بازگشت ارز هم باید اصلاح شود که یکی از مهم ترین موانع است.

گرجی اضافه کرد: صادرات فرش ماشینی حدود ۲۸۰ میلیون دلار بوده که حدود یک سوم از کل ۷۰۰ میلیون دلار صادرات در دفتر نساجی و پوشاک را به خود اختصاص داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تأکید نماینده ولی فقیه در لرستان بر رفع موانع تولید
  • قم قطب صنعت کفش ماشینی کشور
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • آفریقا؛ قاره فرصت‌ها/ موانع همکاری‌های تجاری ایران و آفریقا چیست؟ 
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید