Web Analytics Made Easy - Statcounter

تقریبا تمام ایرانی ها می دانند که کشورشان یکه تاز تولید زعفران در دنیا است و بهترین زعفران تولیدی جهان از مزارع شرقی ایران صادر می شوند.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا،  همراه با این نکته ، حقیقت دیگری را نیز اضافه می کنند. اینکه دنیا زعفران اسپانیا و اخیرا زعفران افغانستان را بیشتر از زعفران ایران می شناسد و حتی زعفران ایران به شکل فله خریداری و به اسم زعفران اسپانیا و زعفران افغانستان به بازار ارائه می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری این امر را ناشی از ضعف بسته بندی می دانند.

با وجود این حقیقت ، جالب است بدانید که یکی از بزرگترین شرکت های تولید کننده ظروف زعفران در دنیا ایرانی است که محصولاتش برای بسته بندی زعفران و خشکبار به سایر کشورها نیز صادر می شود. این شرکت به قدری در کار خود خبره است که توانسته بیش از ظروف مورد نیاز برای بسته بندی در ایران، بیش از ۵۰٪ از حجم تولید ظروف زعفران در جهان را تولید کند.

صدف پک

شرکت صنایع پلاستیک صدف توس در سال ‍۱۳۶۵ به عنوان نخستین تولید کننده انواع ظروف بسته بندی زعفران و خشکبار در ایران ، با نام تجاری صدف پک فعالیت خود را آغاز نمود.

به گزارش روابط عمومی صدف پک ، خط مشی صدف پک از بدو فعالیت خود تا کنون، ایجاد تحول در صنعت بسته بندی زعفران و خشکبار با رویکرد مشتری مداری و محوریت حفظ کرامت مشتری بوده است.

تولید کننده بیش از ۵۰٪ از ظروف بسته بندی دنیا

صدف پک یکی از شرکت هایی است که علاوه بر بازار داخلی ظروف بسته بندی زعفران ، توانسته سهمی از بازار خارجی نیز داشته باشد. در همین راستا، مهندس مهران صداقت ، مدیر عامل شرکت صنایع پلاستیک صدف توس با نام تجاری صدف پک گفت:

 

«صدف پک با تولید انواع ظروف بسته بندی زعفران و خشکبار توانسته خود را به عنوان یک تولید کننده ظروف زعفران مطرح نماید که بیش از ۵۰٪ از ظروف بسته بندی زعفران را در جهان تولید می‌کند. یعنی اگر شما بخواهید تمام تولیدات زعفران جهان را یک جا جمع کنید و تمام آنها در ظروف بسته بندی کوچک یا به عبارتی غیر فله بسته بندی کنید ، بیش از ۵۰٪ از ظروف مورد نیاز شما را صدف پک تامین می کند.

صدف پک با پرهیز از تقلید و با اتکا به تجربه، توانمندی و تخصص مجموعه و سرلوحه قرار دادن خلاقیت و ابتکار، به دنبال درخشش بیش از پیش در صنعت بسته بندی زعفران و خشکبار است.»

وی افزود: «ما در مجموعه صدف پک بر این باوریم که برای پریدن باید دو بال داشت. پس همواره خواهیم کوشید تا با تولید ظروف زعفران درجه یک مطابق با بالاترین استانداردهای جهانی بسته بندی زعفران، پر پرواز برند تجاری و تولید کنندگان زعفران کشورمان باشیم تا محصولات در افق های دور و نزدیک همچون ستاره ای بدرخشند.»

 

ایشان درباره اینکه چطور شرکت صدف پک توانسته به این موفقیت دست یابد، میل به پیشرفت و بهره گیری از بهترین منابع و نیز توجه اساسی به رضایت مشتری را کلید اصلی موفقیت خود دانسته است:

 

« پویایی، نوآوری و پویش مداوم بازار در راستای بروز بودن، سرلوحه ما در مجموعه صدف پک برای تحقق رضایتمندی مشتریانمان بوده، هست و خواهد بود. همچنین حضور مدیران و پرسنل لایق و کارآمد به منظور تدوین استراتژی های متنوع در حوزه های گوناگون فعالیت های شرکت و پوشاندن جامه عمل به اهداف کوتاه و بلند مدت مجموعه در راستای رشد و توسعه پایدار، از اولویت های مجموعه صدف بوده است.»

استاندارد ظروف زعفران صدف پک

مدیرعامل شرکت صنابع پلاستیک توس در رابطه با استانداردهای این شرکت و کیفیت ظروف تولیدی بسته بندی زعفران گفت:

« ما با پرهیز از تقلید و با اتکا به تجربه، توانمندی و تخصص مجموعه صدف و سرلوحه قرار دادن خلاقیت و ابتکار، به دنبال درخشش بیش از پیش در صنعت بسته بندی هستیم.»

وی افزود: « ما در صدف پک  می کوشیم تا با تولید ظروف بسته بندی منحصر بفرد، در صنعت بسته بندی زعفران و خشکبار، همواره شرکتی پیشرو باشیم. صدف پک سعی دارد تا با استفاده از کادر مجرب خود و با نوآوری، تولید و عرضه محصولات متنوع و با کیفیت، فعالیت خود را گسترش داده و در ارتقای سطح کیفی صنعت بسته بندی، نقش پر رنگ تری را ایفا نماید. شرکت صدف پک با پیشینه ای 30 ساله، سابقه ای درخشان و اخذ گواهینامه های متعدد از جمله: I SO 9001, I SO 14001, I SO 18001 ثبت چندین طرح صنعتی و ... ، اکنون به دنبال کشف افق هایی نو در صنعت بسته بندی می باشد.»

 

محصولات و خدمات شرکت صدف پک

تولید ظرف کریستالی زعفران صدف پک به شکلی است (محصول سمت راست) که نسب به محصولات مشابه (محصول سمت چپ) هم از شفافیت بالایی برخوردار بوده و هم بی رنگ تولید می‌شوند. همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید محصول سمت چپ دارای رنگی آبی است که در ارائه جلوه محصول داخل آن به شدت موثر است

 

فعالیت اصلی صدف پک در حوزه ارائه محصول شامل تولید ظروف زعفران و خشکبار بوده و در حوزه خدمات شامل خدمات چاپ و خدمات بسته بندی است. ظروف زعفران و خشکبار تولیدی شرکت صدف پک به دو دسته عمده تقسیم می شوند:

 

ظروف پلی کریستال زعفران ظروف فلزی زعفران باکس های ثانویه

 

ظروف پلی کریستال زعفران و خشکبار

این ظروف از پلی استایرن (گرید غذایی) به انضمام ادیتیوهای ساخته شده در واحد تحقیق و توسعه شرکت صدف پک، تولید می شوند. درخشندگی و شفافیت این ظروف نسبت به نمونه های موجود در بازار بسیار بیشتر است. به طوری که بدون لمس کردن محصول تشخیص آن از ظروف کریستالی کار مشکلی است. مزایای ظروف پلی کریستال شرکت صدف پک  نسبت به ظروف شیشه ای عبارتند از:

 

ظروف پلی کریستال شرکت صدف پک  در مقایسه با ظروف شیشه ای مشابه از وزن کمتری برخوردارند. نسبت به ظروف شیشه ای مقاوم تر بوده و دارای شکنندگی کمتری هستند. حمل و نقل این ظروف نسبت به ظروف شیشه ای از سهولت بیشتری برخوردار است. لیبل پذیری و چاپ پذیری  مناسبتری دارند. از تنوع طرح و اندازه بیشتری برخوردار هستند. در اوج زیبایی از نظر قیمتی نیز نسبت به محصولات شیشه ای مقرون به صرفه تر هستند.

 

ظروف فلزی زعفران و خشکبار

این ظروف از ورق های تین پلیت (Tin Plate)، ورق های فولادی قلع اندود شده با گرید غذایی و با استفاده از بهترین و پیشرفته ترین سیستم های چاپ فلز و لاک بهداشتی و ورنی گرید غذایی تولید می شوند.

 

باکس زعفران

شرکت صدف پک در راستای ارائه خدمات جامع به مشتریان خویش و در جهت تسهیل و تسریع تامین نیازمندی های ایشان، کلیه باکس های ثانویه را که شامل موارد زیر می باشند تولید و در اختیار فعالان صنعت بسته بندی زعفران و خشکبار قرار می دهد:

باکس مخملی باکس چوبی باکس مقوایی باکس طلقی

 

خدمات چاپ و بسته بندی زعفران و خشکبار

 

واحد چاپ شرکت صدف پک،  أنواع خدمات چاپ شامل چاپ تامپو ، چاپ تک رنگ ، چاپ دو رنگ ، چاپ سه رنگ، چاپ چهار رنگ و طلاکوب را در جهت کمک به برندسازی، به مشتریان خویش ارائه می نماید.

 

واحد بسته بندی شرکت صدف پک ، با به کارگیری مدرن ترین دستگاه ها و پرسنلی زبده، با بهترین کیفیت و کمترین زمان ممکن، سفارشات مشتریان را بسته بندی و آماده ارسال می نماید.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: زعفران تولید زعفران صنعت بسته بندی ظروف شیشه ای تولید کننده تولید ظروف مجموعه صدف بیش از ۵۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۷۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود

علی حسینی عضو شورای ملی زعفران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، به موضوع قیمت زعفران در بازار، وضعیت صادرات و تولید زعفران و علل قاچاق پرداخت.

وضعیت قیمت زعفران در بازار چگونه است؟

حسینی: هم اکنون زعفران در دست کشاورزان و صادرکنندگان نیست و تنها عوامل بازارگردان با احتکار زعفران در انبارها اقدام به گران فروشی می کنند.

صادرکنندگان و تولیدکنندگان نقشی در بازار زعفران ندارند و از آنجاکه هیچ نهاد نظارتی در بازار نیست، سودجویان و عوامل واسطه زعفران های مانده در انبارها را با قیمت های نجومی دد بازار عرضه می کنند که اختلاف معناداری با قیمت خرید محصول از کشاورزان دارد. آمارها حاکی از آن است که کشاورزان حداقل هرکیلو زعفران را با نرخ ۳۰ میلیون و حداکثر ۴۳ میلیون تومان فروختند.

با توجه به آنکه گردانندگان بازار دلالان هستند که با خرید و نگهداری زعفران در انبارها بدنبال سودهای نجومی هستند، از این رو نمی توان پیش بینی راجع به بازار داشت.

تقاضا از سوی تجار خارجی برای خرید طلای سرخ ایرانی چگونه است؟

حسینی: با توجه به نوسان قیمت زعفران در بازار، قاچاقچیان در کنار دلالان اقدام به سودجویی می کنند به طوریکه زعفران تاریخ گذشته و مانده در انبارها را به آن سوی مرزها قاچاق می کنند که این امر اعتبار بزرگترین تولیدکننده زعفران را دچار خدشه می کند.

صادرکنندگان با ریسک بالا اقدام به صادرات می کنند چراکه بازگشت ارز به سامانه نیما با مشکلاتی روبروست که همین امر بر رونق قاچاق دامن زده است.

بنابر آمار سالانه افغانستان ۶۷ تن زعفران صادر می کند، درحالیکه تولید زعفران این کشور کمتر از ۲۰ تن است که این امر بدان معناست که بخشی از زعفران های قاچاق شده به این کشور به اسم زعفران افغانستان صادر می شود. براین اساس مشکلات قاچاق زعفران باید عارضه یابی و رفع شود.

سالانه چه میزان زعفران کشور به بازارهای هدف قاچاق می شود؟

حسینی: آمارها حاکی از آن است که سالانه ۱۰ تن زعفران به آن سوی مرزها قاچاق می شود و از آنجا که حداکثر تاریخ انقضا زعفران ۳ سال از زمان برداشت است، قاچاقچیان زعفران های تاریخ گذشته مانده در انبارها را به آن سوی مرزها قاچاق می کنند که این امر آسیب جدس به آینده زعفران می زند چراکه با از دست دادن بازارها زیان قابل جبران نیست.

اکثر زعفران های قاچاق، زعفران هایی هستند که تاریخ مصرف آنها گذشته است که در شرایط کنونی با ورود دلالان به بازار خطر هشدار تشدید قاچاق زعفران را می دهیم.

پتانسیل تولید چه میزان زعفران در کشور وجود دارد؟

حسینی: بنابر آمارهای اعلامی سطح زیرکشت زعفران در استان های خراسان بیش از ۱۲۰ هزارهکتار است که براین اساس پتانسیل تولید بیش از هزارتن محصول در کشور وجود دارد، درحالیکه تولیدفعلی زعفران در کشور ما یک چهارم تا یک پنجم این میزان است که براین اساس منابع و انرژی کشور برای تولید کمتر از ۳۰۰ تن زعفران صرف می شود.

آمارها حاکی از آن است که سالانه ۲۰ تا ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف و مابقی صادر می شود. در شرایط کنونی که کمتر از ۳۰۰ تن زعفران تولید می شود، این احتمال وجود دارد که ۱۰ تا ۱۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف شود.

بنابر آمار طلای سرخ ایران به ۶۰ تا ۶۸ کشور دنیا صادر می شود، اما اگر مشکلات عارضه یابی شود، می توان سهم بیشتری داشت. به عنوان مثال سالانه ۶۰ تن زعفران به امارات صادر می کنیم، درحالیکه حداکثرمصرف ۵ تن است و ۵۵ تن دیگر را مجدد به اسم خود صادر می کنند. درحالیکه ما باید آن کشورها را شناسایی کنیم و مستقیما خود صادرات داشته باشیم، اما متاسفانه سالهاست غفلت کرده ایم.

اگر استراتژی دقیقی برای تولید و صادرات زعفران را در نظر بگیریم به مرور هم می توان از خام فروشی جلوگیری کرد.

عملکرد تولید زعفران در هکتار چقدر است؟

حسینی: بنابر آمار تا دهه ۶۰ در هرمتر مربع ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلی گرم یعنی بیش از نیم گرم و معادل ۶ تا ۷ کیلو در هکتار تولید داشتیم، درحالیکه تولید فعلی کمتر از ۲ کیلو در هکتار است که علت این امر باید بررسی و رفع شود چراکه آیندگان از ما طلب می کنند.

با توجه به آنکه قدمت تولید زعفران در کشور ما به ۳ هزار سال پیش بازمی گردد،آیا کافی نیست که در این خصوص تمهیداتی داشته باشیم چرا که فرصت های زیادی را از دست دادیم و برای کشوری که بیش از ۹۰ درصد تولید زعفران دنیا را در اختیار دارد، این موضوع زیبنده نیست.

با توجه به افزایش قیمت زعفران و ورود دلالان در سطح بازار و تشدید قاچاق به آن سوی مرزها بعید است که میزان صادرات به ۲۸۶ تن سال گذشته برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • آشنایی با انواع لیبل زن صنعتی و مدل‌های مختلف آن
  • کشف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • مراحل تماشایی بسته بندی صد‌ها تن «خرچنگ برفی» در کارخانه (فیلم)
  • چند حقیقت شگفت انگیز درباره کشور هند و فرهنگ مردم آن
  • جعبه آماده ۵۰ عددی از کجا بخریم
  • توقیف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته بندی غیر استاندارد در استان کرمانشاه
  • چاپ جعبه مقوایی اختصاصی در تیراژ بالا از کجا بخریم
  • خرید ساک دستی ۵۰ عددی آماده