Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@19:59:40 GMT

شناسایی نقاط بحرانی حریق در منابع طبیعی

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۳۷۳۷۱

شناسایی نقاط بحرانی حریق در منابع طبیعی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛فرشید سنجری جانشین فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با اشاره به شناسایی مناطق بحرانی و نیمه‌بحرانی استان از حیث وقوع حریق با توجه به بررسی‌های صورت گرفته در عرصه‌های جنگلی و مرتعی شهرستان‌های مختلف استان در پنج سال گذشته، گفت : شهرستان‌های جنگلی منطقه اورامانات و کرمانشاه از حیث حریق بحرانی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت : شهرستان‌هایی مثل سرپلذهاب، صحنه و هرسین جزو شهرستان‌های نیمه‌بحرانی استان از حیث وقوع حریق هستند و بقیه شهرستان‌ها وضعیت بهتری از حیث احتمال وقوع حریق دارند.

جانشین فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به بالا رفتن احتمال وقوع حریق در عرصه‌های منابع طبیعی استان در فصل گرم سال، گفت: امسال با توجه به خنک بودن هوا، احتمالا دیرتر و از اواخر خرداد ماه شاهد وقوع حریق در عرصه‌های منابع طبیعی استان خواهیم بود که این موضوع ضرورت انجام اقدامات پیشگیرانه برای کاهش وقوع حریق در منابع طبیعی استان را نشان می‌دهد.

او با بیان اینکه انجام اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با حریق در منابع طبیعی را با برگزاری دوره‌های آموزشی شروع کرده‌ایم، گفت: هم‌اکنون طرح آموزش روستا به روستا با اولویت مناطق بحرانی و نیمه بحرانی استان از حیث وقوع حریق در حال برگزاری است که در این طرح روستاییان را با عوامل وقوع حریق آشنا کرده و در نهایت شیوه‌های اطفای حریق به آن‌ها آموزش داده می‌شود.

او با اشاره به انجام دیگر اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با وقوع حریق در عرصه‌های منابع طبیعی استان، گفت: هم اکنون در حال احداث آتش بر و تیغه زنی جاده‌های اصلی و فرعی برای مقابله با حریق‌های احتمالی در سطح استان هستیم.

جانشین فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با بیان اینکه برای گشت‌زنی اکیپ‌های شبانه روزی برای مراقبت از عرصه‌های منابع طبیعی استان در برابر حریق برنامه ریزی کرده‌ایم، گفت: همچنین ۱۷ پایگاه موقت اطفای حریق در سطح استان در فصول گرم سال برای انجام اقدامات لازم در هنگام وقوع حریق فعال خواهند شد.

سنجری با بیان اینکه از ظرفیت‌های سازمان‌های مردم نهاد و مردم بومی برای امر اطفای حریق در استان استفاده خواهد شد، گفت: از مردم تقاضا داریم تا در بحث پیشگیری و اطفای حریق در منابع طبیعی پای کار باشند.

سنجری اشاره‌ای هم به حریق‌های رخ داده در عرصه‌های منابع طبیعی استان در سال گذشته داشت و گفت: سال گذشته ۶۱ فقره حریق در منابع طبیعی استان رخ داد که در جریان این آتش سوزی‌ها ۱۶۴ هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی استان طعمه حریق شد که البته بخش زیادی از این حریق‌ها در مناطق مرتعی رخ داد که با اولین بارندگی پوشش گیاهی این مراتع برگشت.

او با اشاره به خسارت بالای وقوع حریق در مناطق جنگلی به دلیل طولانی بودن یا عدم تجدیدپذیری آن، ادامه داد: سال گذشته هفت فقره حریق در جنگل‌های استان رخ داد که ۱۶ هکتار از عرصه‌های جنگلی استان در شهرستان‌های کرمانشاه، دالاهو، پاوه و گیلانغرب در آتش سوختند که البته این آمار نسبت به سال قبل از آن که ۹ فقره حریق با آتش سوزی ۲۴ هکتاری جنگل‌ها بود، کاهش ۳۳ درصدی داشت .

 

 

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست منابع طبیعی منابع طبیعی و آبخیزداری آتش سوزی عرصه های منابع طبیعی استان حریق در منابع طبیعی وقوع حریق اطفای حریق شهرستان ها سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۷۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع ناپایداری‌های موقت و تندباد لحظه‌ای در هرمزگان، ۷ اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، مرضیه سی سی پور افزود: امروز با تاثیر سامانه همرفتی در پاره‌ای از نقاط استان ناپایداری‌های جوی و دریایی تداوم خواهد داشت.

وی گفت: در بعدازظهر و شب در پاره‌ای از نقاط استان بویژه ارتفاعات رشد ابر‌های همرفتی، رگبار پراکنده باران، رعد وبرق گاه تگرگ و تند باد لحظه‌ای پیش بینی می شود.

سی سی پور خاطرنشان کرد: سامانه همرفتی تا یکشنبه در پاره‌ای از نقاط استان بویژه ارتفاعات شرقی و شمالی فعالیت خواهد داشت و احتمال سیلابی شدن موقت رودخانه‌های فصلی بویژه در منطقه حاجی آباد و بشاگرد دور از انتظار نخواهد بود.

وی افزود: در مناطق دریایی استان، امروز در تنگه هرمز و بخش‌هایی از دریای عمان افزایش باد شمال شرقی پیش بینی می‌شود و وضعیت دریا نیز متلاطم خواهد شد.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان خاطرنشان کرد: افزایش باد شمال شرقی تا جنوب شرقی در تنگه هرمز، دریای عمان و بخش‌هایی از خلیج فارس تا سه شنبه ۱۱ اردیبهشت بویژه صبح تا ظهر تداوم خواهد داشت.

سی سی پور گفت: امروز احتمال وقوع تند باد لحظه‌ای در بعدازظهر و شب در اثر ابری بودن آسمان پیش بینی می‌شود و توصیه می‌شود تردد‌های دریایی با احتیاط انجام شود و شناور‌های سبک و صیادی در این ایام از تردد خودداری کنند.

وی گفت: از لحاظ دمایی، امروز افزایش نسبی دما در استان پیش بینی می‌شود.

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • ضرورت به‌روزسانی تجهیزات اطفای حریق در کرمانشاه
  • وقوع ۱۰۴ حریق و حادثه در سمنان/ ۲۷۸۵ نفر با آتش نشانی تماس گرفتند
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • پارک های جنگلی، اکوسیستمی ارزشمند اما بحرانی
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • پیشگیری از حریق در مراتع ایلام اولویت کار دستگاه‌های اجرایی باشد
  • وقوع ناپایداری‌های موقت و تندباد لحظه‌ای در هرمزگان، ۷ اردیبهشت