Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک نویسنده کتاب گفت: روایت‌های کتاب «فرمانده من» به قدری زیبا و خواندنی است که مخاطب را به آسانی جذب خود می‌کند و نکات قابل توجه و ارزشمندی از تفکر و زندگی این فرماندهان در کتاب قید شده است. تاریخ انتشار: 12:52 - 24 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۰۷۶۶

رحیم مخدومی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون مضمون کتاب کتاب «فرمانده من» گفت: کتاب «فرمانده من» شامل هفت داستان از دلاورمردی‌های ۷ فرمانده جنگ تحمیلی و از زبان ۷ رزمنده‌ای است که از نزدیک با این ۷ فرمانده جنگ تحمیلی ارتباط داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفی آخرین کتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

وی در مورد شیوه نگارش کتاب «فرمانده من» ابراز کرد: روایت‌های کتاب «فرمانده من» به قدری زیبا و خواندنی است که مخاطب را به آسانی جذب خود می‌کند و نکات قابل توجه و ارزشمندی از تفکر و زندگی این فرماندهان در کتاب قید شده است.

مخدومی به بخش‌های متعدد کتاب «فرمانده من» اشاره و اظهار کرد: کتاب «فرمانده من» شمال چندین بخش است که هر بخش شامل یک خاطره می‌شود، خاطره اول با نام «من روز عاشورا برمی‌گردم» درباره رشادت‌ها و از خودگذشتگی فرمانده‌ای آذری زبان به نام مدنی است، دومین خاطره به نام «شب هور» روایتی است کوتاه از سیدعلیرضا قوام معاون گردان نوح از لشکر بیست و یکم «امام رضا (ع)».

این نویسنده کتاب در همین راستا ادامه داد: خاطره سوم که جذابیت و کشمکش ویژه‏‌ای دارد «رمز یا زهرا (س)» نام دارد و در آن داوود امیریان از حاج حسین سخن می‌گوید که یکی از فرماندهان جنگ تحمیلی است، فصل بعد «فستیوال انفجار و گلوله» از علی‌اکبر خاوری نژاد به گوشه کوتاهی از جوانمردی و بزرگمنشی سروان محمودیان می‏‌پردازد، شهید علی غفاری شخصیت اصلی خاطره فصل پنجم کتاب... بشمار می‌رود این فصل با عنوان «مثل گل سرخ» است که توسط حسن گلچین به نگارش در آمده. این خاطره تعلیق و هیجان قابل توجهی را برای مخاطب ایجاد می‌کند.

وی به فصل آخر کتاب «فرمانده من» اشاره و بیان کرد: فصل ششم «عقد آسمانی» نوشته هادی جمشیدیان است که تلاش کرده تا صحنه‌هایی از جنگ تحمیلی را در کردستان به تصویر بکشد. فصل پایانی کتاب «مسیح کردستان» نام دارد که عباس پاسیار از شهید بروجردی می‌گوید، بیان حقیقت در این خاطره چهره‌ای جداب برای این فصل رقم زده است، فصل هفتم این کتاب حس همزاد پنداری را برای مخاطب به همراه آورده که بسیار ارزنده است.

مخدومی با بیان اینکه ما در تولید کتاب‌ها بدون اطلاعات از نیاز سنجی جامعه و شناخت ضرورت‌ها اقدام به انتخاب نوع نگارش می‌کنیم تصریح کرد: کتاب‌های زیادی تولید می‌شود در حالی که وقتی هدف ارائه پیام شهدا، جانبازان و آزادگان به مخاطبان است باید به نحوی کتاب‌ها را بنویسیم که موضوع جذاب بوده و در عین حال خواننده بتواند با شهدا همذات پنداری کند.

وی به تقریظ رهبر معظم انقلاب از کتاب «فرمانده من» اشاره و بیان کرد: کتاب «فرمانده من» به دلیل سادگی و جذابیت توانست به تقریظ مقام معظم رهبری برسد چراکه این کتاب بیان بخشی از زندگی افرادی است که به خلوص نیت در مقابله با ظلم پرداختند، جوانانی که در راه وطن از جان خود گذشتند و با اتکا به ایمان ذره‌ای از خاک کشور را به دشمن ندادند.

مخدومی پیرامون استقبال از کتاب «فرمانده من» خاطرنشان کرد: اگرچه کتاب «فرمانده من» سالهاست نوشته شده، اما استقبال از آن بسیار زیاد بوده و هست به حدی که به چاپ‌های متعدد رسیده و توسط انتشارات سوره مهر منتشر شده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات بازار نشر فرمانده من جنگ تحمیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۷۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیلان، مهد شهیدان و سرداران دفاع مقدس است

اسدالله عباسی، استاندار گیلان امروز (چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه) در جلسه هماهنگی افتتاح مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس گیلان، نقش موزه‌های دفاع مقدس در بازگو کردن فداکاری‌های رزمندگان اسلام برای نسل جدید را بسیار موثر دانست و گفت: برای حفظ آثار و ارزش‌های شهدا، این مجموعه را باید در حوزه مادی و معنوی غنا ببخشیم تا جوانان، نوجوانان، دانش آموزان، دانشجویان و مردم از آن استفاده کنند.

او با اشاره به اهتمام مسئولان برای ساخت موزه دفاع مقدس در گیلان افزود: این استان مهد شهیدان و سرداران در دوران دفاع مقدس است که هر کدام گنجینه و دانشگاه معرفت هستند ولی افتتاح موزه دفاع مقدس گیلان به نسبت سایر استان‌ها با تأخیر آغاز شد، لذا باید با جدیت تمام آن را افتتاح کنیم.

استاندار تصریح کرد: باید توجه به زیست بوم گیلان یک اصل در ساخت موزه دفاع مقدس باشد و حال و هوای دوران دفاع مقدس را برای ما تداعی کند.

در این جلسه سرهنگ حسن حبیبی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان، تعدادی از مدیران و شهردار رشت نیز حضور داشتند و نقطه نظرات خود برای تسهیل در بهره برداری این پروژه را بیان کردند.

بنا بر اعلام روابط عمومی استانداری گیلان؛ مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس گیلان در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار در مسیر ورودی اصلی به استان و شهر رشت در حال ساخت است.

فاز اول این پروژه ۲ هزار متر مربع زیربنا و یک هکتار محوطه دارد و سوم خرداد امسال توسط رئیس جمهور به صورت ارتباط تصویری همزمان با ۵ استان دیگر افتتاح خواهد شد.

ساختمان مدیریت مرکز فرهنگی و ساختمان مرکز اسناد و کتابخانه تخصصی دفاع مقدس، ساختمان‌های احداث شده در فاز اول هستند.

در فاز دوم و سوم نیز ساختمان‌های آمفی تئاتر و گالری‌های موزه احداث خواهند شد که در حال حاضر سازه آمفی تئاتر به پایان رسیده است.

بخشی از محوطه سازی فاز اول توسط شهرداری رشت ساخته شده و قرار است مابقی محوطه سازی نیز اجرا شود تا در آینده به عنوان یکی از پارک‌های شهر رشت بهره برداری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد
  • زوایای پنهان دفاع مقدس برای نسل جدید بیان شود
  • (ویدئو) روایتی عجیب از زندگی طراحان سوالات کنکور
  • سریال مشاور و روایتی از باز کردن کلاف‌های پیچیده زندگی
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • گیلان، مهد شهیدان و سرداران دفاع مقدس است
  • روایتی حقوقی و هنری از کارگران کارخانه چیت‌سازی بهشهر 
  • قتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیروهای مسلح است
  • خاطره پرواز منوچهر محققی در عملیات مروارید