Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت گفت: مردم در حداکثر رعایت اصول مراسم احیا را برگزار و دل ما را برای استمرار این بازگشایی‌ها گرم‌تر کردند.

به گزارش مشرق، سعید نمکی وزیر بهداشت ظهر امروز( چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیات دولت با اشاره به آخرین تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا جهت بازگشایی محدود و ساعتی مساجد برای برگزاری مراسم احیاء شب قدر، اظهار کرد: ما از دید بعضی همکاران، تصمیم بسیار سخت و پرریسکی در رابطه با بازگشایی مساجد و حضور مومنین برای شبهای احیاء گرفتیم که دیشب اولین شبی بود که تجربه کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از روز اول همکاران ما ایراداتی داشتند.

بیشتر بخوانید پروتکل برگزاری مراسم شب‌های قدر در مساجد

وی عنوان کرد: با جلسهای که داشتیم و پروتکل هایی که برای شهرهای سفید و غیرسفید در سراسر کشور داشتیم و سعی کردیم ایرادات را مرتفع کنیم و با پروتکل های سخت‌گیرانه جدیدی با حضور امور مساجد، عزیزان ما در قسمت‌هایی که مدیریت مراکز مذهبی را دارند، ستاد نماز جمعه و بسیج مساجد، هیئت امنای مساجد و برخی از اماکن متبرکه در قسمت هایی که قرمز تلقی نمی شدند تصمیماتی اتخاذ شد.

وزیر بهداشت افزود: خوشبختانه دیشب، مردم بنده را در مقابل همه همکاران و کسانی که از روز اول مواردی را بیان می کردند، رو سفید کردند و نشان دادند با عظمت، انضباط و رعایت اصول و پروتکل های بهداشتی این مراسم را برگزار کردند.‌ همکارانی را به سطح شهر و استان های دیگر فرستاده بودم که بررسی کنند، گزارشاتی که امروز همکاران ما آوردند به جز یک مورد در یکی از شهرستان ها که چای را بیرون از مسجد گذاشته بودند و خلاف بود و قرار نبود پذیرایی داشته باشیم بقیه در حداکثر رعایت اصول این مراسم را برگزار و دل ما را برای استمرار این بازگشایی گرم‌تر کردند.

نمکی تصریح کرد: ما امروز نامه ای خدمت عزیزان در وزارت ورزش و جوانان می‌فرستیم که در شهرهای غیر قرمز و نسبتا پرخطرتر هم ورزش های انفرادی بتوانند برقرار شوند. همچنین در رابطه با وضع رستوران ها و بقیه کسب و کارها جلساتی برگزار می کنیم که ان شاءالله بتوانیم در خرداد ماه بقیه کسب و کارها را نیز راه اندازی کنیم.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا ماهواره نور اخبار بورس ستاد ملی هیئت دولت وزارت ورزش و جوانان سعید نمکی سلامت ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۸۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود

علیرضا زالی، در پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مرکز همایش‌های برج میلاد، همکاران علوم آزمایشگاهی را پیش‌قراولان نهادینه‌سازی کیفیت ارایه خدمات سلامت دانست و افزود: هیچ بخشی از نظام سلامت به میزان علوم آزمایشگاهی پایبندی به حوزه کیفیت را تجربه نکرده است.

وی با اشاره به اینکه کمتر دانشجوی علوم آزمایشگاهی است که به شاخص‌های کیفی این رشته آشنا نباشد، گفت: از سال ۱۳۸۶ که شاخص ISO ۱۵۱۸۹ وارد مجموعه مدیریتی و نظارتی آزمایشگاه‌ها شد که هر دو مولفه مدیریتی و تکنیکال در آن ممزوج است. توجه سیستماتیک فرآیند محور به اصول کیفیت با نگاه سامانگر متخصصان ازمایشگاهی، تضمین کیفیت در این حوزه را به همراه دارد.

زالی با تاکید بر جایگاه انکارناپذیر علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، تصریح کرد: در کالبد سلامت پیاده سازی اصولی هیچ جزئی اعم از تشخیص، پیشگیری، غربالگری، درمان، پیگیری و رصد اجتماعی بدون علوم آزمایشگاهی محقق نخواهد شد.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر وابستگی به علوم آزمایشگاهی با وجوه متنوع‌تر و جذاب‌تری همراه شده است.

زالی گفت: علوم آزمایشگاهی از حرفه‌هایی است که سند مستند و قابل ارجاع در اختیار مراجعه کننده و بیمار قرار می‌دهد. این سند افتخارآمیز، پیامدی است که خروجی تلاش‌ها، کیفیت سنجی و اصالت کاری کارشناسان و متخصصان را نشان می‌دهد.

وی، برای درک بهتر نقش علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، عنوان کرد: در حال حاضر شش هزار آزمایشگاه تشخیص طبی در عرصه سلامت مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد ۲ هزار و ۳۰۰ آزمایشگاه توسط بخش خصوصی اداره می شود.

زالی از انجام سالانه بیش از ۲ میلیارد آزمایش با حداقل خطا در سطح کشور خبر داد و گفت: همکاران علوم آزمایشگاهی با وجود تمام سختی‌ها و خسارت‌های اقتصادی، همواره با نظام سلامت همراه بودند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه بر اهمیت به‌روز بودن دانش فراگیران، کارشناسان و متخصصان تاکید کرد و گفت: جهان پزشکی امروز در آستانه تحول بزرگی است، در همین راستا همکاران علوم آزمایشگاهی باید آماده دگردیسی جسورانه برای انطباق با یافته‌های نوین آزمایشگاهی باشند.

وی تصریح کرد: لزوم بهره‌گیری از ظرفیت هوش مصنوعی نباید نادیده گرفته شود، چراکه قدرت یادگیری این ابزار می‌تواند نقش مهمی در گرفتن نمونه، آنالیز کردن، کیفیت سنجی و تشخیص دقیق ایفا کند. علوم آزمایشگاهی باید در مسیر پزشکی فرادقیق و پزشکی فردمحور گام بردارد تا در شکاف علم روز غرق نشود.

زالی در پایان گفت: در عین افتخار به خدمت‌رسانی‌های میهن دوستانه همکاران علوم آزمایشگاهی در روزهای سخت، در مسیر نوآوری و فناوری‌های نوین باید شتابان حرکت کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • بازار مبل ظرفیتی مناسب برای شکوفایی شهر مریانج است
  • برگزاری مراسم شهادت امام جعفر صادق (ع) در ۲۷ بقعه متبرکه
  • گرامیداشت روز معلم در دانشگاه آزاد ارومیه برگزار شد
  • وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است
  • تکیه خاتون‌آبادی؛ محور دومین رویداد تکیه‌گرد
  • جمع‌آوری ۵۵۰ میلیارد ریال کمک برای آزادی زندانیان در آذربایجان‌غربی
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • دسته‌روی هیأت‌های مذهبی در خراسان‌ شمالی برگزار می‌شود
  • شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است