Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت گفت: مردم در مراسم شب قدر ما را روسفید کرده و به جزء یک مورد در یک شهرستان، بقیه نقاط حداکثر رعایت اصول بهداشتی را داشتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید نمکی وزیر بهداشت در شبکه خبر اظهار داشت: تصمیم سخت و پرریسکی در خصوص بازگشایی مساجد و حضور مؤمنین در شب‌های احیا داشتیم و ایراداتی وجود داشت که با جلساتی که برگزار کردیم پروتکل‌هایی برای شهرهای سفید و غیرسفید تهیه کردیم و با حضور مسؤولان امور مساجد، ستاد نمازجمعه، هیأت امنا و بسیج مساجد، برخی اماکن متبرکه که در قسمتی وضعیت قرمز تلقی نمی‌شدند، در نظر گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه مردم در مراسم احیای شب گذشته دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های لازم را رعایت کردند،‌گفت: خوشبختانه مردم ما را روسفید کرده و وپروتکل‌ها را رعایت کردند. گزارشاتی که بنده امروز از همکاران در نقاط مختلف داشتم به جزء یک مورد در یکی از شهرستان‌ها بقیه نقاط حداکثر رعایت اصول بهداشتی را در این مراسم داشته‌اند.

وزیر بهداشت  خاطرنشان کرد: امروز نامه‌ای برای وزیر ورزش و جوانان می‌فرستیم تا در شهرهای غیرقرمز و متوسط ورزش‌های انفرادی برقرار شود و برای لیگ‌ها نیز ابلاغ می‌‌کنیم.

نمکی اضافه کرد: جلساتی برگزار می‌کنیم تا در خرداد ماه نیز بقیه کسب و کارها بتوانند فعالیت خود را داشته باشند.

انتهای پیام/ا

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۸۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • وزیر صمت: ظرفیت‌های تولید شناخته شده و باید در جستجوی راه‌های صادراتی باشیم
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد
  • پانی پوری ؛ غذای سنتی خیابانی در هند با رعایت کامل بهداشت! (فیلم)
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز