Web Analytics Made Easy - Statcounter

فضل الله رنجبر روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: بنیاد برکت از میان ۲ هزار و ۴۵۱ نفر متقاضی دریافت تسهیلات اشتغال در سطح ۳۳ روستای شهرستان کرمانشاه، تعداد ۸۰۳ نفر واجد شرایط را شناسایی کرد که تاکنون برای دریافت تسهیلات ۶۵۸ نفر پرونده تشکیل شده است و به بانک‌های عامل معرفی شدند.

وی اضافه کرد: تاکنون به ۳۳۱ نفر از افراد واجد شرایط مبلغ ۱۳ میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان یعنی به ازای هر نفر ۴۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار کرمانشاه با اشاره به تشکیل کارگروه‌های اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان در سال جاری، از شناسایی اهداف اشتغال شهرستان در این کارگروه خبر داد و گفت: شناسایی بنگاه‌های اقتصادی راکد و نیمه فعال درحیطه تمام بخشداری‌ها و زیرمجموعه‌های شهرستان برای احیا و فعال سازی از اولولیت های اصلی این کارگروه در راستای اشتغالزایی است.

رنجبر تصریح کرد: حل مشکلات بنگاه های اقتصادی (تولیدی) غیرفعال ابتدا در شهرستان پیگیری می شود و اگر قابل حل نبود به ستاد تسهیل و رفع موانع استان برای حل مشکلات ارجاع داده می شود تا با اختصاص تسهیلات نسبت به حل مشکلات آنان اقدام گردد.

او یکی از راهکارهای مهم دیگر برای ایجاد اشتغال را کمک به توسعه و افزایش تولید بنگاه‌های تولیدی فعال دانست و گفت: بنگاه های تولیدی فعال اگر بخواهند کارشان را توسعه دهند و یا تولیدشان را افزایش دهند، به وسیله کارگروه اشتغال شناسایی و پرونده آنها در شورای شهرستان مطرح و در راستای اشتغال جدید از آنها حمایت می کنیم.

رنجبر تنها راه برون رفت از مشکلات اشتغال را توجه ویژه به تولید و سرمایه گذاری دانست و افزود: اختصاص تسهیلات مشاغل کوچک شهری که سال گذشته در دستور کار صندوق کارآفرینی امید نبود امیدواریم  امسال وام های قرض الحسنه این صندوق به برخی از مشاغل کوچک، افراد نخبه و کارشناس برای ایجاد یک شغل آبرومند در شهر کرمانشاه و شهرهای تابعه اختصاص یابد.

وی همچنین از تشکیل چهار کمیته اختصاصی اشتغال در فرمانداری کرمانشاه خبر داد گفت: کمیته ایجاد اشتغال نهادهای حمایتی مانند بنیاد شهید، کمیته امداد، بهزیستی و بنیاد برکت، کمیته تخصصی صنوف باهمکاری اصناف، کمیته سرمایه گذاری مختص شهرداری کرمانشاه و شهرهای تابعه و کمیته چهارم کمیته بافت فرسوده (با استفاده از ظرفیت احیای بافت فرسوده اشتغالزایی بوجود می آید) است که امیدواریم با کمک این کمیته ها برای اشتغال گام‌های محکم و خوبی برداریم.

رنجبر همچنین گفت: هنوز سهمیه و تعهد اشتغال شهرستان ها ابلاغ نشده اما فرمانداری به همه ادارات مربوطه ابلاغ کرده که با مدیران کل استان برای گرفتن سهمیه شهرستان تلاش کنند.

فرماندار کرمانشاه در پایان افزود: همه موظف هستیم تا پایان سال ۹۹ از طریق تسهیلات و پیگیری ستادهای تسهیلی و رفع موانع برای اشتغال و افزایش تولید استان در سال جهش تولید تلاش کنیم تا به نتیجه برسیم.

شهرستان کرمانشاه بیش از یک میلیون نفر از جمعیت ۲ میلیون نفری استان را در خود جای داده است.

برچسب‌ها جهش تولید افزایش تولید اشتغال زایی کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جهش تولید افزایش تولید اشتغال زایی کرمانشاه جهش تولید افزایش تولید اشتغال زایی کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۸۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور

معاون وزیر صمت گفت: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمد مجید فولادگر امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در دیدار با استاندار خراسان شمالی، اظهار کرد: لازم است تسهیلات به صورت هدفمند هدایت شود تا شرکت یا واحد صنعتی برای خریداری و تأمین ماشین‌آلات خود مبادرت کند و در نهایت به تولید برسد.

وی افزود: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

معاون وزیر صمت تقویت بازارهای خارجی و افزایش مراودات بین‌المللی با هدف افزایش صادرات را مهم عنوان و خاطرنشان کرد: این وزارتخانه تلاش دارد میزان تولیدات را به برکت شعار سال با اجرای برنامه‌های مختلف با همکاری‌های بین بخشی افزایش دهد.

محمدرضا حسین‌نژاد، استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه، ناترازی منابع و مصارف بانک‌های استان را مورد توجه قرار داد و بر نیاز استان به خط اعتباری ویژه تاکید کرد و گفت: برای حرکت قوی و تحقق جهش تولید در استان نیاز است تا خط اعتباری ویژه در نظر گرفته شود که در جلسه هیئت دولت نیز این مهم برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان، مطرح شد.

وی اضافه کرد: با وجود محدودیت منابع خراسان شمالی در بسیاری از شاخص‌ها رتبه برتر کشور را دارد.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به شناسایی ۱۳ زنجیره ارزش راهبردی در استان، تاکید کرد: تکمیل این زنجیره‌های ارزش در استان، ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات نیاز دارد تا در ابعاد مختلف، توسعه رخ دهد.

حسین‌نژاد ضمن برشمردن فرصت‌های استان و فراهم شدن زیرساخت‌های برای سرمایه‌گذاری، ادامه داد: حذف تعهد ارزی برای صادرکنندگان استان در جلسه هیئت دولت درخواست شد تا زمینه و رغبت برای ورود بیشتر سرمایه‌گذاران فراهم شود.

وی با اشاره به مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان، تخصیص آن را در پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان مهم عنوان کرد.

استاندار خراسان شمالی اهمیت و نقش محدودیت‌های انرژی بر تولید و صنایع استان را دانست و تاکید کرد: محدودیت انرژی موجب ضربه به تولید و تولیدکنندگان و کاهش ارزآوری می‌شود که پیشنهادهایی توسط استانداران برای این موضوع در جلسه هیئت دولت به رئیس جمهور ارائه شد.

کد خبر 751442

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۰۰ درصدی تعهد اشتغال در اردبیل
  • اشتغال و تسهیلات بانکی از مهمترین مطالبات مردمی در تنگستان است
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • پرداخت ۸۵ میلیارد ریال تسهیلات مسکن به مددجویان بهزیستی خواف
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد