Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بوشهر از آغاز ساماندهی بافت تاریخی بوشهر خبر داد و گفت: این پروژه با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان اجرایی شده که نقش مهمی در زیرساخت‌های گردشگری دارد. ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۹ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، محمدحسین ارسطوزاده ظهر امروز در بررسی روند اجرای طرح‌های گردشگری با تاکید بر رعایت دستورالعمل وزارت بهداشت در مقابله با کرونا اظهار داشت: برای حفظ سلامتی مردم  و مصون ماندن از ویروس کرونا کماکان ارائه خدمات گردشگری با رعایت اصول بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از آغاز ساماندهی بافت تاریخی بوشهر خبر داد و بیان کرد: ساماندهی بافت تاریخی بوشهر با اعتبار 20 میلیارد تومان آغاز شده که بخشی از این اعتبار تاکنون جذب شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بوشهر اضافه کرد: این ساماندهی که از گذر تاریخی رفیعی تا رشیدی شامل می‌شود  از ابتدای اردیبهشت امسال عملیات اجرایی آن آغاز شده  که امیدواریم تا پایان نیمه  نخست  امسال به بهره برداری برسد.

وی تصریح کرد: عملیات اصلی و فنی در این پروژه شامل کف سازی گذرها ، ساماندهی تاسیسات شهری و مرمت 50 پلاک مسکونی موجود در بافت است که در مجاورت گذر قرار گرفته‌اند.

ارسطو زاده با بیان اینکه گذر یاد شده در بافت بوشهر به محور ساحلی متصل است گفت: به همین منظور طراحی و راه اندازی آن در حال انجام است تا در کنار حوزه تخصصی احیا، گردشگری نیز تحت تاثیر این حرکت قرار بگیرد.

وی هدف  از اجرای این طرح‌ها در حوزه میراث فرهنگی را حفظ ابنیه‌های تاریخی دانست و افزود: با مرمت و راه اندازی و استفاده بهینه از این بناها، به بهبود فضا و مبلمان شهری کمک می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بوشهر یکی از کارهای مهم حوزه صنایع دستی استان را راه‌اندازی خانه صنایع دستی در عمارت مبارکی دانست و گفت : صنایع دستی یکی از ارکان جهش تولید در این اداره کل است و نیاز مبرم به ایجاد فضای تخصصی کارگاهی دارد تا این مهم اتفاق بیفتد.

اجرای طرح‌های گردشگری ‌استان بوشهر با سرمایه‌گذاری 50 میلیارد تومان + فیلم موزه‌های 5 گانه استان بوشهر ثبت جهانی می‌شود+تصاویر 86 میلیارد تومان به حوزه گردشگری و صنایع دستی بوشهر خسارت وارد شد

ارسطوزاده خاطرنشان کرد:با ساماندهی محور بافت تاریخی مشاغل متعددی ایجاد می‌شود در حوزه گردشگری و معرفی صنایع دستی برای فروش و حمایت از صنعتگران موضوعی غیرقابل انکار است که با راه‌اندازی خانه صنایع دستی در عمارت تاریخی مبارکی این موضوع تحقق می‌یابد.

وی تصریح کرد: برای راه اندازی این فضا 2 میلیارد تومان پیش بینی شده و در طول گذر 300 متری بافت تاریخی انجام می‌شود که بی تردید در رونق صنایع دستی و احیای هنرهای دستی استان نقش مهمی دارد.

انتهای پیام/190/ح

R41363/P/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ساماندهی بافت تاریخی بوشهر میلیارد تومان میراث فرهنگی صنایع دستی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۹۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی

فرماندار شهرستان گرمی از تخصیص اعتبارات لازم در حوزه میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری شهرستان گرمی خبرداد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسین مولایی در نشست با مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اظهار کرد: حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جزو اولویت‌های اول در شهرستان گرمی است و در سال‌های اخیر اعتبارات قابل توجهی را به این حوزه تخصیص داده‌ایم.

حسین مولایی افزود: امسال نیز در چند حوزه از جمله کاوش محوطه دیگه‌ور، برگزاری جشنواره‌ها و معرفی قابلیت‌ها، آموزش صنایع‌دستی، موزه گرمی و جاده‌های گردشگری اعتبارات لازم را برای حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اختصاص می‌دهیم.

دریاچه گیلارلو ظرفیت مهمی برای گردشگری شهرستان گرمی است

در ادامه این نشست حسن محمدی ادیب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: دریاچه گیلارلو در شهرستان گرمی ظرفیت مهمی برای گردشگری این منطقه است و با همکاری فرمانداری شهرستان و سایر نهادهای مرتبط می‌بایست یک جشنواره برای این منطقه تعریف شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: جشنواره‌ها نقش مهمی در دیده شدن و جذب سرمایه‌گذار برای منطقه دارند و لازم است که در شهرستان گرمی نیز جشنواره‌هایی برای معرفی ظرفیت‌های منطقه تعریف کنیم.

وی تاکید کرد: همچنین لازم است برای آموزش صنایع‌دستی، تولید محتوا برای معرفی ظرفیت‌ها و کاوش محوطه تپه دیگه‌ور نیز از اعتبارات شهرستانی اختصاص پیدا کند تا بتوانیم اقدامات مهمی را در این شهرستان انجام دهیم.

کد خبر 750878

دیگر خبرها

  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد