Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی گفت: پژوهش‌ها باید از پژوهش‌های بنیادین به سمت پژوهش‌های کاربردی سوق پیدا کند یعنی پژوهش‌هایی که با جامعه و صنعت ارتباط برقرار کند به طوری که پژوهش ابزاری برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور باشد. ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۲ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، رقیه یادگاری ظهر امروز در حاشیه جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان مرکزی در جمع خبرنگاران با اشاره به تشکیل 4 گروه ذیل کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان اظهار داشت: 4 گروه ذیل این کارگروه تشکیل می‌شود، گروهی به نام آموزش و مهارت که با فعالیت آن قرار است که با توجه به نیاز بازار مشخص شود که چه آموزش‌ها و مهارت‌هایی نیاز داریم که در استان ارائه شود، سند این کار تهیه شده و توسط همین گروه کاری مورد بررسی قرار گرفته که اگر تایید شود در کارگروه مصوبه می‌گیرد و نهایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گروه کاری دیگری به نام پژوهش و فناوری داشتیم که قرار شد اولویت‌های پژوهشی استان را با توجه به آسیب‌ها، مشکلات و ظرفیت‌ و مزیت‌هایی که استان دارد احصا کند، البته اولویت‌های پژوهشی در گذشته مشخص شده اما اکنون با توجه به تغییراتی که در بخش‌های مختلف ایجاد شده نیاز به بازنگری داریم و براساس اعتبارات بند ز به اولویت‌های پژوهشی اعتبار اختصاص می‌دهیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی تصریح کرد: موضوع دیگر استفاده دانشگاه‌ها از ظرفیت‌های قانونی بود که در قانون بودجه 99 وجود دارد، طبق این ظرفیت، شرکت‌ها، بانک‌ها و مراکز انتفاعی دولتی که دارای اعتبارات پژوهشی هستند مکلفند 40 درصد از اعتبارات پژوهشی خود را با دانشگاه‌ها موافقت‌نامه داشته باشند و این مجموعه‌ها نیازهای پژوهشی خود را اعلام می‌کنند و دانشگاه‌ها به عنوان طرف عرضه وارد می‌شوند و پژوهش‌هایی را که می‌توانند انجام دهند انتخاب می‌کنند.

ظرفیت پارک علم و فناوری استان مرکزی به منظور تقویت ارتباط مراکز تحقیقاتی و پژوهشی با بخش تولید استفاده شودبازدید از دستاوردهای پژوهشگاه بیوتکنولوژی در حوزه کرونا به روایت تصویرآثار پژوهشی دفاع مقدس به زبان‌های مختلف ترجمه می‌شوند/ سایه سیاست بر پژوهش‌های دانشگاهی

یادگاری بیان کرد: بحث دیگر در رابطه با این بود که پژوهش‌ها باید از پژوهش‌های بنیادین به سمت پژوهش‌های کاربردی سوق پیدا کند یعنی پژوهش‌هایی که با جامعه و صنعت ارتباط برقرار کند به طوری که پژوهش ابزاری برای فناوری‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های فناور باشد.

وی ادامه داد: گروه کاری دیگر به نام آموزش عالی است که در آن کیفیت و کمیت فضاهای آموزشی و اینکه رشته‌های دانشگاهی ما چه اندازه با مزیت‌های منطقه و نیازهای بازار کار انطباق دارد مورد بررسی قرار می‌گیرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی عنوان کرد: اگر این گروه‌های کاری بتوانند وظایف خود را به نحو مطلوب انجام دهند ما می‌توانیم پژوهش‌خانه‌های خود را به سمت پژوهش‌هایی ببریم که نیاز جامعه و صنعت است و صنعت و جامعه از این پژوهش‌ها بهره ببرد و خود را پویا کرده و توسعه ببخشد و درمجموع جایگاه و نقش پژوهش و دانشگاه را در اجرای برنامه‌های توسعه و تدوین آنها تقویت و ارتقاء ببخشیم.

انتهای پیام/712/ ع

R7980/P1494/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان مرکزی پژوهش هایی پژوهش ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۹۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند

تفاهم‌نامه همکاری علمی تحقیقاتی دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی با حضور سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاون پژوهشی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی امضاء شد.

به گزارش ایثار،  تفاهم‌نامه همکاری علمی تحقیقاتی  دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی با حضور حجت الاسلام  و المسلمین حامد قوام، سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و دکتر جهانگیری معاون پژوهشی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی امضاء شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین حامد قوام در  نشست امضای این تفاهم‌نامه با بیان اینکه یکی اهداف کلان بنیاد شهید و امور ایثارگران ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان جامعه است، گفت:  این نگرش با تعامل و ارتباط مؤثر با دانشگاه‌ها در قالب تفاهم نامه‌های همکاری علمی و پژوهشی جزء برنامه‌های اصلی  ما است.

دکتر جهانگیری، معاون پژوهشی دانشگاه انقلاب اسلامی با بیان گزارشی از روند تأسیس دانشگاه و برنامه‌های آن در طول دوسال گذشته، ضمن اعلام آمادگی همکاری دوجانبه با دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد گفت: حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی با موضوعات فراوان عرصه ایثار و شهادت توسط دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و همکاری  پژوهشی بین دانشگاه و دفتر مطالعات  گام بسیار مؤثری در تحقق اهداف علمی و فرهنگی نظام است.

در پایان این نشست، تفاهم نامه همکاری علمی، تحقیقاتی بین طرفین به امضاء رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد