Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری با اشاره به وضعیت نامناسب ابنیه و محوطه امامزادگان استان، گفت: ابنیه متاسفانه استاندارد نیست و حرم، فضای تفریحی و امکانات مناسبی برای بقاع متبرکه استان تعریف نشده است.

حجت‌الاسلام حسن امیری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، با بیان اینکه ظرفیت‌های استان در حوزه گردشگری و به ویژه گردشگری مذهبی باید احیا شود، گفت: وجود ۱۰۱ بقعه متبرکه و طبیعت بکر استان فرصت بسیار خوبی برای جذب گردشگر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا و محوطه‌سازی بقاع متبرکه استان استاندارد نیست

مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری با اشاره به وضعیت نامناسب ابنیه و محوطه امامزادگان استان، توضیح داد: ابنیه متاسفانه استاندارد نیست و حرم، فضای تفریحی و امکانات مناسبی برای بقاع استان تعریف نشده است.

وی عنوان کرد: امامزادگان دوخاتون شهرکرد که می‌توانست نگینی در دل شهر باشد از نابسامانی و مشکلات بسیار در بنا و محوطه‌سازی رنج می‌برد.

ساماندهی امامزادگان دوخاتون در گرو مشارکت مردم و شهرداری است

امیری بهبود وضعیت امامزادگان حلیمه و حکیمه خاتون را نیازمند مشارکت مردم و شهرداری دانست و افزود: باید با دید باز به توسعه عمرانی بقاع نگاه کرد تا برکات معنوی و مادی آن به لحاظ اقتصادی و گردشگری شامل حال مردم شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: می‌توان از فضای بقاع متبرکه در راستای اشتغال و تولید بهره برد.

وی با بیان اینکه برای توسعه عمرانی بقاع متبرکه از مشاوران متخصص بهره می‌بریم، افزود: حدود ۵۰ پروژه عمرانی برای امامزاده‌های استان در سال ۹۹ تعریف شده است.

توزیع 8 هزار بسته حمایتی تا پایان ماه رمضان

امیری به تعطیلی امامزاده‌ها و آسیب به کسبه جوار بقاع متبرکه و مستاجران موقوفات به‌دنبال کرونا اشاره کرد و‌ گفت: برای کمک به آسیب‌دیدگان در حال رایزنی هستیم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری با اشاره به راه‌اندازی چندین کارگاه تولید ماسک در بقاع متبرکه، عنوان کرد: بیش از ۲۰۰ هزار ماسک تولید و به صورت رایگان توزیع شد.

وی اضافه کرد: در راستای رزمایش مواسات و در قالب طرح ضیافت همدلی تا پایان ماه مبارک رمضان ۸ هزار بسته حمایتی میان نیازمندان توزیع خواهد شد.

امیری با بیان اینکه بقاع متبرکه فقط برای زیارت نیست، تصریح کرد: بقاع متبرکه باید در رفع مشکلات مردم و آسیب‌های اجتماعی و اقتصادی نقش ایفا کند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری گفت: با رعایت نکات بهداشتی برای شب‌های قدر از ظرفیت بقاع متبرکه استفاده خواهیم کرد.

لزوم ایجاد درآمد پایدار برای امامزاده‌ها/مدیریت بقاع متبرکه نیروی جوان و توسعه‌خواه می‌طلبد

امیری خاطرنشان کرد: اگر دنبال درآمد پایدار برای بقاع متبرکه باشیم و به نذورات اکتفا نکنیم قطعا رشد خواهند کرد و برکاتش برای شهر قابل مشاهده است.

وی با اشاره به اینکه بازسازی امامزاده‌ها از محل نذورات انجام می‌شود، افزود: ۴۵ درصد از نذورات صرف امور عمرانی بقاع می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بسیاری از بقاع استان مشکل اقتصادی دارند، اظهار کرد: علت اصلی، عدم وجود هیات امنای جوان، کارآمد و فعال با نگاه توسعه‌خواهی است.

الکترونیکی شدن دریافت نذورات در بقاع متبرکه استان

وی از الکترونیکی شدن دریافت نذورات در تمام امامزاده‌های استان خبر داد و گفت: مردم به وسیله تلفن همراه خود در ورودی بقاع متبرکه و از طریق QR Code می‌توانند نذورات خود را واریز کنند و نحوه هزینه آن در بخش‌های مختلف را مشخص کنند.

انتهای پیام/68023/م

منبع: فارس

کلیدواژه: حسن امیری اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری گردشگری مذهبی بقاع متبرکه نذورات مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری بقاع متبرکه استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۰۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در مدت یاد شده ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

این گزارش در خصوص واردات گوشی تلفن همراه به تفکیک تجاری و مسافری می‌افزاید: در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد گردید.

بر اساس این گزارش، آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی‌های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همراه پرخرج
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • اهداء تخته فرش به بقعه متبرکه امامزاده شاه محمد بخش اسیر
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار