Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛فضل الله رنجبر فرماندار کرمانشاه گفت : بنیاد برکت از میان ۲ هزار و ۴۵۱ نفر متقاضی دریافت تسهیلات اشتغال در سطح ۳۳ روستای شهرستان کرمانشاه، تعداد ۸۰۳ نفر واجد شرایط را شناسایی کرد که تاکنون برای دریافت تسهیلات ۶۵۸ نفر پرونده تشکیل شده است و به بانک‌های عامل معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت : تاکنون به ۳۳۱ نفر از افراد واجد شرایط مبلغ ۱۳ میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان یعنی به ازای هر نفر ۴۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.

فرماندار کرمانشاه با اشاره به تشکیل کارگروه‌های اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان در سال جاری، از شناسایی اهداف اشتغال شهرستان در این کارگروه خبر داد و گفت: شناسایی بنگاه‌های اقتصادی راکد و نیمه فعال درحیطه تمام بخشداری‌ها و زیرمجموعه‌های شهرستان برای احیا و فعال سازی از اولولیت‌های اصلی این کارگروه در راستای اشتغالزایی است.

رنجبر افزود: حل مشکلات بنگاه‌های اقتصادی (تولیدی) غیرفعال ابتدا در شهرستان پیگیری می‌شود و اگر قابل حل نبود به ستاد تسهیل و رفع موانع استان برای حل مشکلات ارجاع داده می‌شود تا با اختصاص تسهیلات نسبت به حل مشکلات آنان اقدام گردد.

او یکی از راهکار‌های مهم دیگر برای ایجاد اشتغال را کمک به توسعه و افزایش تولید بنگاه‌های تولیدی فعال دانست و گفت: بنگاه‌های تولیدی فعال اگر بخواهند کارشان را توسعه دهند و یا تولیدشان را افزایش دهند، به وسیله کارگروه اشتغال شناسایی و پرونده آن‌ها در شورای شهرستان مطرح و در راستای اشتغال جدید از آن‌ها حمایت می‌کنیم.

رنجبر تنها راه برون رفت از مشکلات اشتغال را توجه ویژه به تولید و سرمایه گذاری دانست و افزود: اختصاص تسهیلات مشاغل کوچک شهری که سال گذشته در دستور کار صندوق کارآفرینی امید نبود امیدواریم امسال وام‌های قرض الحسنه این صندوق به برخی از مشاغل کوچک، افراد نخبه و کارشناس برای ایجاد یک شغل آبرومند در شهر کرمانشاه و شهر‌های تابعه اختصاص یابد.

او از تشکیل چهار کمیته اختصاصی اشتغال در فرمانداری کرمانشاه خبر داد گفت: کمیته ایجاد اشتغال نهاد‌های حمایتی مانند بنیاد شهید، کمیته امداد، بهزیستی و بنیاد برکت، کمیته تخصصی صنوف باهمکاری اصناف، کمیته سرمایه گذاری مختص شهرداری کرمانشاه و شهر‌های تابعه و کمیته چهارم کمیته بافت فرسوده (با استفاده از ظرفیت احیای بافت فرسوده اشتغالزایی بوجود می‌آید) است که امیدواریم با کمک این کمیته‌ها برای اشتغال گام‌های محکم و خوبی برداریم.

رنجبر گفت: هنوز سهمیه و تعهد اشتغال شهرستان‌ها ابلاغ نشده، اما فرمانداری به همه ادارات مربوطه ابلاغ کرده که با مدیران کل استان برای گرفتن سهمیه شهرستان تلاش کنند.

فرماندار کرمانشاه افزود: همه موظف هستیم تا پایان سال ۹۹ از طریق تسهیلات و پیگیری ستاد‌های تسهیلی و رفع موانع برای اشتغال و افزایش تولید استان در سال جهش تولید تلاش کنیم تا به نتیجه برسیم.

 

 

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه بنیاد برکت تسهیلات اشتغالزایی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۰۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا خواجه ای گفت: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

وی ابراز کرد: سهمیه استان زنجان در زمینه تسهیلات مسکن روستایی در سال جاری ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره با اعتباری بالغ بر ۴,۰۲۵ میلیارد تومان اعتبار است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: در حال حاظر میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در سابقه بنیاد مسکن کم نظیر است.

خواجه ای تاکید کرد: متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند.

وی افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان، از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله باعث می شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

کد خبر 6098020

دیگر خبرها

  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است