Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-30@17:24:45 GMT

هم‌افزایی علمی در موضوع کشاورزی و سیل در نظام پایش آزاد

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۴۱۴۳۶

هم‌افزایی علمی در موضوع کشاورزی و سیل در نظام پایش آزاد

جلسه مشترک سه استان گلستان، لرستان و خوزستان با محوریت هم‌افزایی علمی حول موضوع کشاورزی و پتانسیل سنجی همکاری به‌صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جلسه مشترک سه استان گلستان، لرستان و خوزستان با محوریت هم‌افزایی علمی در موضوع کشاورزی و پتانسیل سنجی همکاری به‌صورت مجازی با حضور محمد علی‌اکبری رئیس دبیرخانه پایش آزاد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این جلسه رؤسای دبیرخانه‌های استان گلستان، خوزستان و لرستان در خصوص برنامه علمی خود توضیحاتی را ارائه دادند. پس‌ازآن نیز نقاط مشترک این سه برنامه علمی مشخص شد. هم‌چنین در این جلسه با توجه به تفاوت‌های اثر سیل در هر استان توافق شد هر استان برنامه علمی مجزایی با استفاده از نظرات دو استان دیگر ارائه دهند.

علی‌اکبری رئیس دبیرخانه پایش آزاد در ادامه این جلسه اظهار کرد: برنامه علمی هر استان مجزا در سامانه بارگذاری می‌شود و باید نظرات تخصصی و ارائه راهکارهای همه متخصصین این حوزه با توجه به اشتراکات موجود در هر سه برنامه دیده شود. هر استان با توجه به ویژگی‌های خاص خود و زیرساخت‌های موجود به بررسی و تحقیق بپردازد. همچنین از توان هر سه استان برای ارائه برنامه‌های تخصصی و راهبردی استفاده شود.
وی افزود: از توان سه استان گلستان، لرستان و خوزستان برای ارائه برنامه‌های تخصصی و راهبردی استفاده شود، از همین رو نیاز است جلسات مشترک بین سه استان برگزار شود.

گفتنی است، در جلسه مشترک استان گلستان لرستان و خوزستان مقرر شد نظام موضوعات مربوط به هر استان مدیریت بحران در بخش کشاورزی (استان گلستان)، کشاورزی (استان خوزستان) و سیل و بازسازی آن (استان لرستان) تدوین شود و همچنین نقاط مشترک پیرامون مسئله کشاورزی و اثرگذاری سیل بر روی آن و بررسی تفاوت‌های اثر سیل به تفکیک بر روی هر استان استخراج شود.

همچنین در ادامه این جلسه مقرر شد راهکارهای مدیریتی و تخصصی در راستای مسئله کشاورزی و اثر سیل بر روی آن ارائه شود. این سه استان در تدوین برنامه‌ای مجزا با توجه به ویژگی هر استان به‌صورت خاص و با در نظر گرفتن تمامی جوانب و مسائل مربوط در سطح استان و بهره‌مند شدن از نظرات متخصصین حوزه در کل کشور در برگزاری جلسات مشترک و تبادل اطلاعات و راهکارها و نظریات خود را ارائه دهند.

انتهای پیام/4084/

منبع: آنا

کلیدواژه: کشاورزی سیل پایش آزاد محمد علی اکبری لرستان و خوزستان استان گلستان برنامه علمی سه استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۱۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات

معاون راهبردی و تنظیم بازار رگولاتوری گفت مشترکین درصورتی می‌توانند از اینترنت فیبرنوری استفاده کنند که در سایت اصلی اپراتورها ثبت اولیه را انجام داده باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهدی روحانی نژاد، معاون راهبردی و تنظیم بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درخصوص نحوه دریافت خدمات از سامانه iranfttx و اینترنت فیبر نوری اظهار کرد: این سایت به مشترکین اعلام می‌کند که کدام مناطق و محلات فیبرکشی شده است.

روحانی نژاد ادامه داد: اگر اینترنت بر بستر فیبر می‌خواهید باید به پرتابل اپراتور مورد نظر بروید، مبلغ اولیه را پرداخت کنید در این صورت اپراتور موظف است در صورت طی شدن این فرایند ظرف ۳۰ روز خدمات اتصال فیبر را برای کاربران انجام دهد.

وی افزود: اگر اپراتور از ارائه خدمات طی ۳۰ روز خودداری کرد در این صورت باید در سامانه ۱۹۵ شکایت کنند، پس از اعلام شکایت ما طرف حساب اپراتور خواهیم بود.

معاون راهبردی و تنظیم بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تاکید کرد: زمانی مشترک به ۱۹۵ مراجعه می‌کند که اپراتور به تعهد خود عمل نکرده باشد در این صورت رگولاتور به موضوع ورود می‌کند و علاوه بر جریمه اپراتور خدمات مورد نیاز به درخواست کننده ارائه خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که چرا برخی مشترکین همچنان گلایه‌مند از عدم دریافت خدمات هستند، تصریح کرد: این موضوع با اپراتورهای خدمات دهنده فیبرنوری مطرح شده است، بسیاری از نمونه‌ها حکایت از این دارد که مشترکین نیز کم لطف بوده‌اند.

روحانی نژاد ادامه داد: اپراتورها مستنداتی ارائه کردند که نشان می‌دهد یک مشترک در گذشته درخواست خود را بدون پرداخت هزینه ثبت کرده است، اپراتور بر اساس نیاز مشترک فیبر را تا درب منزل آورده ولی مشترک لحظه آخر با دلایل مختلف اعم از اینکه ملک اجاره است یا از درخواست خود پشیمان شده‌ایم.

روحانی نژاد اضافه کرد: مصوبه می‌گوید مشترک پس از ثبت درخواست ابتدا باید پرداخت اولیه خود را انجام دهد تا اپراتور این اطمینان را داشته باشد که این مشترک حقیقی است و در مراحل بعد موظف به ارائه خدمات خواهد بود.

معاون راهبردی و تنظیم بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است اپراتوری به مشترکین اعلام کند تا پوشش‌دهی یک منطقه کامل نشود به سایر مشترکین نیز خدمات اینترنت بر بستر فیبر ارائه نخواهم کرد، گفت: این ادبیات در گذشته مورد استفاده مخابرات بود، در گذشته سیستم نجما وجود داشت که مدل تجمیعی بود یعنی به طور مثال در یک مجتمع حداقل ۱۰ واحد درخواست بدهند که برای من صرفه داشته باشد و بعد خدمات ارائه دهم.

روحانی نژاد ادامه داد: اپراتورهای دیگر اما چنین رویه‌ای ندارند زیرا برای همه مراحل کار هزینه می‌کنند و یک مشترک هم برای آنها ارزشمند است در نتیجه به همه درخواست‌ها در اولین فرصت پاسخ می‌دهند.

معاون راهبردی و تنظیم بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اظهار کرد: البته هفته گذشته پروانه مخابرات بعد از مدتها به آنها داده شده و تاکید کرده‌ایم که پس از دریافت پروانه موظف هستند مثل بقیه اپراتورها ظرف ۳۰ روز به تک تک متقاضیان خدمات ارائه کنند در غیر این صورت به کمیته تخلفات خواهند رفت.

روحانی نژاد خاطرنشان کرد: مشترکین باید دقت کنند که حتماً در منطقه سبز پوشش قرار گرفته باشند تا درخواست آنها اجرایی شود.

کد خبر 748748

دیگر خبرها

  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • لیست مشترک جبهه پایداری با شانا برای دور دوم انتخابات+ جزئیات
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • فرزین برای ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ به کمیسیون اقتصادی می رود
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی