Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدتقی کرامتی ظهر چهارشنبه در جلسه حمایت از اشتغال شهرستان گلپایگان با بیان اینکه ماه مبارک رمضان، ماه خودسازی، مساعدت و کمک به نیازمند است، اظهار داشت: ماه مبارک رمضان فرصت خوبی برای انجام کمک‌های مومنانه به مردم آسیب دیده و نیازمند به وجود می‌آورد که از آن باید بهره کافی ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: قرارگاه مواسات و همدلی مومنانه در لبیک به فرمان مقام معظم رهبری از نیمه شعبان با مسئولیت ائمه جمعه و دبیری سپاه در کل کشور با هدف ساماندهی کمک به افراد آسیب دیده از بیماری کرونا شکل گرفت.

امام جمعه گلپایگان افزود: هدف قرارگاه موازات و همدلی کمک به افرادی که زیر پوشش هیچ نهاد حمایتی نیستند، بخش تولید از بیماری کرونا آسیب اقتصادی دیدند که بخشی از آن مورد توجه دولت قرار گرفت اما بخش دیگری با کمک خیران و صنایعی که رونق دارند باید حمایت کرد.

وی با بیان اینکه کسبه بازار نیاز به بسته معیشتی ندارند، کسبه گرفتار اجاره‌بها و تسهیلاتی شدند که قرض‌الحسنه نیز نبوده است و دو یا سه ماه استمهال مشکلات را برطرف نمی‌کند و باری از اضطراب آنها را فرو نمی‌نشاند.

حجت الاسلام کرامتی تصریح کرد: تعداد وام‌های در نظر گرفته شده برای مساعدت کسبه شهرستان گلپایگان کافی نیست بنابراین لازم است که افزایش یابد، دستگاه‌ها برای خدمت و رفاه حال مردم پیشگام باشند زیرا مردم در شرایط سخت از آنها انتظار دارند.

پرداخت بیش از ۳۳ میلیون تومان به خانواده‌های آسیب دیده از کرونا

سیده فاطمه قائمی رئیس بهزیستی گلپایگان اظهار داشت: امسال میان خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی شهرستان گلپایگان بسته‌های مواد غذایی و لوازم بهداشتی به ارزش جمعا به ارزش ۷۵ میلیون تومان توزیع شده است.

وی گفت: اداره بهزیستی شهرستان گلپایگان تاکنون ۳۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به خانواده‌های آسیب دیده از کرونا کمک کرده است که یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان آن را کارمندان بهزیستی گلپایگان تقبل کردند.

توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در قالب طرح همای رحمت در گلپایگان

حمیدرضا کریمیان رئیس جمعیت هلال احمر گلپایگان اظهار داشت: در ایام نوروز امسال جمعیت هلال احمر گلپایگان در اجرای طرح فرشتگان رحمت ۲۰۰ بسته غذایی به ارزش ۳۰۰ هزار تومان میان خانواده‌های نیازمند توزیع کرده است.

وی گفت: در اجرای طرح ملی همای رحمت هلال احمر گلپایگان با کمک خیرین ۲۰۰ بسته معیشتی به ارزش هر بسته ۱۵۰ هزار تومان تهیه و میان خانواده نیازمندان این شهرستان توزیع کرد.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا ایام نوروز بهزیستی جمعیت هلال احمر رئیس جمعیت هلال احمر مقام معظم رهبری سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی شهرستان گلپایگان هزار تومان آسیب دیده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۱۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در هیچ کشوری مانند ایران رهن و اجاره گرفته نمی‌شود

اردیبهشت به نیمه رسیده و تاکنون نیز بازار اجاره تورمی نسبی را تجربه کرده است. فعالان و مشاوران املاک می‌گویند این روند افزایشی انتهای اردیبهشت‌ماه بیشتر نمود می‌یابد و مستاجران باید از ابتدای خرداد منتظر تثبیت قیمت‌ها باشند.

دست صاحبخانه‌ها در ایران کاملاً باز است

به گزارش تجارت نیوز، مجید گودرزی، کارشناس حوزه مسکن، درباره روند فعلی بازار اجاره گفت: «در هیچ کشوری مانند ایران رهن و اجاره گرفته نمی‌شود. اگر قانون وارد بازار اجاره شود، قطعاً شاهد اتفاقات کنونی نخواهیم بود. مثلاً در آلمان ودیعه سه برابر اجاره ماهانه است. همچنین بعد از اتمام قرارداد اجاره، ودیعه همراه با سود آن به مستاجر بازگردانده می‌شود.»

او ادامه داد: «ودیعه در ایران مصیبتی بیشتر از اجاره است و صاحبان املاک تا جایی که بتوانند از مستاجران مبلغ بیشتری بابت ودیعه دریافت می‌کنند. دست صاحبخانه‌ها در ایران کاملاً باز است و هیچ قانونی وجود ندارد. در نهایت اکنون به دلیل ترک فعل نمایندگان گذشته مجلس برای قانون‌گذاری در بازار اجاره فشار زیادی وجود دارد»

اجاره‌خانه باعث فلاکت ۳۰ میلیون ایرانی شده است

گودرزی درباره سهم هزینه‌های مسکن از سبد خانوار‌ها توضیح داد: «اگر بنا بر قانونمند شدن باشد نباید بیشتر از ۲۰ تا ۳۰ درصد درآمد خانوار‌ها به اجاره اختصاص یابد، اما اکنون بر اساس گفته آقای زاکانی بیشتر از ۷۹ درصد درآمد خانوار‌ها به‌ویژه در تهران به اجاره و هزینه‌های مسکن اختصاص پیدا می‌کند. این رقم، درصد بالایی محسوب می‌شود و باعث فلاکت ۳۰ میلیون مستاجر ایرانی شده است.»

او ادامه داد: «اگر بی‌قانونی ادامه پیدا کند هیچ سقفی برای افزایش اجاره وجود ندارد و صاحبخانه‌ها هرقدر بخواهند از سفره مستاجر برمی‌دارند.»

۱۰ میلیون جوان ایرانی قادر به تشکیل زندگی نیستند

این کارشناس حوزه مسکن گفت: «هنگامی که صد درصد درآمد افراد از آن‌ها گرفته می‌شود، بحرانی جدی به بار می‌آید. تعداد زیادی از خانواده‌های مستاجر از هم پاشیده‌اند. تعداد زیادی نیز اصلاً شکل نگرفته‌اند! اکنون ۱۰ میلیون جوان ایرانی قادر به تشکیل زندگی نیستند و این روند غلط ویرانگر نباید ادامه پیدا کند.»

برخی صاحبخانه‌ها به تمام درآمد خانوار‌ها نیز راضی نیستند

او در مورد افق دید خود در این زمینه بیان کرد: «اگر فرض کنیم مسئولان به این حوزه توجهی نشان ندهند و قانونی در این زمینه به اجرا درنیاید، می‌توان پیش‌بینی کرد ۴۰ تا ۵۰ درصد درآمد خانوار‌ها به بخش اجاره اختصاص پیدا کند. هرچند اکنون برخی صاحبخانه‌ها به صد درصد درآمد خانوار‌ها نیز راضی نمی‌شوند.»

هیچ حقوق‌بگیر ثابتی قادر نیست در تهران زندگی کند

در کنار تمام این مشکلات در بازار اجاره، مجلس اقدامی جدید برای کنترل بازار اجاره در پیش گرفته است؛ سخنگوی شورای نگهبان امروز اعلام کرد، طرح ساماندهی مسکن و اجاره‌بها تایید شده است. اما این طرح چه تاثیراتی می‌تواند بر بازار اجاره بگذارد؟

گودرزی در این زمینه نیز گفت: «پس از گذشت ۱۱۶ سال از قانون‌گذاری در ایران هیچ بند قانونی‌ای برای بازار اجاره وجود ندارد و این طرح می‌تواند حرکت خوبی در این زمینه باشد.»

او افزود: «امید می‌رود اوضاع به گونه‌ای پیش رود که پرداخت اجاره برای مستاجران قابل تحمل شود، زیرا یک بحران ملی است و هیچ کشوری در دنیا نیاز‌های ضروری مانند مسکن را به مکانیسم عرضه و تقاضا واگذار نمی‌کند. این یک نقص بزرگ در قانون‌گذاری است. اکنون مشاهده می‌کنیم نارضایتی‌ها در این بخش به‌شدت بالاست.»

این کارشناس بازار مسکن توضیح داد: «آنچه سران قوا تصویب می‌کردند مصوبه بود و حتی از طریق شورای حل اختلاف هم رد می‌شد، چون می‌گفتند مصوبه قابل اجرا نیست. اکنون تهران جهنم کارگران و کارمندان شده است و هیچ حقوق‌بگیر ثابتی قادر نیست دیگر در این شهر زندگی کند.»

حالا باید دید در انتهای اردیبهشت‌ماه چه بر سر بازار اجاره می‌آید و آیا طرح ساماندهی بازار اجاره برخلاف سال‌های گذشته می‌تواند نقشی مفید در عرصه بازار اجاره ایفا کند یا خیر.

دیگر خبرها

  • كف و سقف اجاره مسکن تعيين خواهد شد
  • بازندگان اصلی مالیات بر عایدی سرمایه
  • وعده‌های مالیاتی برای رام کردن اسب سرکش اجاره‌بها
  • بهار متفاوت بازار اجاره؟
  • فرمول جدید تعیین سقف اجاره‌بها
  • اجاره تلویزیون ‌های شهری و نمایشگاهی در ابعاد مختلف توسط تشریفات رایکا!
  • کف و سقف قیمت مسکن و اجاره تعیین می‌شود
  • در هیچ کشوری مانند ایران رهن و اجاره گرفته نمی‌شود
  • سیر تا پیاز طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن
  • ۶۰۰۰ واحد صنفی گناوه برای دریافت شناسه «یکتا» اقدام کنند