Web Analytics Made Easy - Statcounter

نادر فخری روز چهارشنبه در حاشیه بازدید هفتگی از واحدهای صنعتی شهرستان شاهرود به خبرنگار ایرنا گفت: تاکنون به این پالایشگاه هشت هکتارزمین اختصاص داده شده که برای توسعه بیشتر دستکم به ۴۰ هکتار دیگر نیاز دارد که با پیگیری های لازم این امر انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه پیگیری حل مشکل آب این پالایشگاه در دستور کار است، افزود: اکنون مشکل گاز این واحد برطرف شده و با تلاش مسوولان شهرستان و استان شاهد راه‌اندازی این پالایشگاه در شهریورماه خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  عملیات اجرایی پالایشگاه نفت و گاز پیروزی شاهرود از سال ۹۲ با سرمایه گذاری بخش خصوصی برای فرآوری مواد نفتی در سه گام آغاز شد.

مرحله نخست آن که با تجهیزات بومی ساخته شد سال ۹۴ به بهره برداری رسید اما در سال ۹۷ به دلایل گوناگون مانند تامین نشدن مواد اولیه تعطیل شد.

  معاون استاندار سمنان ادامه داد: شرکت فولاد شاهرود هم  مشکلاتی از جمله توسعه کارخانه را دارد که مراحلی از آن طی شده و نیاز به مجوزهای ماده ۳۲ دارد که بزودی این پروانه‌ها گرفته می شود.

به گفته فخری اختلافات شرکت فولاد و شرکت توربوژنراتور با سازمان تامین اجتماعی هم با حضور مسوولان در هفته آینده بررسی و حل خواهد شد.

وی با بیان اینکه شرکت فولاد یکی از فعالترین واحدهای صنعتی شاهرود است، ابراز داشت: این شرکت با تولید انواع میلگرد با قطر هشت تا ۴۰ و همچنین تولید شمش نقش بسزایی در اشتغال شهرستان ایجاد کرده است.

معاون استاندار سمنان با بیان اینکه یکی از مهمترین مقدمات برای برنامه ریزی موضوع شناخت محیط است، تصریح کرد: بر مبنای شناخت از محیط می توان برنامه ریزی را طراحی کرد که در شاهرود هم با این هدف بازدیدهای میدانی از واحد های صنعتی در سال "جهش تولید" در دستور کار قرار گرفته است.

به گفته فخری چهارشنبه هرهفته به بازدیدهای میدانی از واحد های صنعتی، نشست ها و پیگیری مشکلات با هدف رفع موانع تولید اختصاص داده شده است.

فرماندار و مسوولان شهرستان شاهرود امروز از شرکت پالایش نفت و گاز پیروزی و همچنین شرکت فولاد شاهرود بازدید کرده و برخی از مشکلات و موانع تولید این ۲ واحد صنعتی را بررسی کردند.

در شهرستان شاهرود حدود ۳۳۰ واحد صنعتی و تولیدی فعالیت می کنند که بیش از ۱۰۰ واحد در شهرک صنعتی این شهر مستقر است.

۹۰ درصد از صنایع استان سمنان از نوع صنایع کوچک، ۶ درصد صنایع متوسط و بقیه صنایع بزرگ است، ۱۸ مجموعه شهرک و ناحیه صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی در استان سمنان تحت پوشش شرکت شهرک‌های صنعتی است.

کل اراضی در اختیار شرکت شهرک های صنعتی استان سمنان ۶ هزار و ۸۸۴ هکتار است.

برچسب‌ها سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران شاهرود جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران شاهرود جهش تولید سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران شاهرود جهش تولید شرکت فولاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۱۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

مسعود ایرانی بیان کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.

او افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات اظهار کرد: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.

ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.

در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی