Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-30@09:55:21 GMT

سقوط نفت از ترس موج دوم شیوع کرونا

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۴۲۲۱۵

به گزارش اکوفارس به نقل از ایسنا، بهای معاملات آتی نفت برنت ۵۸ سنت معادل ۱.۹ درصد کاهش یافت و به ۲۹ دلار و ۴۰ سنت در هر بشکه رسید. این شاخص روز سه شنبه ۱.۲ درصد افزایش داشت.

بهای معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۳۹ سنت معادل ۱.۵ درصد کاهش پیدا کرد و به ۲۵ دلار و ۳۹ سنت در هر بشکه رسید. نفت آمریکا روز گذشته با حدود هفت درصد افزایش بسته شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگرانیها نسبت به رشد ذخایر نفت آمریکا تحت الشعاع درخواست عربستان سعودی برای کاهش تولید به مدت طولانی‌تر به منظور متعادل شدن بازار نفت قرار گرفت. این کشور روز دوشنبه اعلام کرد که در ژوئن یک میلیون بشکه در روز دیگر به کاهش تولید خود اضافه خواهد کرد و مجموع تولیدش را به ۷.۵ میلیون بشکه در روز می‌رساند. بلافاصله امارات متحده عربی و کویت اعلام کردند مجموعا ۱۸۰ هزار بشکه در روز به کاهش تولیدشان اضافه می‌کنند.

به گفته استفن اینس، استراتژیست بازار در شرکت اکسی کورپ، اگرچه بازار در خصوص بخش عرضه آسودگی خاطر بیشتری پیدا کرده است اما توجهات معطوف ریسکهای مربوط به کاهش محدودیتهای قرنطینه باقی مانده است.

آنتونی فاوچی، کارشناس بیماریهای مسری آمریکا به کنگره اعلام کرده که تسهیل محدودیتهای قرنطینه ممکن است باعث شیوع موج جدیدی از ابتلا به کرونا شود که تاکنون جان ۸۰ هزار آمریکایی را گرفته و به اقتصاد این کشور به شدت صدمه زده است.

موارد جدیدی از ابتلا به کرونا در چین و کره جنوبی گزارش شده که بحران کرونا در آنجا زودتر از سایر کشورهای جهان آغاز شده بود.

در بخش عرضه، هیات دولت عربستان سعودی از کشورهای اوپک پلاس درخواست کرده بود به منظور احیای بازار جهانی نفت، کاهش تولید بیشتری صورت دهند.

گروه اوپک پلاس که متشکل از اوپک، روسیه و سایر تولیدکنندگان است، در واکنش به سقوط ۳۰ درصدی تقاضای جهانی برای نفت، تحت توافق جدیدی تولیدش را مجموعا ۹.۷ میلیون بشکه در روز در ماه‌های مه و ژوئن کاهش خواهد داد.

در این بین، گزارش موسسه امریکن پترولیوم نشان داد که ذخایر نفت آمریکا در هفته گذشته ۷.۶ میلیون بشکه رشد کرده و به ۵۲۶.۲ میلیون بشکه رسیده است در حالی که تحلیلگران رشد ذخایر به میزان ۴.۱ میلیون بشکه را پیش بینی کرده بودند. آمار رسمی از سوی اداره اطلاعات انرژی آمریکا بعدازظهر روز چهارشنبه منتشر می‌شود.

بر اساس گزارش رویترز، اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارش ماهانه خود که روز سه شنبه منتشر شد، پیش‌بینی خود از رشد تقاضای جهانی برای نفت در سال ۲۰۲۰ را به میزان دو میلیون و ۹۰۰ هزار بشکه در روز کاهش داد و ۸.۱۳ میلیون بشکه در روز برآورد کرد. همچنین برآورد رشد تقاضای جهانی برای نفت در سال ۲۰۲۱ را به میزان ۵۸۰ هزار بشکه در روز کاهش داد و ۶.۹۹ میلیون بشکه در روز برآورد کرد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: میلیون بشکه در روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۲۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد

سعید معین در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به گرم شدن هوا، گندمکاران هشدارها را جدی بگیرند و مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند.

به گفته او، با وجود اثر شیوع آفت سن گندم در کاهش عملکرد تولید، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم قبل از تبدیل شدن به پوره انجام دهند.

معین با بیان اینکه سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن رسیده است، افزود: برآوردها حاکی از آن است که سطح مبارزه علیه سن مادر به ۲ میلیون و ۵۰۰ تا ۲ میلیون و ۶۰۰ هزارهکتار برسد.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات ادامه داد: بنابر آمار سطح زیرکشت آبی و دیم گندم در کشور ۶ میلیون هکتار است که مبارزه با سن غلات در سطح  از بهمن ماه سال گذشته آغاز و کماکان ادامه دارد.

معین گفت: گرچه شرایط جوی و بارندگی سم پاشی و محلول پاشی را به تاخیر می اندازد، اما به کشاورزان توصیه می شود که تا 

 از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین به کشاورزان توصیه می شود که تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره مبارزه را انجام دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اکتشافات جهانی نفت و گاز سقوط کرد
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • پیشروی گسترده ارتش روسیه در 3 منطقه شرقی اوکراین/منطقه دونباس اوکراین به زودی سقوط می کند
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • لحظاتی عجیب از سقوط ابرهای بارور در عربستان!
  • سقوط طلا دامن‌گیر نقره شد/ معامله‌گران در لاک احتیاطی!
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • قیمت سکه در سراشیبی سقوط