Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سابق باشگاه استقلال معتقد است نباید جام قهرمانی به پرسپولیس داده شود چرا که چند تیم شانس قهرمانی دارند.

طرفداری- علی نظری جویباری، معاون سابق باشگاه استقلال به انتقاد از نحوه انتخاب مدیرعامل در باشگاه های استقلال و پرسپولیس پرداخته است. او گفت و گویی مفصل با فرهیختگان انجام داده و در خصوص مسائل مختلفی صحبت کرده که در ادامه می توانید مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحث خصوصی که از سال گذشته داغ و به‌تازگی نحوه واگذاری نیز اعلام شده است، فکر می‌کنید بالاخره این اتفاق رخ دهد؟

بله، در این‌باره اخبار را خوانده‌ام اما چیزی که اعلام کرده‌اند عملا شدنی نیست. اینکه بخواهند حتی 10 درصد از سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را واگذار کنند فقط شعار است. ما عادت کرده‌ایم در سال‌های منتهی به انتخابات ریاست‌جمهوری درباره قصد آقایان برای خصوصی‌سازی این باشگاه‌ها بشنویم. معمولا هم این بحث تا روز برگزاری انتخابات داغ است و پس از آن همه‌چیز به حالت عادی باز می‌گردد!

اگر فرض را بر عزم دولت در این رابطه قرار دهیم، فکر می‌کنید با توجه به شرایطی که اعلام کرده‌اند، این مهم شدنی باشد؟

به قول اولیایی استقلال و پرسپولیس دو باشگاه ورشکسته هستند، چگونه چنین سهامی را می‌خواهند در بورس یا فرابورس قرار دهند؟ این دو باشگاه در هزینه‌های خودشان هم مانده‌اند چطور می‌خواهند به خریداران سهام خود سود برسانند؟ واقعا نمی‌دانم برای این اتفاقات چه راهکارهایی اندیشیده‌اند اما هر دفعه می‌گویند فلان ورزشگاه و زمین را به نام استقلال می‌کنیم و این می‌شود جزء دارایی‌ها اما سند آنها کجا بود؟ برای این کارها دو، سه سال زمان لازم است چطور می‌شود به یکباره و بدون هیچ حرکتی سهام آنها را به فروش رساند؟ ضمنا سهام استقلال خاص است و تا جایی که شنیده‌ام پرسپولیس سهامی عام است. می‌خواهند یک شرکت سهامی خاص را در سهام عام بفروشند؟ واقعا شدنی نیست. ببینید تا سال‌های پیش شاید وضعیت حسابرسی استقلال بهتر بود اما امسال آنها در امور مالی مردود شده‌اند. خب، در چنین شرایطی چطور قرار است حسابرسی تایید کند و سهام آنها به فروش برود من که سر درنمی‌آورم. همان‌طور که می‌دانید به‌واسطه شغلی که دارم در این باره اطلاعات زیادی نیز دارم اما یکی بیاید به من بگوید شرکتی که خرج خودش را هم نمی‌تواند درآورد چطور به فروش می‌رود؟ من که عقلم نمی‌رسد!

درصورت واگذاری و خصوصی‌سازی وضعیت مالکیت چه می‌شود؟

مالک، اشخاصی می‌شوند که سهام دارند! من فقط می‌دانم این راه مناسبی برای خصوصی‌سازی دو باشگاه نیست. وزارت ورزش باید برود ببیند مثلا ترکیه که کشور همسایه ماست در این باره چه کارهایی انجام داده است. باید امکاناتی به این دو باشگاه به‌صورت رایگان داده شود و کم‌کم آنها را از حالت دولتی خارج کرد. باید برای خودکفایی به آنها زمان داد نه الان که نه حق پخش معلوم است نه هیچ درآمد دیگری. من می‌خواهم سهامی بخرم مگر نباید بعد از مدتی مشخص چیزی گیرم بیاید؟ واقعیت این است سهام استقلال را هر شخص حقیقی و حقوقی بخرد نه‌تنها سودی به او بازنمی‌گردد بلکه پول اولیه هم از بین می‌رود.

می‌گویید مالک آن مردم می‌شوند، اما حالا که تعیین مدیریت دو باشگاه برعهده وزارت است چنین وضعیتی وجود دارد آن زمان چه پیش می‌آید؟

به‌هرحال به تناسب سهامی که هرکس خریداری کرده هیاتی تشکیل می‌شود و بنابر آن هیات‌مدیره را انتخاب می‌کنند. مثلا الان وزارت ورزش می‌آید مدیرعامل را خودش انتخاب می‌کند بعد پنج نفر را کنار او به‌عنوان هیات‌مدیره می‌چیند. این اتفاق در دنیا برعکس رخ می‌دهد! درواقع الان مدیرعامل خودش شخصا و راسا با وزیر در تماس است و هر تصمیمی با مشورت این دو نفر اتخاذ می‌شود. بنابراین هیات‌مدیره دکوری هستند. متاسفانه از زمان مهرعلیزاده این اتفاق مد شد و همچنان هم ادامه دارد. جالب است که وزارت ورزش حتی در انتخاب معاونان باشگاه هم دخالت می‌کند.

از بحث خصوصی‌سازی که بگذریم این روزها بحث حقوق 25میلیونی امیرحسین فتحی و درخواست حقوق13.5میلیونی سعادتمند داغ است، البته سعادتمند اشاره کرده که یک‌ونیم میلیون به استقلال تخفیف داده و فتحی هم این رقم را تکذیب کرده است!

اینکه مدیر از باشگاه حقوق بگیرد حق او است. افشارزاده و واعظ‌آشتیانی نیز حقوقی دریافت می‌کردند اما فتح‌الله‌زاده، اولیایی منزوی و حتی من که معاون بودم همیشه مجانی برای استقلال کار کردیم. البته اینکه در کشور ما مثلا یک وزیر 10میلیون حقوق بگیرد و مدیرعامل یک باشگاه 25 میلیون کار درستی نیست. نمی‌دانم این خبر چقدر صحت دارد اما ‌ای کاش به اندازه 25میلیون کارایی هم داشتند. درهرحال زمان ما که از این خبرها نبود.

وضعیت مدیریتی استقلال در زمان فعلی را چطور ارزیابی می‌کنید؟

درحال حاضر تصمیم‌گیرنده مدیران استقلال نیستند و سلطانی‌فر است. ای‌کاش یک مدیر توانمند را انتخاب کند و اختیار دهد آن مدیر کار را پیش ببرد. متاسفانه وضعیت به‌گونه‌ای است که برای استقلال و پرسپولیس مدیران رفاقتی انتخاب می‌شوند. هر شخصی که از همه‌جا مانده و بیکار شده به او می‌گویند خب بیا استقلال مدیرعامل شو! در هیات‌مدیره افرادی هستند که از فوتبال سر درمی‌آورند اما تصمیمات آنها باید با وزارت چک شود، خب این چه مدیریتی است؟ وزارت یک سقف مالی برای باشگاه تعریف کند و سپس اجازه دهد مدیرعامل کار خودش را انجام دهد. شاید یک جایی مدیر مجبور باشد 100میلیون بیشتر هم به کسی پرداخت کند، خب اجبار است کاری نمی‌توان کرد. اگر هم نظارت می‌کنند که این چه نظارتی است؟ چرا باید از اسپانسر باشگاه پول سال آینده را هم بگیرند و پیش‌خور کنند؟ کجا از این خبرها بود که بدهی جاری استقلال به 70، 80 میلیارد برسد؟ زمان ما نهایتا چهار، پنج‌میلیارد بدهی بازیکنان باقی می‌ماند. اینها ناصوابی است که در حق استقلال می‌کنند.

موضع‌گیری زنوزی علیه خطیر را دیده‌اید؟ نظرتان درباره اظهارات زنوزی و دفاعیات خطیر چیست؟

به‌هرحال هردو طرف باید مدارک خود را ارائه کنند اما اینکه در دادگاه‌های CAS، FIFA  یا هر جای دیگری ما متهم می‌شویم برای چیست؟ غیر از این است که بازیکن یا مربی پولش را نمی‌گیرد و از ما شکایت می‌کند؟ آیا می‌تواند درصورتی که دریافتی‌های به‌موقع داشته باشد از ما شکایت کند؟ خیر اگر وضعیت مالی باشگاه‌ها درست باشد و درست‌تر مدیریت شود از این اتفاقات رخ نمی‌دهد، این متهم شدن‌ها پیش از اینکه توطئه باشد، گاف مدیریتی است.

لیگ هم فعلا بلاتکلیف مانده، با برگزاری ادامه مسابقات موافق هستید؟

به آغاز بازی‌ها این‌گونه نگاه کردن صحیح نیست. جان مردم از هر چیزی با اهمیت‌تر است و باید دید کشورهای پیشرفته چه کاری در این خصوص انجام داده‌اند. به نظر من وقتی فوتبال در جامعه نیست، جامعه روح ندارد. من جزء افرادی هستم که همه دلخوشی‌ام فوتبال است و این شرایط برایم غیرقابل‌تحمل.

درصورتی‌که مسابقات برگزار نشود فکر می‌کنید باید جام را به پرسپولیس داد؟

چرا باید چنین کاری کرد؟ انگار به پرسپولیسی‌ها خیلی چسبیده است که بدون انجام بازی جام بگیرند! 10 بازی برای استقلال باقی مانده و اگر بدون ادامه مسابقات جام قهرمانی را به پرسپولیس بدهند، آنها مسخره‌ترین جام تاریخ فوتبال ایران را می‌برند. حالا فتحی یک اشتباهی کرد و آن اتفاق در داستان سوپرجام رخ داد اما حالا مگر 30 امتیاز کم است که بگوییم پرسپولیس قهرمان است؟ سه، چهار تیم شانس قهرمانی دارند و پرسپولیس فقط روی کاغذ فعلا شانس بیشتر دارد. اگر جام قهرمانی را به پرسپولیس بدهند فقط باید به آنها بخندیم.

منبع: طرفداری

کلیدواژه: استقلال و پرسپولیس برای استقلال خصوصی سازی هیات مدیره دو باشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۲۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل آینده استقلال مشخص شد

مهمترین بحث درخصوص این روز‌های باشگاه استقلال به انتخاب جانشین علی خطیر بازمی‌گردد. پس از برکناری شبانه مدیرعامل آبی‌ها که با امضای سه عضو هیئت مدیره این باشگاه صورت گرفت، همه در انتظار تصمیم نهایی پتروشیمی خلیج فارس هستند تا به عنوان مالک باشگاه، مدیر جدید استقلال را انتخاب کند.

در مقطع فعلی، زمام امور در باشگاه استقلال به دست فرشید سمیعی سپرده شده است. عضو هیئت مدیره آبی‌ها که در مقام سرپرست مدیرعاملی آبی‌ها بر کار‌های مدیریتی نظارت دارد و حتی خود او نیز شانس این را دارد که در قامت مدیرعامل جدید استقلال، جانشین خطیر شود.

با این وجود و پس از برکناری خطیر، بحث و گمانه‌زنی درباره انتخاب جانشین وی نیز افزایش یافت و نام‌های زیادی در فضای مجازی منتشر شده است. نام تعدادی از مدیران مختلف که پیش از این نیز تجربه نشستن روی صندلی ریاست باشگاه استقلال را در کارنامه دارند به همراه نفرات دیگری که در سال‌های اخیر همواره یکی از گزینه‌های مطرح شده در فضای مجازی برای نشستن روی صندلی ریاست باشگاه بوده‌اند، در میان کاندیدا‌ها دیده می‌شود.
یکی از این اسامی مصطفی آجورلو است. فردی که در دوره مدیریتی او استقلال توانست به قهرمانی بدون شکست در لیگ برتر دست یابد و به یکباره در میانه‌های نیم فصل نخست لیگ قبل، از کار برکنار شد و جای خود را به علی فتح‌الله‌زاده داد. برکناری پرحاشیه آجورلو با واکنش‌های زیادی همراه شد و از آنجایی که فرهاد مجیدی و ریکاردو ساپینتو همواره در دوره مدیریتی آجورلو از وی تعریف و تمجید کرده‌اند، سبب شده نام او به عنوان یکی از کاندیدا‌ها مطرح شود، به‌خصوص اینکه او رابطه بسیار خوبی نیز با جواد نکونام دارد.

مهمترین بحث درخصوص این روز‌های باشگاه استقلال به انتخاب جانشین علی خطیر بازمی‌گردد. پس از برکناری شبانه مدیرعامل آبی‌ها که با امضای سه عضو هیئت مدیره این باشگاه صورت گرفت، همه در انتظار تصمیم نهایی پتروشیمی خلیج فارس هستند تا به عنوان مالک باشگاه، مدیر جدید استقلال را انتخاب کند.

در مقطع فعلی، زمام امور در باشگاه استقلال به دست فرشید سمیعی سپرده شده است. عضو هیئت مدیره آبی‌ها که در مقام سرپرست مدیرعاملی آبی‌ها بر کار‌های مدیریتی نظارت دارد و حتی خود او نیز شانس این را دارد که در قامت مدیرعامل جدید استقلال، جانشین خطیر شود.

با این وجود و پس از برکناری خطیر، بحث و گمانه‌زنی درباره انتخاب جانشین وی نیز افزایش یافت و نام‌های زیادی در فضای مجازی منتشر شده است. نام تعدادی از مدیران مختلف که پیش از این نیز تجربه نشستن روی صندلی ریاست باشگاه استقلال را در کارنامه دارند به همراه نفرات دیگری که در سال‌های اخیر همواره یکی از گزینه‌های مطرح شده در فضای مجازی برای نشستن روی صندلی ریاست باشگاه بوده‌اند، در میان کاندیدا‌ها دیده می‌شود.

یکی از این اسامی مصطفی آجورلو است. فردی که در دوره مدیریتی او استقلال توانست به قهرمانی بدون شکست در لیگ برتر دست یابد و به یکباره در میانه‌های نیم فصل نخست لیگ قبل، از کار برکنار شد و جای خود را به علی فتح‌الله‌زاده داد. برکناری پرحاشیه آجورلو با واکنش‌های زیادی همراه شد و از آنجایی که فرهاد مجیدی و ریکاردو ساپینتو همواره در دوره مدیریتی آجورلو از وی تعریف و تمجید کرده‌اند، سبب شده نام او به عنوان یکی از کاندیدا‌ها مطرح شود، به‌خصوص اینکه او رابطه بسیار خوبی نیز با جواد نکونام دارد.

نام دیگری که همواره در این سال‌ها به عنوان گزینه مدیریت استقلال مطرح شده، سعید آذری است. مدیر سابق ذوب آهن و فولاد که دست بر قضا از مقبولیت خاصی نیز میان هواداران استقلال برخوردار است. حتی پیش از نشستن علی خطیر روی صندلی ریاست، او یکی از جدی‌ترین گزینه‌های مدیریت باشگاه بود، ولی در نهایت این اتفاق رخ نداد.

اما آنگونه که از گوشه و کنار به گوش می‌رسد، شهریاری که به عنوان نماینده تام الاختیار هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در باشگاه استقلال مشغول به کار شده، از طرف مالک جدید آبی‌ها این قدرت را دارد تا در خصوص مسائل مدیریت و اثرگذار باشگاه استقلال تصمیم‌گیری کند. فردی که پیش از این و در سال‌های گذشته علاوه بر سابقه مدیرعاملی باشگاه صبا باتری، حضور در هیئت مدیره استقلال را نیز در کارنامه دارد. ممکن است حتی خود شهریاری به عنوان رئیس هیئت مدیره در این باشگاه مشغول فعالیت شود و شخص دیگری در سمت مدیرعاملی منصوب شود و عملاً امور مدیریتی باشگاه استقلال از فیلتر شهریاری و هلدینگ خلیج فارس رد شود.

به هر شکل تا زمان قطعی شدن انتخاب مالک باشگاه استقلال و هیئت مدیره آبی‌ها باید منتظر ماند. در حال حاضر فرشید سمیعی که پیش از این نیز یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه بود، به عنوان سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال وظیفه دارد تا مسائل جاری باشگاه را با هماهنگی با مالک آبی‌ها پیش ببرد.

منبع: ورزش سه

tags # استقلال سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • ۲ بانک رئیس هیئت مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند
  • ۲ بانک رئیس هیات مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند
  • پرسپولیس قهرمان نشود سرمربی چه کسی است؟ | تصمیم مدیران باشگاه مشخص شد
  • کمک ۶۵۰ میلیون ریالی بانوی جویباری به مردم غزه
  • انتخاب «در مسیر نسیم» برای حضور در جشنواره‌ فیلم پاناما
  • انتخاب جنجالی برای داوران پرسپولیس و استقلال در هفته ۲۶ لیگ برتر فوتبال؛ چراغ سبز به بلوا
  • مدیرعامل آینده استقلال مشخص شد
  • احضار مجدد مدیران سپاهان و پرسپولیس به کمیته انضباطی
  • احضار مدیران پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی