Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، اميرحسين گندمکار رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری  خواف با اعلام این خبر گفت: حدود ۴۰ درصد مساحت شهرستان خواف نیز تحت تأثیر فرسایش بادی قرار دارد.

او افزود: به منظور شناسایی کانون های بحرانی و مناطق تحت تأثیر فرسایش بادی در کشور، از سال ۸۳ این مهم در دستور کار سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور قرار گرفته  و تا سال ۹۸ این اطلاعات چندین مرحله بازنگری گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خواف ادامه داد: برابر آخرین بازنگری صورت گرفته در سال ۹۸، از کل مساحت شهرستان خواف، ۳۹۲هزار و ۹۹۷ هکتار، جزو مناطق تحت تأثیر فرسایش بادی و از این مساحت ۱۶۸هزار و ۵۵۸ هکتار را مناطق کانون بحرانی فرسایش بادی تشکیل می دهند؛ به عبارت دیگر با توجه به وسعت شهرستان، حدود ۴۰ درصد مساحت شهرستان خواف تحت تأثیر پدیده فرسایش بادی قرار داشته و وضعیت فرسایش بادی در ۴۳ درصد این مناطق (حدود ۱۸ درصد کل مساحت شهرستان) بحرانی است. بیشتر بخوانید: شهرستان‌های خراسان رضوی تحت تاثیر پدیده فرسایش بادی
گندمکار بیان کرد: بررسی و مقایسه مطالعات انجام شده در سال ۹۸ با نسخه قبلی آن (یعنی سال ۸۹) نشان می دهد در مدت ۹ سال گذشته، مناطق تحت تأثیر فرسایش بادی  این شهرستان در حدود دو برابر افزایش داشته است.   او تصریح کرد: در سال ۱۳۸۹ مناطق تحت تأثیر فرسایش بادی در شهرستان خواف ۲۰۵هزار و ۴۹۷ هکتار بوده که با افزایش ۹۴ درصدی به چهار صد و  ۱۰۸ هزار هکتار رسیده است.   رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری  خواف تاکید کرد: همچنین مساحت کانون های بحرانی فرسایش بادی در سال ۸۹ به میزان ۱۰۴هزار و ۵۴۷ هکتار بوده که با افزایش ۶۵ درصدی به ۱۶۸هزار ۵۵۸ هکتار رسیده است که متأسفانه نشان دهنده گسترش پدیده شوم بیابانزایی می‌باشد.

انتهای پیام// ز.م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست آبخیزداری فرسایش بادی بیابان زدایی منابع طبیعی مناطق تحت تأثیر فرسایش بادی فرسایش بادی مساحت شهرستان شهرستان خواف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۳۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد

ایسنا/همدان مدیر اداره جهادکشاورزی اسدآباد از افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در سال‌جاری در این شهرستان به نسبت سال گذشته خبر داد.

محمدکرم مرادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در سال گذشته میزان سطح زیرکشت کلزای این شهرستان حدود ۱۴۸ هکتار بوده که این میزان در سال زراعی جاری به ۳۷۰ هکتار افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه تعهد کشت کلزا شهرستان اسدآباد در سال‌جاری حدود ۷۰۰ هکتار بوده است، خاطرنشان کرد: از این میزان تعهد بیش از ۵۰ درصد تعهد محقق شده و ۳۷۰ هکتار کشت کلزا در مزارع این شهرستان انجام شد.

مرادی، یکی از جمله مشکلات کشاورزان کلزاکار را سرمازدگی برشمرد و یادآور شد: امسال سرمازدگی سطح زیرکشت کلزا در این شهرستان موجب شد تا از ۳۷۰ هکتار کشت کلزا در مزارع این شهرستان حدود ۲۰ هکتار آن دچار بدسبزی و سرمازدگی و شوک شود که با این اتفاق در حال حاضر سطح زیرکشت موجود حدود ۳۵۰ هکتار است.

وی از پیش‌بینی برداشت ۸۷۵ تا ۱۰۰۰ تن کلزا از مزارع این شهرستان در سال زراعی جاری خبر داد و تصریح کرد: از هر هکتار سطح زیرکشت کلزا میانگین ۲.۵ تا ۳ تن محصول قابل برداشت خواهد بود.

مرادی، تعداد کلزاکاران این شهرستان را ۱۲۸ نفر برشمرد و مطرح کرد: محصول کلزای شهرستان به کارخانه روغن نهاوند ارسال می‌شود، ضمن اینکه از سال گذشته در شهرستان بهار نیز یک سیلو برای تحویل و خرید تضمینی کلزاکاران اسدآبادی اختصاص داده شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آزادسازی ۷۳ هکتار اراضی کشاورزی در ساوجبلاغ
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • فرسایش ۵۰ تن خاک در هکتار به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • آغاز آبرسانی به وحوش منطقه حفاظت شده پروند سبزوار
  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • قابل احیا بودن ۱۴ درصد مساحت محوطه ربع رشیدی تبریز
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان