Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در استان البرز با اشاره به اینکه بزرگترین کارخانه تولید ماسک در 23 روز در البرز راه اندازی شد، گفت: این کارخانه ماسک ظرفیت دارد روزانه چهار میلیون انواع ماسک تولید شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، محمدمهدی پورسلیمانی، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، عصر امروز در نشست خبری بعدازظهر امروز چهارشنبه در خصوص رزمایش همدلی و احسان که در سالن جلسات ستاد اجرایی فرمان امام برگزار شد، گفت: سال 97 رسیدگی به امور محرومین در قالب گروه‌های جهادی در ستاد شکل گرفت و در راستای اجرای برنامه های ستاد بنیاد احسان از برکت جدا شد و به صورت مستقل به فعالیت خود ادامه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد فرمان اجرایی امام (ره) با اشاره به فعالیت گروه‌های جهادی در سال گذشته افزود: بنیاد احسان در قالب پویش‌های مختلف از جمله مشق احسان در ابتدای مهر ماه، برای تهیه بسته‌های حمایتی برای دانش آموزان، پویش چرخ زندگی در تهیه ویلچر برای خانواده‌های مستمند و پویش لیگ احسان در تهیه لوازم ورزشی برای مدارس فعالیت می‌کند.

وی یکی از مهمترین پویش‌های ستاد اجرای فرمان امام را پویش همدلی و احسان عنوان کرد و اظهار کرد: بزرگترین برنامه ما پویش همدلی و احسان می‌باشد که براساس آن یک میلیون بسته در کشور براساس میزان محرومیت و درآمد استان‌ها و تعداد جمعیت توزیع می‌شود و سهم استان البرز 15 هزار بسته می‌باشد که در استان البرز از تاریخ 15 ماه مبارک رمضان این کار شروع شده و تاکنون تعداد چهار هزار بسته توزیع شده و تا روز عید فطر هم 11 هزار بسته دیگر توزیع می‌شود.

وی ادامه داد: تهیه این بسته‌ها به گونه ای است که هر استان از منابع داخلی خودش را تامین می‌کند و در مرحله اول هرچه قدر مردم در این امر با شرکت در سامانه *4030*4030# مشارکت کنند ستاد هم به همان اندازه کمک می‌کند؛ برنامه ریزی‌ها به گونه ای است که منابعی که از هراستان تهیه می‌شود در همان استان صرف شود و تامین این حجم از مواد غذایی مشکل بود و تصمیم گیری بر این شد کمک‌ها به سمتی برود که اولویت با نقاط محروم جهت پوشش است.

پورسلیمانی ارزش ریالی هر بسته مواد غذایی را 200 و بسته بهداشتی را 120 تومان ارزیابی کرد و افزود: تعداد 100 گروه جهادی به صورت محله و مسجد محور برای شناسایی به ما کمک می‌کنند.

این مسؤول در خصوص اقدامات انجام شده درخصوص کرونا یادآور شد: مواد اولیه برای تولید ماسک در منازل تامین شد و در اختیار خانواده‌ها قرار گرفت و بخشی از بودجه این کار نیز در نقاط محروم صرف خانواده‌های نیازمندان شد و ضدعفونی معابر با 210 هزار لیتر محلول ضدعفونی شدند و توسط گروه‌های جهادی نیز آبمیوه‌هایی برای کادر درمان و بیماران بیمارستان‌های کوثر، البرز، شهید مدنی و رجایی تهیه و توزیع شد.

وی مهمترین اقدام ستاد اجرایی فرمان امام در مقابله با این ویروس منحوس را راه اندازی بزرگترین مجموعه تولید ماسک را در اشتهارد ظرف مدت 23 روز عنوان کرد و گفت: این مجموعه توانایی تولید روزانه دو میلیون ماسک در  سه مدل نانو، سه لایه و ان 95 را دارد و ظرفیت این کارخانه به قدری بالا است که توانایی تولید 4 میلیون ماسک را در روز دارد.

وی در خصوص دیگر فعالیت‌های ستاد اجرایی فرمان امام در سطح کشور افزود: در سطح کشور در بحث کرونا 20 میلیون ماسک، 57 هزار لباس ایزوله و 120 میلیون دستکش لاتکس میان جامعه هدف مجموعه تهیه و توزیع شد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در البرز در خصوص فعالیت‌های این مجموعه در زمینه مدرسه سازی عنوان کرد:در خصوص طرح مدرسه سازی در کشور  هزار و 400 مدرسه ساخته و تحویل داده شده و 200 الی 300 مدرسه نیز در دست ساخت است و میزان ساخت مدارس با توجه به نیزان محرومیت‌های موجود در استان‌ها است و از این تعداد در البرز 7 مدرسه از سال 86 ساخته شده است.

وی با اشاره به صرف هزینه 821 میلیارد ریال سرمایه گذاری و اشتغال سه هزار و 490 نفر در واحدها و شرکت های تولیدی بیان کرد: دو کار مهم ستاد اشتغال تسهیلات محور از طریق بانک‌ها در اختیار افراد قرار می‌دهند و بخشی از سود تسهیلات را ستاد تامین می‌کند و نوع دیگر اشتغال مرتبط با مشاغل روستایی است و با سود 4درصد که در مناطق روستایی برای مشاغل کوچک و زود بازده اجرا می‌شود و طی دو ماه آینده افرادی که آمادگی این کار را دارند در زمینه آبزیان، دامداری، دامپروری، قالی بافی و... شناسایی می‌شوند و اولین شهرستان جهت اجرای این طرح طالقان و سپس اشتهارد و نظرآباد هستند و دست کم صد طرح در البرز اجرا می‌شود.

وی در پایان از توزیع 12 هزارمین سری جهیزیه در سطح کشور خبر داد و گفت: سهم استان البرز از این تعداد 68 سرویس بوده  است.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: تولید استان البرز البرز ماسک ستاد اجرایی فرمان امام استان البرز رئیس ستاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۴۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سید احمد علم‌الهدی، صولت مرتضوی روز دوشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: ۱۹ میلیون خانوار و حدود ۶۰ میلیون نفر جامعه هدف طرح کالابرگ الکترونیکی در کشور محسوب می‌شوند.

وی با اشاره به کاهش قابل توجه نرخ بیکاری در کشور اظهار کرد: اخیراً سامانه‌ای در وزارتخانه تعریف شده که آمار کاملی از همه افراد فاقد شغل در هر گوشه از کشور در آن گردآوری شده است به گونه‌ای که به تفکیک هر شهرستان می‌توان استعلام گرفت که افراد زیر خط فقر یا فاقد شغل چه کسانی هستند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی هم در این دیدار گفت: طرح کالابرگ الکترونیک از جمله طرح‌های موفق اقتصادی در سال‌های اخیر بود که نفع آن به صورت مستقیم به سفره‌های مردم رسید. با وجود این، نباید محدود به اجرای این طرح‌های معیشتی بمانید. در هر شرایط، تمرکز و توجه اصلی شما باید ناظر بر کنترل گرانی باشد. گرانی را باید به هر طریق کنترل کنید.

سید احمد علم الهدی ادامه داد: اقتدار حکومتی باید در ۲ عرصه ارز و گرانی پای کار بیاید. البته در سال‌های اخیر، سیاست‌هایی اتخاد شده که مردم به چشم دیده‌اند تهدیدهای دشمن همچون هویت آن‌ها توخالی است اما در هر حال، تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت همچنان باید در دستور کار دولت باشد.

وی اظهار کرد: این یک حقیقت است که با وجود تلاش‌های مستمر و مجدانه در دولت سیزدهم، همچنان دستاوردهای دولت برای مردم به مرحله تجسم عینی نرسیده و ملموس نشده است. به همین دلیل، تأکید ویژه ما بر رسانه و انعکاس فعالیت‌هاست تا بر مردم روشن شود که در چه حوزه‌هایی کار شده است و در چه عرصه‌هایی نیاز به فعالیت وجود دارد.

امام جمعه مشهد گفت: عمده مطالبه مردم در شرایط کنونی متمرکز بر عرصه‌های اقتصادی است و این‌طور نیست که شما تصور کنید همه‌چیز با ارائه آمار و اعداد و ارقام حل می‌شود. در شرایط فعلی کشور، نیازمند به کارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود. جامعه باید به طور واضح، زیر و بم ماجرا را بداند و این هدف جز با تقویت اطلاع‌رسانی و به‌کارگیری قدرت رسانه تحقق نمی یابد.

علم الهدی تأکید کرد: در همه قضایا، رمز موفقیت مقارن با میزان اخلاصی است که در عمل داریم. وقتی انسان در عمل مخلص باشد، کار او کار خدا می‌شود و در این شرایط، ذات اقدس پروردگار به اراده قاهر خودش اجازه نخواهد داد کار بر زمین بماند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901407

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • پیش‌بینی ۶۶۹ صندوق در أخذ رأی برای حوزه انتخابیه کرج
  • ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان
  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین