Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وزارت بهداشت، سعید نمکی در حکم خود خطاب به افشار نوشت: بدینوسیله به عنوان نماینده اینجانب جهت نظارت بر امور اجرایی بیماری کرونا در استان خوزستان منصوب می‌شوید تا با هماهنگی معاونت‌های ذیربط در ستاد وزارتخانه و روسای دانشگاه و دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان خوزستان موارد را نظارت و روزانه به اینجانب گزارش نمایید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، موارد ابتلا به ویروس کرونا در استان خوزستان در حداقل یک هفته اخیر افزایش یافته است.

روند مبتلایان به ویروس کرونا در خوزستان  تا ۱۰ اردیبهشت برابر اعلام دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از حد متوسط کشوری کمتر بود و با توجه به جمعیت ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار نفری تعداد مبتلایان تا این تاریخ در خوزستان بسیار پایین و در حد قابل قبولی بود، اما به یک باره از تاریخ ۱۱ اردیبهشت ماه روند مبتلایان به ویروس کرونا در استان  خوزستان سیر صعودی با شیب بسیار تند به خود گرفت؛ به طوری که مسئولان وزارت بهداشت را نگران کرده است.

طی ۴ روز گذشته مسئولان وزارت بهداشت اعلام کرده‌اند تنها استانی که از لحاظ مبتلایان به ویروس کرونا وضعیت قرمزی به خود گرفته خوزستان است. به گفته کیانوش جهانپور، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت از تعداد هزار و ۴۰۰ بیمار سرپایی کشور در ۲۴ ساعت گذشته یک چهارم آن مربوط به استان خوزستان بوده است.

علی احسان پور سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در این باره افزود: بحث فاصله گذاری اجتماعی یکی از راه‌های اصلی جلوگیری از زنجیره ابتلا به ویروس کروناست؛ چیزی که متاسفانه این روزها در استان  خوزستان رعایت نمی‌شود. اگر چه این دانشگاه تمام توان و ظرفیت‌های خود را برای کنترل کرونا در استان به کار گرفته، اما مادامی که مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند این زنجیره قطع نخواهد شد و ممکن است تاب آوری سیستم بهداشتی و درمانی استان تحلیل رود.

غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان نیز گفت: برای مهار و کنترل کرونا در خوزستان ادارات و اصناف  ۹ شهرستان  از جمله اهواز را تا پایان هفته تعطیل کرده‌ایم تا شرایط بهتر و مطلوب شود، در غیر این صورت محدودیت‌ها ادامه خواهد داشت.

وی درباره وضعیت آمارافزایشی مبتلایان به کرونا در خوستان گفت: میزان بیماریابی در خوزستان قوی‌تر شده و تعداد آزمایشگاه‌های تشخیص کرونا از یک به ۶ واحد افزایش یافته و در نتیجه تست‌های بیشتری انجام می‌شود، به طوری‌که تعداد تست‌های روزانه در این استان به بیش از هزار و ۳۰۰ تست رسیده است. وقتی بیماریابی قوی‌تر شد تعداد بیشتری بیمار شناسایی خواهد شد و  در نتیجه قرنطینه خانگی انجام می‌شود، چون تعدادی از بیماران نیاز به بستری ندارند و با شناسایی سریع‌تر بیماران می‌توانیم از گسترش بیماری جلوگیری کنیم.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی وزارت بهداشت وزارتخانه وزیر بهداشت سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی ویروس کرونا کرونا در استان استان خوزستان وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۴۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، جوکار در ارتباط با خبر ۲۰ شبکه یزد گفت: از سال ۷۸ تاکنون به تعداد نمایندگان مجلس شوراي اسلامي اضافه نشده است و با توجه به  شاخص هاي جمعیت و پراکندگی در حوزه جغرافیایی یک نابرابری در حوزه‌های انتخابیه ایجاد شده است. 
وی ادامه داد: ۵ طرح در مجلس یازدهم در اين زمينه به کمیسیون رسید و در هم ادغام  که  در نهايت مقرر شد با توجه به اینکه ۲۴ سال است نماینده‌ای به تعداد نمایندگان مجلس شورای  اضافه نشده، ۴۰ نفر نماینده به تعداد کلی نمایندگان مجلس اضافه شوند ونهایتا باید  ۲۰ نفر متعلق به حوزه هاي جدید و مستقل و ۲۰ نفر هم به حوزه فعلی  افزوده شوند. 
نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: طبق اين قانون مي بايست در استان یزد در حوزه یزد، اشکذر و زارچ یک نماینده و در حوزه مهریز، ابرکوه، بافق، بهاباد، خاتم و مروست یک نماینده دیگر  اضافه می‌شدند که شاخص ما محرومیت، جمعیت و بحث‌های امنیتی و ... بود که براساس اصل ۶۴ قانون اساسی و سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵  بود. در سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵ رهبر معظم انقلاب مطرح کردند "تعیین حوزه‌های انتخابیه بر اساس جمعیت و مقتضیات اجتناب ناپذیر به گونه‌ای که حداکثر عدالت انتخاباتی و شناخت مردم از نامزد‌ها فراهم گردد یک اصل است" 
جوکار خاطرنشان کرد: تعیین حوزه انتخابیه بر مبنای جمعیت و مقتضیات مطرح  بود و نکته اساسی اینکه خیلی از حوزه‌ها سهمی در اين مقوله  نداشتند و براساس این شاخص‌ها نماینده‌ای به آنها تعلق نمی‌گرفت و قرار شد کلیات مطرح شود که کلیات رای نیاورد و دولت هم مخالفت کرد و اصل ۷۵ که هزینه برای دولت دارد را د ر اين زمينه مطرح کردند و این طرح مصوب نشد.

و ي ابراز اميدواري کرد: در مجلس دوازدهم این طرح مطرح و این بی عدالتی‌ها رفع شود. 

نمایندگان مجلس با ۹۴ رأی موافق، ۱۲۰ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع، با کلیات طرح دوشوری اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و افزایش تعداد نمایندگان مخالفت کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بی عدالتی در حوزه‌های انتخابیه حاکم شده است
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • ۴ انتصاب در دانشگاه فرهنگیان لرستان
  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است
  • تأکید نماینده مردم شهرستان بروجن بر تصویب و اجرایی شدن تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت نیرو
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!