Web Analytics Made Easy - Statcounter

چین اعلام کرد تمایل دارد همراه با کانادا و دیگر اعضاء جامعه جهانی، تحقیق و تولید محصولات پزشکی ضد ویروس کرونا را تسریع بخشد و برای دفاع از امنیت بهداشتی جهان و مبارزه با شیوع این ویروس تلاش کند.

کمیسیون پژوهش ملی کانادا روز گذشته اعلام کرد که این کشور در حال همکاری با شرکت زیست شناسی "کانگ شی نوی" چین است تا تدارکات آزمایش واکسن در کانادا را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"جائو لی جیان" سخنگوی وزارت خارجه چین چهارشنبه شب در این ارتباط گفت: چین و کانادا پس از شیوع کرونا با پشتیبانی و کمک یکدیگر، فعالانه به همکاری در مبارزه با شیوع این ویروس پرداخته اند.

وی با اشاره به اینکه ۳۲ تن تجهیزات پزشکی، اهدایی دولت چین به کانادا در روزهای اخیر به این کشور رسیده است اظهار کرد همچنین ما برای خرید تجهیزات پزشکی توسط کانادا از چین، کمک و تسهیلات دادیم.

سیاسی کردن امور به زیان سرمایه گذاران آمریکایی است

سخنگوی وزارت خارجه چین در ادامه گفت: آمریکا به بهانه امنیت ملی در برابر ورود سرمایه آمریکایی به بازار چین مانع تراشی می کند که این اقدام فقط به منافع سرمایه گذاران آمریکایی زیان وارد می کند.

گزارش ها حاکی است دولت آمریکا چندی پیش خواستار توقف یا حتی خروج سرمایه صندوق بازنشستگی فدرال آمریکا از بورس چین شده بود

جائو لی جیان در این باره گفت: در سال های اخیر، بازار چین مورد علاقه سرمایه گذاران جهان از جمله آمریکا واقع شده و این نشانه اعتماد سرمایه گذاران بین المللی به اوضاع رو به بهبود اقتصاد چین و تأییدی بر تعمیق اصلاحات و درهای باز در بازار سرمایه چین است دولت آمریکا به بهانه امنیت ملی و عامدانه از سرمایه گذاری عادی تجار آمریکایی در بازار چین ممانعت و حتی آن را سیاسی می کند که مغایر قوانین اقتصادی است و باعث از دست رفتن فرصت این سرمایه گذاران و آسیب به منافع آنها خواهد شد.

فرافکنی آمریکا علیه چین عین بی اخلاقی است

سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین در واکنش به تصمیم بعضی از اعضای مجلس آمریکا برای انداختن مسئولیت ناکارآمدی خود در مقابله با شیوع کرونا به گردن چین گفت: این عین بی اخلاقی ست.

بر اساس لایحه جدیدی که اعضای جمهوریخواه سنای آمریکا ارائه داده اند، اگر چین توضیح جامع و کاملی درباره شیوع کرونا ارائه ندهد و تمام «بازارهای مرطوب را تعطیل نکند»  این لایحه به حکومت آمریکا اختیار وضع تحریم علیه چین می دهد.

سخنگوی وزارت خارجه چین در این باره گفت: بعضی اعضای سنای آمریکا این لایحه را بدون توجه به حقایق مطرح کرده اند و قصد دارند با پیش فرض گناهکار بودن چین، مسئولیت ناکارآمدی خود در مقابله با شیوع کرونا را به گردن چین بیندازند. این عین بی اخلاقی است و ما قاطعانه با آن مخالفت می کنیم.

وی افزود: قوانین چین شکار، معامله، حمل و نقل و مصرف غذایی حیوانات وحشی را غیرقانونی و ممنوع اعلام کرده و به اصطلاح «بازار مرطوبی» در چین وجود ندارد.

این مقام چینی سیاستبازان آمریکا را به صرف انرژی خود برای مقابله با کرونا و دفاع از سلامت و ایمنی مردم آمریکا و ایفای نقش سازنده در همکاری جهانی در این راستا فراخواند./ایرنا

 

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید



 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سخنگوی وزارت خارجه چین سرمایه گذاران شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۶۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان

 به گزارش  تابناک به نقل از گاردین، اولین واکسن سفارشی مبتنی بر فناوری «ام‌آر‌ان‌ای» برای بیماران مبتلا به ملانوما، کشنده‌ترین سرطان پوست، در بریتانیا آزمایش شد.
 

 دکتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، گفت که این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن یک نئوآنتی ژن درمانی فردی است. این برای تحریک سیستم ایمنی طراحی شده است تا بتواند با نوع خاصی از سرطان و تومور بیمار مقابله کند.

شاو گفت: «این یک درمان کاملاً فردی است و از برخی جهات بسیار هوشمندانه‌تر از یک واکسن است». واکسن «سفارشی» به این معنا است که آن را برای بیماری که آن را می‌زند طراحی می‌کنند و ممکن است برای بیمار بعدی مؤثر نباشد. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن بیمار هماهنگ است و به سیستم ایمنی او آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی را برای حمله به آنتی‌ژن‌ها یا پادگن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی این درمان سفارشی، نمونه تومور بیمار برداشته می‌شود و دی‌ان‌ای آن را توالی‌یابی می‌کنند که هوش مصنوعی نیز در این فرآیند نقش دارد.

داده‌های فاز ۲ نشان داد که احتمال مرگ یا بازگشت سرطان بعد از سه سال در افراد مبتلا به ملانوم‌های پرخطر که همراه با ایمونوتراپی کیترودا تزریق شده بودند در مقایسه با افرادی که فقط کیترودا دریافت کردند، تقریباً نصف (۴۹%) بود.

نحوه استفاده این واکسن برای بیماران به این صورت است که ۱ میلی گرم از واکسن MRNA را هر سه هفته برای حداکثر ۹ دوز و ۲۰۰ میلی گرم کیترودا هر سه هفته (حداکثر ۱۸ دوز) برای حدود یک سال دریافت می‌کنند.

تاریخچه تولید واکسن «ام‌آر‌ان‌ای»
تولید «ام‌آر‌ان‌ای» و تزریق آن در بدن بیش از سی سال قدمت دارد. ساخت واکسن معمولا ده تا پانزده سال طول می‌کشد، اما با همه‌گیری کرونا، فرآیند تولید واکسن شتاب گرفت و به لطف پژوهش‌هایی که پیشتر بر روی سرطان انجام شده بود، یک سال بیشتر طول نکشید. همین، پژوهشگران را تشویق کرد تا امیدوارانه به تولید این واکسن‌ها برای درمان و پیشگیری از دیگر بیماری‌ها از جمله سرطان ادامه دهند.

دو نوع واکسن پیشگیری از سرطان وجود دارد که توسط سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا تأیید شده‌اند؛ واکسن «اچ‌پی‌وی» که از فرد در برابر ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) محافظت می‌کند. اگر این ویروس برای مدت طولانی در بدن بماند، می‌تواند باعث ایجاد برخی از انواع سرطان شود.

واکسن دیگر «هپاتیت بی» است که از فرد در برابر این ویروس که می‌تواند باعث سرطان کبد شود محافظت می‌کند.

واکسن‌هایی که سرطان را درمان می‌کنند از روشی درمانی به نام ایمونوتراپی بهره می‌برند که کارشان تقویت و آموزش سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با سرطان است. پزشکان به افرادی که سرطان دارند واکسن درمانی می‌دهند تا هر سلول سرطانی را که پس از پایان درمان در بدن باقی مانده است از بین ببرند و یا از رشد یا گسترش تومور جلوگیری کنند.

دیگر خبرها

  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • واکنش ایران به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی