Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@10:24:32 GMT

برخی از مردم فاصله اجتماعی را در اتوبوس رعایت نمی‌کنند

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۴۷۳۵۸

برخی از مردم فاصله اجتماعی را در اتوبوس رعایت نمی‌کنند

روزنامه ایران در گزارشی آورد: درمتروی تهران علی‌رغم اجبار به پوشیدن ماسک جز در روزهای اول، حالا اگر گذرتان به زیرزمین تهران بیفتد، جز چند ایستگاه محدود، سایر ایستگاه‌ها به این مقررات توجهی نشان نمی‌دهند. غرفه‌های فروش ماسک البته در ساعاتی محدود باز هستند، اما آن‌طور که برخی شهروندان اذعان کرده‌اند، کسی جلوی افراد بدون ماسک را نمی‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فهیمه سوری که در یکی از طلا فروشی‌های اطراف بازار کار می‌کند، می‌گوید: «به‌خاطر نبود تاکسی و گران شدن کرایه‌ها هر روز از مترو استفاده می‌کنم، برخی ساعات بشدت خلوت است، اما عصرها همزمان با تعطیل شدن بازار، ازدحام و شلوغی بقدری بالامی رود که هرچقدر هم بخواهی با قطار بعدی بروی، باز هم به تراکم جمعیت می‌خوری. من از ماسک پارچه‌ای استفاده می‌کنم، اما نزدیک ۳۰ درصد مسافران جز در روزهای اول که طرح اجباری شده بود، حالا بدون ماسک سوار می‌شوند، مأمور گیت هم می‌گوید نمی‌تواند جلوی همه مسافران را بگیرد. خب حق دارند، تعداد مسافران زیاد است، مردم خودشان باید رعایت کنند.»
روح‌الله رضایی هم می‌گوید: «مردم گاهی توجه می‌کنند و همین که وارد واگن می‌شوند، ماسک‌ها را بر می‌دارند و با یکدیگر شروع به صحبت می‌کنند. برخی‌ها هم ماسک‌هایشان آنقدر کثیف و کهنه شده که می‌ترسی از کنارشان رد شوی. دستفروش ها هم آنقدر با دستکش آلوده، جنس‌ها را از مسافری به مسافر دیگر می‌دهند که خودشان عامل انتشار کرونا شده‌اند. واگن‌ها تا دو هفته پیش خلوت بودند، اما حالا شلوغ شده‌اند.
شما اگر بخواهی روزی دوبار هم ماسک عوض کنی باید ۴ هزار تومان پول بدهی که می‌کند ماهی حدوداً ۱۰۰ هزار تومان، خب اینهمه ماسک تولید شده است، چرا رایگان نمی‌دهند. مأموران مترو البته در داخل ایستگاه‌ها به افرادی که ماسک نزده‌اند، محترمانه تذکر می‌دهند، اما برخی‌ها حتی روی خود را هم بر نمی‌گردانند و به راهشان ادامه می‌دهند.
 اعتراض به مردان برای رعایت نکردن فاصله اجتماعی در اتوبوس‌ها
وضعیت اگر به‌طور نسبی بنابر نظر مردم در مترو به حالت نارنجی درآمده باشد، در اتوبوس‌ها همچنان قرمز است. علی‌رغم اجبار به ماسک، اما کمتر کسی به این توصیه‌ها واکنش مثبت نشان می‌دهد. در قسمت بانوان البته وضعیت به مراتب بهتر از قسمت آقایان است، برای همین مردهایی که در نیمه‌های اتوبوس می‌ایستند با اعتراض شدید خانم‌ها مواجه می‌شوند. خانم ربانی، تقریباً هر روز از اتوبوس‌های خط میدان آزادی – ونک استفاده می‌کند: «اتوبوس‌ها نسبت به قبل خلوت‌تر شده، روزهای اول بندرت کسی روی صندلی‌های نشانه‌گذاری می‌نشست، اغلب هم ماسک و دستکش داشتند، اما رفته‌رفته، همه برایشان عادی شد. سرهمین صندلی‌ها هم دعوا می‌کنند. حتی یکبار که خودم تذکر دادم، مجبور شدم صندلی‌ام را ببخشم تا توهین نشنوم. البته خیلی‌ها هم رعایت می‌کنند. اما مردها کمتر به توصیه‌ها روی خوش نشان می‌دهند. بارها دیده‌ام ماسک خود را در آورده‌اند و روی صندلی گذاشته و رفته‌اند. مخصوصاً حالا که هوا گرم شده، وضعیت بدتر شده است.»

آقای الوندی هم که هر روز به اجبار از اتوبوس استفاده می‌کند، می‌گوید: «اگر بخواهم هر روز تاکسی اینترنتی بگیرم، باید کل حقوقم را یکجا بدهم، اتوبوس‌ها خوشبختانه خلوت‌تر شده و راننده‌ها مثل گذشته پول نقد نمی‌گیرند. چرا وقتی راننده شخصی حالا می‌تواند رایگان وارد طرح ترافیک شود، لااقل برای مسافران اتوبوس و مترو، ماسک رایگان توزیع نمی‌کنند. خانم حاجی‌زاده هم از فشار مردم برای سوار شدن اتوبوس گلایه می‌کند و می‌گوید: «برخی ماسک می‌زنند و فکر می‌کنند ایمن شده‌اند، آنقدر با هل و فشار به دیگران می‌چسبند و دستشان را روی میله‌ها می‌کشند که انگار نه انگار کرونایی هم هست. بعد با همان دستکش کارت بلیت را به راننده هم می‌دهند تا کارت بزند. این چه فایده‌ای دارد؟ ایستگاه را علامت‌گذاری کرده‌اند. اما کسی روی علامت ها نمی‌ایستد.» آقای شکری هم که نفس زنان خودش را به ایستگاه اتوبوس رسانده، از دیر آمدن اتوبوس‌ها گلایه می‌کند و می‌گوید: «در ایستگاه میدان گل‌ها تا امیرآباد چون مسافر زیادی نیست، اتوبوس‌ها دیر به دیر می‌آیند. تاکسی‌ها هم مسافر سوار نمی‌کنند، همین ایستگاه آنقدر شلوغ می‌شود که مجبورید کنار مسافران دیگر بایستید.
برخی‌ ماسک نمی‌زنند و خطر کرونا در ایستگاه‌ها جدی‌تر از داخل اتوبوس‌هاست.» آقای کرمی که تقریباً ۱۰ سال است در یکی از خطوط پر تردد غرب تهران راننده است، از بی‌توجهی برخی مسافران گلایه می‌کند و می‌گوید: «بارها گفته‌ایم کارت بزنید، اما بازهم پول نقد می‌دهند یا ماسک نزده، کنار کابین راننده شروع به درد دل کردن می‌کنند. تعداد زیادی از همکاران ما کرونا گرفته‌اند و برخی هایشان فوت کرده‌اند، کسی شرایط ما را درک نمی‌کند. ساعت‌های طولانی در خیابان بودن واقعاً طاقت فرساست. ماسک و دستکش داریم، کابین‌ها هم روزی چند مرتبه ضدعفونی می‌شوند، اما مردم این روزها شوخی گرفته‌اند و تذکر هم که می‌دهیم، بحث و دعوا راه می‌اندازند. هفته پیش کسی را بدون ماسک راه نمی‌دادیم، اما آنقدر التماس و خواهش و بد و بیراه می‌گفتند که دیگر نمی‌شود هر روز جنگ اعصاب هم داشته باشیم.»
وضعیت تاکسی‌ها سفید است
تا چند روز دیگر مصوبه افزایش ۲۵ درصدی کرایه تاکسی‌ها اجرا می‌شود. اما همین حالا هم افزایش خودسرانه کرایه‌ها داد مسافران تاکسی را در آورده است، نرخ پایین تاکسی‌های اینترنتی اگرچه قاپ مسافران همیشگی تاکسی‌های خطی و گردشی را ربوده، اما برای رانندگان به یک نقطه ضعف بزرگ تبدیل شده است. البته تاکسی نسبت به دیگر وسایل حمل‌ونقل در روزهای کرونایی وضعیت بهتری دارد که می‌توان به نوعی آن را سفید نامید. هادی امینی کارمند بانک می‌گوید: خوشبختانه تاکسی‌ها به مراتب به لحاظ بهداشتی و ایمنی شرایط بهتری دارند بیشتر مسافران هم ماسک و دستکش دارند و هم با فاصله در تاکسی می‌نشینند.
رمضان میرمحسنی، راننده تاکسی بازار تهران تا میدان انقلاب است. با کاور مخصوصی دور صندلی اش را پوشانده، ماسک نزده، اما ژل ضدعفونی دارد. امروز به‌خاطر تغییر ساعات کاری، بر خلاف روزهای گذشته با ازدحام مسافران روبه‌رو شده، دلش به هفته آینده خوش است که ظاهراً قراراست طرح ترافیک بر گردد. مسافران او البته چندان راضی به‌نظر نمی‌رسند. می‌گویند کرایه‌ای که قبلاً ۳ تومن بوده را با آنها ۶ تومن طی کرده و کسی هم حق اعتراض ندارد. مسافران هر سه نفر ماسک زده و دستکش دارند. نگرانی‌شان از افزایش چند باره کرایه هاست.
آقای مروتی درحال اسکن کد راننده با تلفن همراهش است. از اینکه دستش به پول نقد آلوده نمی‌شود راضی است، اما می‌گوید که این اتفاق نه در همه تاکسی‌ها که بیشتر در مسیرهای طولانی می‌افتد و اغلب مسافربرهای شخصی نه تنها ۳ نفر را عقب سوار می‌کنند که کرایه نقد هم می‌گیرند و با همان دست صورتشان را لمس می‌کنند و کسی هم نمی‌تواند اعتراض کند. راننده، می‌گوید که سال گذشته ۴ مسافر می‌برده ۱۰ هزار تومن اما حالا با ۳ مسافر دخلش به ۹ هزار تومن هم نمی‌رسد. مسیرها شلوغ شده و ترافیک مصرف بنزین روزانه‌اش را می‌بلعد. فقط بیمه شخص ثالت ماشین ۲۵ درصد گران شده است.

منبع: روزنامه ایران برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا سلامت روان خط هفت مترو تهران روزنامه ایران پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا سلامت روان خط هفت مترو تهران روزنامه ایران کرونا ویروس کرونا سلامت روان خط هفت مترو تهران روزنامه ایران اتوبوس ها تاکسی ها هم ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۷۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، شرکت ماهواره‌ای «اس‌ای‌اس» (SES) برای رقابت بهتر با ماهواره‌های استارلینک شرکت فضایی اسپیس‌ایکس، شرکت ماهواره‌ای اینتل‌ست را سال آینده به قیمت ۳.۱ میلیارد دلار خریداری می‌کند.

این دو شرکت به تازگی اعلام کردند که اس‌ای‌اس مستقر در لوکزامبورگ، شرکت چندملیتی اینتل‌ست مستقر در ویرجینیا را طبق قرارداد منعقده شده خریداری می‌کند و انتظار می‌رود این قرارداد نهایتا سال آینده اجرا شود.

شرکت اس‌ای‌اس خدمات ماهواره‌ای خود را به سازما‌‌‌ن‌های دولتی، کانال‌های تلویزیونی، ایستگاه‌های رادیویی و همچنین به مخاطبان خصوصی در سراسر جهان ارائه می‌دهد.

عادل الصالح، مدیر عامل این شرکت با ارائه توضیحاتی شرح داد: در صنعت ارتباطات ماهواره‌ای رو به توسعه و رقابتی، این معامله شبکه فضایی چند مداری، مجموعه طیف، زیرساخت‌های زمینی در سراسر جهان، قابلیت‌های عرضه به بازار و مشخصات مالی ما را گسترش می دهد.

هر دو شرکت، ماهواره‌های ارتباطی را در مدار زمین ایستا، که در ۲۲۲۳۶ مایل (۳۵۷۸۵ کیلومتر) بالای زمین قرار دارد، مستقر می‌کنند. اس‌ای‌اس یک صورت فلکی ماهواره‌ای را نیز در مدار متوسط زمین در ارتفاع حدود ۸ هزار کیلومتری مستقر کرده، با این حال رقابت شدیدتری برای خدمات ارائه شده توسط ماهواره‌های اینترنتی وجود دارد، به ویژه اینکه استارلینک در مدار پایینی زمین قرار گرفته است.

طبق این توافق، اس‌ای‌اس سهام شرکت اینتل‌ست را خریداری کرده و به این ترتیب به یکی از بزرگترین شرکت‌های ماهواره در جهان تبدیل می‌شود. این توافق نشان از اهمیت رقابت و رشد در صنعت ماهواره‌ای دارد و می‌تواند منجر به بهبود خدمات و پوشش ماهواره‌ای در سراسر دنیا شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آذری‌جهرمی پاسخ مالک شریعتی را داد
  • حفظ جایگاه اجتماعی حق شایسته معلم است
  • امام جمعه ساری: ماماها از مسئله زشت سقط جنین فاصله بگیرند
  • خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • عادی‌سازی بی‌حجابی؛ شبیخون فرهنگی
  • ملاقات آی شو اسپید با ری میستریو و گرفتن ماسک ویژه از اسطوره WWE / فیلم
  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی خلاف قانون است
  • زاکانی در جواب انتقاد‌ها از خرید تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها از یک شرکت ساختمانی چینی: منتقدین دقت ندارند؛ این شرکت تامین کننده مالی است / تامین کننده خط ۱، ۲ و ۳ مترو هم یک بخش نظامی چین است / وزارت صمت می‌گفت امکان ندارد به شما خودرو بدهند، چون فقط به کشور‌های