Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ فیروز سرخوش نهاد با بیان اینکه پس از راه اندازی رمز پویا آمار جرم فیشینگ در کشور افول کرد، گفت: متاسفانه در مدتی که مردم در خانه بودند و خرید های خود را اینترنتی انجام می دادند آمار کلاه برداری های اینترنتی افزایش یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ فیروز سرخوش نهاد، رئیس پلیس فتا استان همدان در گفت و گو با خبرنگار عصر همدان؛ با بیان اینکه در دوران قرنطینه مردم در خانه ها فعالیت ها در فضای مجازی بیشتر شد، گفت: همین موضوع باعث رونق خرید های اینترنتی شد و در راستای این اتفاق کلاه برداری های اینترنتی هم افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه قبل از دی ماه سال ۱۳۹۸ بیشترین جرایم مربوط به فیشینگ می شد، افزود: پس از راه اندازی رمز پویا با همکاری بانک مرکزی آمار جرم فیشینگ در کشور افول کرد اما متاسفانه در مدتی که مردم در خانه بودند و خرید های خود را اینترنتی انجام می دادند آمار کلاهبرداری های فیشینگ به دلیل حراج  های آنلاین بیشتر شد.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان همدان با تاکید براینکه خرید اینترنتی مردم باید به شیوه ای باشد که ابتدا جنس را تحویل بگیرند و سپس هزینه را بپردازند، تصریح کرد: بسیاری از اجناس پس از آنکه به دست خریدار می رسد با جنس اصلی متفاوت است و در بسیاری از موارد خرید هایی که از اینستاگرام و تلگرام صورت می گیرد به دست مشتری نمی رسد.

سرخوش نهاد ادامه داد: در بحث مزاحمت های اینترنتی افزایش آمار نداشتیم و  همچون سال قبل اتفاق خاصی در این خصوص نیافتاده است.

وی با بیان اینکه در شرایط کرونایی شایعه سازی خیلی بزرگی که سطح استان یا کل کشور را مسموم کند نداشتیم، گفت: در مجموع ۶۳ پرونده قضائی در خصوص شایعات و انتشار اکاذیب در بحث کرونا تشکیل دادیم و برخود قضائی توسط قاضی صورت گرفته است.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان همدان با اشاره به اینکه ۳۹ فقره تذکر به تعدادی سایت و صفحه در شبکه اجتماعی داده شده، بیان کرد: برای این موارد پرونده قضائی تشکیل نشده است.

سرخوش نهاد فضای مجازی را همچون فضای حقیقی دانست و افزود: رفتارهای ما در فضای مجازی بر روی روابط انسان ها تاثیر می گذارد و باید همانطور که در فضای حقیقی مراقب رفتار و گفتار خودمان هستیم در فضای مجازی هم مراقب باشیم.

وی با تاکید بر اینکه باید بدانیم خداوند بر رفتار ما ناظر است، خاطر نشان کرد: اینکه درفضای مجازی  قلم به دست گرفته و فکر کنیم هرچیزی را می توانیم منتشر کنیم غلط است چرا که فضای مجازی قانون مدار است و اگر تخلفی صورت بگیرد پلیس فتا اقدام به پاکسازی می کند.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان همدان گفت: به مردم توصیه می کنیم مراقب نشر و بازنشر مطالبی که به دستشان می رسد باشند چرا که با انتشار شایعه ها به دیگران آسیب روحی و خانوادگی وارد می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استان همدان سرخوش نهاد فضای مجازی رئیس پلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۷۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات

رئیس پلیس فتای فراجا از آغاز طرح عملیاتی این پلیس برای برخورد با تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج‌کنندگان خشونت در فضای مجازی در سال‌جاری خبرداد.

به گزارش مشرق، سردار وحید مجید دراین‌باره گفت: همزمان با آغاز سال ۱۴۰۳ و در راستای پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

وی ادامه داد: در این راستا ۳۴ کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کردند. بر اساس تجزیه، تحلیل و رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفا یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری برای کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌شود و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچگونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... را به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتای فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش در فضای مجازی؛ از کاربران خواست تا ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را به پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • فعالیت یک واحد آلاینده لعاب سازی در اردکان متوقف شد
  • هشدار دادستان بجنورد در خصوص تکمیل پل ورودی کنارگذر شمالی
  • دادگاه‌های صلح در تهران تشکیل می‌شود؟
  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات