Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@08:32:38 GMT

تست‌ پادتن کروناچه تاثیری در کنترل بیماری دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۴۸۱۱۳

تست‌ پادتن کروناچه تاثیری در کنترل بیماری دارد؟

با توجه به گسترش شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان، محققان در حال بررسی تاثیر مثبت تست‌های پادتن کووید-۱۹ هستند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، تست پادتن با تست تشخیص کووید -۱۹ متفاوت است؛ از تست پادتن برای تشخیص اینکه آیا فرد قبلاً در معرض ویروس کووید -۱۹ قرار گرفته است، استفاده می‌شود. اگر فردی به ویروس کرونای جدید مبتلا شده باشد، بدن او برای از بین بردن ویروس، پروتئین‌هایی به نام پادتن تولید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با انجام دادن تست خون انگشتی می‌توان پادتن‌ها را تشخیص داد. پزشکان معتقد هستند که پس از ابتلای فرد به ویروس کرونا، تقریباً پنج تا ۱۰ روز طول می‌کشد تا بدن او پادتن تولید کند.

به گفته سازمان جهانی بهداشت هنوز ثابت نشده است که آیا فردی که به بیماری کرونا مبتلا شده و بدن او پادتن تولید کرده است، در برابر این بیماری ایمن شده است. همچنین هنوز به طور قطعی مشخص نیست که پادتن‌های این ویروس تا چه مدت در بدن این فرد دوام می‌آورد. گروهی از پژوهشگران معتقد هستند که ویروس کرونای جدید ممکن است همانند ویروس سارس باشد و اگر بدن آنتی بادی مثبت داشته باشد، به مدت دو تا سه سال در برابر این بیماری ایمن است.

اگر سیستم ایمنی افراد در برابر ویروس کووید -۱۹ مقاوم شود، میزان ابتلا به این بیماری نیز کاهش پیدا می‌کند و در این مرحله می‌توان گفت که به "ایمنی جمعی" دست پیدا کرده‌ایم، اما اگر این ایمنی زود از بین برود، افرادی که بهبود یافته‌اند نیز دوباره در معرض ابتلا به آن قرار می‌گیرند. در این صورت، این نوع ایمنی کوتاه مدت نتیجه چندان چشمگیری نخواهد داشت.

به دلیل اینکه کووید -۱۹ ویروس جدیدی است، دقت تست‌های تشخیص آن نیز مشخص نیست؛ به این معنا که ممکن است زمانی که سطوح پادتن بدن از حداقل میزان مورد نیاز تست کمتر باشد، تست نتیجه منفی کاذب نشان دهد. حتی ممکن است پادتن ویروس جدید کرونا با آنتی بادی دیگری اشتباه گرفته شود و این بار نتیجه مثبت کاذب تولید کند. به همین دلیل، افرادی که تست پادتن آن‌ها مثبت اعلام شده است، نباید به طور آزادانه در جامعه رفت و آمد کنند، زیرا احتمال دارد جواب تست نتیجه مثبت کاذب را نشان داده باشد.

بنابراین تا زمانی که سازمان جهانی بهداشت و دیگر سازمان‌های مربوطه در مورد دقت و صحت تست‌های پادتن مطلبی منتشر نکرده‌اند، همه افراد باید قوانین فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

کد خبر 423675

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا تشخیص کرونا پیشگیری از کرونا آنتی بادی تست کرونا کرونا در جهان آخرین اخبار ویروس کرونا کووید ۱۹ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۸۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی

 مهدی زنگنه  در مراسم آغاز این طرح اظهار کرد: پوکی استخوان یا استئوپروز به کاهش توده استخوانی، ضعیف و سست شدن بافت استخوان گفته می‌شود که این حالت سرانجام به شکستگی استخوان منتهی خواهد شد، بطوریکه شکستگی ناشی از آن از هر سه زن بالای ۵۰ سال یک زن را درگیر می‌کند.

وی افزود: به همین منظور اداره اسکلتی،عضلانی دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر برای مدیریت بیماری پوکی استخوان و لزوم اجرای مداخلات پیشگیرانه و موثر، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را به عنوان یکی از دانشگاه‌های پایلوت اجرای برنامه کنترل بیماری استئوپروز و پیشگیری از بروز شکستگی‌های ناشی از آن، انتخاب و برنامه با هدف کاهش خطر شکستگی ناشی از پوکی استخوان در زنان ۵۰ سال و بالاتر از طریق شناسایی و درمان افراد در معرض خطر اجرا می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این برنامه در سه مرکز خدمات جامع سلامت شهری حضرت فاطمه (س)، حضرت زینب (س) و حضرت معصومه(س) زاهدان به صورت پایلوت در حال اجراست و تمامی زنان ۵۰ سال و بالاتر می‌توانند با مراجعه به این مراکز از خدمات آموزشی و غربالگری پیشگیری از این بیماری بهره‌مند شوند.

وی افزود: پوکی استخوان در بیشتر مواقع بدون علامت و بیماری خاموش است و عوارض آن شامل، شکستگی خودبخودی، درد شدید کمر، قوز پشت، کوتاه شدن قد بیشتر از ۵.۲ سانتی‌متر است.

زنگنه بیان کرد: سنجش سلامت استخوان که به طور معمول شامل میزان خطر شکستگی استخوان است، تعیین می‌کند که فرد تا چه حد در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان قرار دارد، بر اساس نتایج این سنجش و سن و شرایط فرد، پزشک تعیین خواهد کرد که آیا نیاز به سنجش تراکم استخوان(BMD) دارد.

وی تاکید کرد: متداول‌ترین روش برای تعیین میزان BMD ، اسکن تراکم استخوان یا سنجش میزان جذب اشعه ایکس (DXA) است که در این اسکن سریع و کم تهاجمی، میزان تراکم استخوان در ناحیه لگن و ستون فقرات مورد ارزیابی قرار می گیرد و نتیجه این سنجش نشان می‌دهد که فرد تا چه حد مبتلا و یا در معرض ابتلا به پوکی استخوان است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • آغاز برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت